For å sitte og ikke gjøre noen ting

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vitenskapelsen 1.
Advertisements

Velkommen til Barnas gudstjeneste!
Den vesle gutten og julenissetoget
Messa for travle familier
O store Gud, når jeg i undring Aner Hva du har skapt i verden ved ditt
HVORFOR VELGER ELEVEN Å DELTA NÅ?
«[Revenge is] like a poison, it can take you over
Bli en bedre fisker ! Av Ulf Skauli
… som skulle arrangere en løpekonkurranse.
FRIHET Galaterne 5,1 ”Til frihet har Kristus frigjort oss. Stå derfor fast, og la dere ikke igjen legge under trelldommens åk.”
Gudstjeneste med Skattejakt.
På besøk hos endene på Nidarø «titt tei – er det noen der?» Nystua, aug 12.
”Se, vi går opp til Jerusalem”
FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
Hva er det som driver meg? Greiner på det gode treet.
MBS OmsorgsSkolen - Vennesla
Å skrive en god innledning
Spøken som gir deg lykke!
En måte å lese Bibelen på
O PPGAVE 21 Side O PPGAVE 21 Da Mor (bli) ble sammen med Jan, (flytte) flyttet vi inn i det store huset hans nede ved sjøen. Jeg (få) fikk.
Velkommen til skolegudstjeneste
Med sekken full av penger!
lig velkommen til gudstjeneste og juletrefest i Hof menighetshus
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Velkommen til gudstjeneste
Richard Dawkins ”Hvisker du en hemmelig bekjennelse til deg selv? Ville du ikke likt å bli klonet? Jeg har aldri innrømmet det før, men jeg tror jeg ville.
Matteus 17,1-9 ”Forklarelsens berg”
lig velkommen til høsttakkefest med dåp i Botne kirke
Tenn lys. Et lys skal brenne for denne lille jord
Velkommen til stabbegudstjeneste. Velkommen til stabbegudstjeneste.
Geitekillingen som kunne telle til ti av Alf Prøysen.
Hva er vitsen med å gifte seg?
Babysang & småbarnstrall
Kong David Salmene.
Til Noas ark.
Hosianna, Davids sønn! Velsignet være han! Velsignet Davids sønn som kommer, i Herrens navn! Hosianna i det høye, hosianna, Davids sønn! Velsignet,
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
Velkommen til Barnas gudstjeneste!
8.mars 09 Barnegudstjeneste Velkommen til
826 – Han gikk den tunge veien
God morgen.
Side Oppgave Kondisjonalis jeg – kjøpe – den kjolen Jeg skulle ha kjøpt den kjolen, besøke – han – sin gamle mor Han skulle ha besøkt.
K APITTEL 2, OPPGAVE F. O PPGAVE 26 Ingen ville ha trodd at Mohammed og jeg skulle gifte oss i kirka. Men det skulle vi. Utrolig mange mennesker kom for.
Hai ! Hai !.
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”
Hvis du dør i natt, tror du at du kommer til Himmelen?
Johannes 21,11-19.
Getsemane – Matteus 26,36-56.
Lukas 18,35-43 Den blinde mannen ved Jeriko
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”. Forandring fryder Ap.gj. 9,1-20 Saulus fnyste ennå av trusler og mord mot Herrens disipler. Han gikk til ypperstepresten.
TILBEDELSE … med og uten musikk.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Hvem bestemmer, du eller sjefen?.
Om det som truer fellesskapet Greiner på det gode treet.
… som skulle arrangere en løpekonkurranse.
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
Vær meg nådig, Gud. Vær meg nådig
100 lure ord å lære.
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
Og.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
Kroppen som Gud har villet
Kjærlighet – mellom søsken
«Verden er grunnleggende urettferdig.»
“Disippel-høring”.
Fest og følelser Om seksualitet.
Sanger Glade jul Å jul med din glede Jeg er så glad hver julekveld Et barn er født i Betlehem Så går vi rundt om en enerbærbusk Deilig er jorden.
Kapittel 2 oppgave i Kjenner disse personene ansvarsfølelse?
Følg det lammet! En taleserie om Johannes Åpenbaring. Åpenbaringen åpenbart
Utskrift av presentasjonen:

For å sitte og ikke gjøre noen ting Ledelse Leksjon - 1 Plutselig spratt det frem en tiger som hoppet på kaninen og spiste den opp! Kan jeg også sitte som deg hele dagen og ikke gjøre noenting? Selvfølgelig Hvorfor ikke... For å sitte og ikke gjøre noen ting må du sitte høyt oppe...

Bullshit får deg gjerne til toppen men den holder deg ikke der... Ledelse Leksjon - 2 Vel, hvorfor spiser du ikke noe fra min avføring, den er full av næring... Kalkunen plukket litt i ruka og fant ut at den faktisk ga han styrke nok til å rekke opp til den første grenen på treet. Neste dag etter å ha spist mer rakk han andre grenen. Etter atter å ha spist mer rakk han toppen av treet. Han ble umiddelbart oppdaget av bonden som kom og skjøt den ned!! Jeg skulle ønske jeg kunne komme i toppen av det treet der, men jeg har ikke nok energi Bullshit får deg gjerne til toppen men den holder deg ikke der...

Ledelse Leksjon - 3 Du trenger ingen hjerne for å være Når kroppen ble skapt, ville alle kroppsdeler være SJEF. Hjernen sa, ”Jeg bør være sjef, for jeg kontrollerer kroppens funksjoner og følelser.” Føttene sa, ”Vi bør være SJEF for vi fører kroppen dit hjernen bestemmer.” Hendene sa, ”Vi bør være sjef da gjør all jobben og tjener alle pengene.” Slik gikk det videre med hjertet, lungene og øynene inntil rasshølet sa ifra. Alle kroppsdelene lo av at rasshølet skulle være SJEF. Dermed gikk rasshølet til streik, blokkerte seg helt og nektet å jobbe. På kort til begynte øynene å krysse hverandre, hendene ble klamme, føttene vaklet. Hjertet og lungene fikk panikk og hjernen fikk feber. De gikk etter kort tids streik med på at rasshølet skulle være sjef. Alle de andre kroppsdelene gjorde alt arbeidet, mens rasshølet kun satt og posjonerte ut dritten! Du trenger ingen hjerne for å være SJEF, det klarer et hvert rasshøl...

Ledelse Leksjon - 4 En liten fugl var på vei sydover for vinteren. 1 Mens den lå der kom det en ku forbi og slapp en ruke på den. Mens fuglen lå der under en svær kuruke fant den ut hvor varmt det egentlig var. Den hadde faktisk tinet han opp. Mens han lå der, varm og lykkelig begynte han å synge av glede. 2 Det var kaldt, fuglen frøs og falt i bakken på en stor eng En katt i nærheten hørte denne sangen og kom nærmere for å undersøke. Den fulgte lyden og oppdaget fuglen under kuruka. Den gravde den forsiktig frem og spiste den!! 3 1. Ikke alle som kaster dritt om deg er dine fiender 2. Ikke alle som hjelper deg ut av dritten er dine venner 3. Havner du i møkka, så hold for guds skyld kjeft!!