På jakt ætti fjellpostan i tur-orienteringa

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i julen for en liten julegløgg med.
Advertisements

För demokrati i Norrköping
Den vesle gutten og julenissetoget
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
Fader Thomas - -Og de gode hjelperne. Det vil si St. Paul skole. Dere hjelper fader Thomas med nødsarbeid i India.
• År 1998 • Kjell Arne Holen og Pelle diskuterte baneprosjektet på jobb, vi må få tak i en gravemaskin, han var jo i familie med en entreprenør. Det skulle.
Grunnleggende forståelse av GPS
utnytte ledg rom/medløpspasning
Vokste du opp i eller i 70-årene ? Hvordan har du greid å overleve ?
Riktig eller galt? Eller nesten riktig?. Det var elskere som skiltes seg med den største vanskeligheten. (2 feil) Jentene fikk ingen eller veldig litt.
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Fellestur te Hyllfjellet 27. juni 2010
En reise med Hurtigruten Mai-seminaret 8. mai – 5. juni 2001.
Hjemmeoppgave 1: Å høre etter NAVN: ……………………………….. DATO: ……………………….
På besøk hos endene på Nidarø «titt tei – er det noen der?» Nystua, aug 12.
Det er 6. November. Etter mye regn i det siste, har det klarnet opp i løpet av natten. Klokka er 9 – temperaturen er + 5, og banen er frostfri. Jeg er.
Hva er PRIMTALL?.
”Se, vi går opp til Jerusalem”
M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var.
SKIBOTN - ALTEVATN Påsketur 27.mars – 2.april 1999.
Altevatn rundt - nesten
MBS OmsorgsSkolen - Vennesla
Seilturen En sommerfortelling…...
En innføring i spillet: Dobbeltkrig – Grønn
S TORHAMAR VIDEREGÅENDE SKOLE. ” M IN LÆRINGSHISTORIE ” O VERGANGSSAMTALEN – HVILKE ERFARINGER ER GJORT G ERD VASAASEN OG MARIT RØHR BØ STORHAMAR VIDEREGÅENDE.
PARIS BILDER FOR Å ILLUSTRERE EN SAMMEN- HENG MELLOM 3 SETT AV STRUKTURER; BEBYGGELSES -STRUKTUR GRØNN- STRUKTUR INFRA- STRUKTUR.
Hardbakkfjellet 20.juni 2009 Tur til fjernposten i tur-o´n sammen med turistforeninga.
Med sekken full av penger!
Vikingskip Av Tessa Wood.
Målene våre for september og oktober er:  Komme inn i rutiner og bli kjent med gruppa.  Lære seg å se endringene i naturen når høsten kommer.  Få kjennskap.
Matteus 17,1-9 ”Forklarelsens berg”
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Bildepresentasjon Klikk her for å starte bildepresentasjon fra Åkramarka Ånå torsdag 6. mars 2008.
Oppgave 1 ”Mannen som skulle stelle hjemme”
Torsdag 30.april – mandag 4.mai 1998
Fra forelesningene om involveringspedagogikk Et utviklingsarbeid Philip Dammen Manuset er under arbeid.
Ngitili Sukumaenes løsning for å gjenoppbygge skog og gresslandskap.
Vindmølle.
Reiserute med maksimal opplevelse. LOG530 Distribusjonsplanlegging 2 2 I følgende eksempel er det en turist som ønsker å velge kjøreruten med mest severdigheter,
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
God morgen.

Kapittel 39 Samlivsformer.
Kapittel 47 Å gjøre lekser.
Getsemane – Matteus 26,36-56.
Obersten tok majoren med på tur
dekke opp innenfor egen 16-meter
ÅRETS TUR 2005 ….for menn som vil no` Årsmøte eller Legoland ?
AVSKJEDSFEST Søndagskveld hadde vi ”åpen” havn, der slekt og venner kunne ta med grill/grillmat for å komme og kose seg litt sammen med oss, slik at vi.
Bankenes sikringsfond Revisjonskontoret
EN STOR, FIN SEI VI MÅTTE BRUKE HÅVEN, SÅ IKKE FISKEN SLET AV SNØRET. UNGENE FULGTE NØYE MED NÅR HANNA BLØGGET FISKEN.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Finnvollen Innherred turlags skitur til Dåapma, DELTAKERE:
Og.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
Trivselsundersøkelse 2014 Brukerundersøkelse høst 2014 (utdrag) Skoler som ble kontaktet Alle 882 trivselsskolene som var aktive høsten Besvart av.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
 Udgangspunkt Hovedkonto 0-6 Fratrukket -Forsyning -Tjenestemands- pension forsyning -Overførsler -Forsyning -Tjenestemands-
Litt informasjon: I 2010 vil det bli arrangert 7 seniorsykkelturer. Det sosiale aspektet og opplevelsene på turene er noe av det viktigste. Du trenger.
KARNEVAL
Agent for rettferdighet
Tryvannsmasten til Telenor
Evaluering av sesongen 2009/2010 Holeværingen langrenn For styret: Ida Rosenvinge, mai 2010.
Litt informasjon: I 2009 vil det bli arrangert 7 seniorsykkelturer. Det sosiale aspektet og opplevelsene på turene er noe av det viktigste. Du trenger.
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Soria Moria Slott Et norsk folkeeventyr. Halvor.
Kapittel 35 Hans forteller om jobben som sosionom Hans ønsker å hjelpe andre mennesker.
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils.
Vi ankom leirplassen på Berby med vekslende vær, men vi kom oss heldigvis på rett side av skyene. Utrolig fin Camp og alle var super spente på helgen!
Utskrift av presentasjonen:

På jakt ætti fjellpostan i tur-orienteringa STRÅDALEN På jakt ætti fjellpostan i tur-orienteringa te Verdal OK, 16. og 17. august 2010 @rve & Eros Lettutgaven samlet

Trackingen fra GPS´n P P73 P68 Strådalen Riksgrensa P74 P67 P66 Knulen Rr.171 P68 Bekk/ elvemøte P Strådalen Tok post 75 ”Øst på moen” før vi gikk tilbake og kryssa elva over gangbrua. Slo leir ved P68, og tok postene vestafor og nordafor uten børa. Riksgrensa P74 Jervåsen P67 Myr ved Strådøla Sankmark = Mark hvor man ”sanker” multebær, Jortron (Sv.) P66 Heggøya Gml. buplass Trackingen fra GPS´n

Post 66 Eros passa sekken Lite vassføring i elva Det var en gang et slit å rydde nyland på Heggøya! Eros passa sekken Post 66 Lite vassføring i elva

Knulen / Strådalsklumpröset Vi slo leir ved Post 68 Retning Post 73 Knulen / Strådalsklumpröset Riksrøys 171 Godt lavaen var størknet?

Post 73 ved Rr.171 Dyktige steinhuggere på 1700-tallet? Utsikt langs grensa sørover Dyktige steinhuggere på 1700-tallet?

God utsikt (panorama) NØ og SØ i Strådalen

Suckertoppen, Akkantjakke og Anjeskutan, og Rödknulen stikker opp. …men mye hengemyr skal forseres før man kommer dit.

Steuker P72 Rr.171A Teltplassen vår Utsikt nordover langs grensa 1230moh. Utsikt nordover langs grensa

Kveldsrunden gikk uten sekk over og rundt åsen mellom Grønåsen Grunntjønn Kveldsrunden gikk uten sekk over og rundt åsen mellom Grønåsen og Grunntjønna

P71 Tange i Grunntjønna P72 P72 P69 P73 P68 Samme omr. sett med Bæverland P71 Tange i Grunntjønna P72 Rr.171A Bæverland Her skulle P70 være, men den fant vi ikke i det høye gresset, og lave kvelds- sola. P72 Rr.171A Grønåsen Ett av mange multerol Samme omr. sett med ”Norge i bilder” P69 Grønåsen P73 Knulen Rr.171 P68 Bekk/elvemøte

Grønåsen Post 69

Retning bæverlandet!

Riksrøys 171A Post 72 Grunntjønn Post 71 En liten kvil…

Vi nærmer oss teltplassen! Fortsatt SØ vindtrekk som holdt insektene på avstand Det va stilt i skoja! Ikke ei bjøll å hør, ei ingen bjønn som avla oss besøk! Så fikk vi kvila skankan litt te neste dag.

P68 P77 P76 P 17. aug. 2010 P78 P79 Teltplassen vår Rödknulen Darfeke Vokna til sol og en litt kjøligere nordavindstrekk. P 17. aug. 2010 P78 Post 79 gikk vi forbi – Var sid nok i knea, og noen gnagsår var blitt passelig leie! P79

En liten kvil på moserabben

Greit å få tørka svettkluten før neste oppstigning… Post 78 Itj så lett å sjå posten Greit å få tørka svettkluten før neste oppstigning… Lettar å sjå´n herfra!

Post 78 Rødknulen skimtes så vidt

Rödknulen og Suckertoppen Mye kjerr måtte forseres 689,8moh. (der Fantomet bor?) og Suckertoppen Mye kjerr måtte forseres før vi nådde Rødknulen

v. Post 77 Rødknulen Den der får vi ta en ainna gang! Suckertoppen / Gipperegaise 1202moh.,som vi også kan se fra Marsteinsvola (heime)

Veressjøen, Strådalen og Seterfjellet Et stykke myrtrask igjen enda før vi er nede på gården… Med telelinsa vart det ikke såå langt!

Eros & @rve takker atter en gang for vakre fjell som VOK viste oss!