Klubbutvikling Visjon Virksomhetsidé Verdier (3V)

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ski IL Innebandy Virksomhetsplan Ski IL Innebandy n3sport.no/bandy/ski facebook.com/SkiIlInnebandy Arbeidsdokument.
Advertisements

Retningslinjer for klubben – og foreldrevettregler
Ungdomstrinnet VBK.
 Fair Play Emblem. Hva gjør Emblem I.L  Foreldrevett regler deles ut på alle hjemmekamper.  Fair Play hilsen før og etter kamp.  Mot Klubb fra Våren.
Lørenskog Idrettsforening
Fair Play Fokusområde 2: 5.juni Fair Play Fokusområde 2: Fair Play.
Hjelp, jeg har blitt / er klubbleder !
Hvordan skape idrettsglede for ungdom?
Kvalitetsklubb – NFF regi
FAIR PLAY CHARLOTTENLUND SPORTSKLUBB. FAIR PLAY – HVA ER DET? Fair play dreier seg om mer enn å unngå gule og røde kort! FAIR PLAY HANLDER OM HVORDAN.
Spiller-/foreldremøte høst -14 Med blikk for de beste og rom for alle.
Ressursklubb Buskerud
HOLDNINGER OG HANDLINGER
G LEDEN VED Å VÆRE KLUBB-LEDER AFK-høstmøte 05. november 2012 Quality Airport hotell, Gardermoen Trond ”Kurte” Andreassen Hovedleder i Rolvsøy IF.
Verdier i Lier IL Fotball Oppsummering fra verdimøte
FORSLAG TIL VERDIGRUNNLAG IL HOLEVÆRINGEN (utdrag av versjon 3 med innspill fra undergruppene) ÅRSMØTE ILH SVENDSRUD 01 MAR 10.
FAIR PLAY ogholdningsskapende arbeid hos oss FAIR PLAY ogholdningsskapende arbeid hos oss.
Velkommen til foreldremøte høsten Overgang fra felles del til avdelingsvis……  Vi går gjennom stokken  Viser konkretene som støtter hverdagens.
Foreldremøte Skjoldar G12 Onsdag 7.april 2016 Trenere: Paul Fuglestein og Åsmund Børretzen Lagleder: Jan Olav Landa.
Oppsartsmøte Byåsen IL. ALLSIDIG TRENING, HVA ER DET? Finnes ingen regler Treningen i seg selv er lite forutsigbar Må være motiverende og utfordrende.
Meg selv 45 år, gift 2 barn 16 år på landslaget i alpint Verdensmester i SL år i TV Norge 3 år med Kraftinor.
Synkronhelga 2015 Info fra NSF Cathrine Aa Dalen Lørdag 7.mars 2015.
FAIR PLAY I BARNEFOTBALLEN ASKØY FOTBALLKLUBB 2016.
Sportsklubben Herd Foreldreinformasjon. Sportsklubben Herd  Herd Fotball & Herd Idrettskole  Skolekretsene Åse og Lerstad  Største fotballgruppe mellom.
Strategiplan rev Revidere i henhold til IPD 1.Idretten vedtar sin strategiske plan (2015 – 2019) 2.SF vedtar sin strategiske plan året etter.
HORDALAND FOTBALLKRETS Fair Play i Barnefotballen.
FAIR PLAY. Fair Play - et ansvar for hele fotballfamilien - spillere, trenere, ledere, foreldre, publikum og media Troms Fotballkrets er blant Nord-Norges.
 Presentasjon av trenarar/støtteapparat rundt laget  STIL Fotball sine verdiar  Kvalitetsklubb  Organiseringa av tilbodet vårt (treningstider, kamp)
Foreldremøte G8 og J8 1) FFO Sven 2)Presentasjon av trenere 3) Årshjul 4) Info 5) Forventninger/holdninger til foreldre, ledere og spillere 6) Kampavvikling.
DEN GYLDNE EIK Sunn og positiv fritid Idrettsglede for ALLE FAIR PLAY! KOLNES IL.
Etikk – ja takk! Refleksjoner om etikk i praksis Henrik Syse, forsker og filosof Lørenskog kommune 27. og 29. oktober 2014.
Visjon og verdier ● Vi skaper idrettsglede! ● Våre verdier er respekt, inkludering, mestring og engasjement. ● Primæraktiviteten er idrettsaktivitet for.
Valg av verdier bilde. Våren 2015 SSK fotball ønsket å bli mer bevisst på hva vi vil og hvordan vi vil ha det. Alle lag ble bedt om å diskutere verdier.
KLUBBEN FOR ALLE. VÅR VISJON FL Fart – «klubben for alle på og utenfor banen» Fart jobber bevisst med holdningsskapende arbeid, og tenker Fair Play på.
STUDIEFORBUNDET FUNKIS I TELEMARK. Styret 2015/2016.
Elverum Håndball Yngres - Visjon ”Ekte idrettsglede i et mestringsorientert læringsmiljø!”
Foreldremøte for J/G 2010, 27. august Plan for foreldremøtet J/G Info om klubben -hjemmesidene -sportsplan -medlemskap -lagene J/G lagsoppgaver.
Velkommen til nytt barnehageår på Låven. Satsingsområder på Roligheden gård barnehage- Låven Bygge gode relasjoner barn-barn, barn-voksne Alle skal få.
Fair Play Hjemmekampen – Velkommen!
Strategiplan
GIL konferansen 2017 ‘Flest mulig – lengst mulig’ Hvordan kan GIL beholde ungdommen i idretten?
Sonens beste arrangørklubb
Whopp WHOPP er en aktivitetskonkurranse mellom videregående skoler og ungdomsskoler i Oppland. Den gjennomføres i koblingen til de olympiske grunnverdiene.
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
Torsdag 30. mars kl Nordhuset
Klubben for alle.
Oppstart 2010-kullet Harald Kallevik
FORELDREVETTREGLER Respekter klubbens arbeid. Det er frivillig å være medlem av Oppegård IL , men er du med følger du vårt verdigrunnlag : «OI – der.
Spiller-/foreldremøte høst
v/Kristina Ness og Selma Pedersen NBF Kick Off 2017
Nasjonal konferanse i alders og sykehjemsmedisin 12. og 13. mars 2018
Landsmøtesak 5/15 Lærerprofesjonens etiske råd
Elever og foresatte 10.trinn
Buskerud Idrettskrets ting 2018
Matematikk på ungdomstrinnet
Velkommen – presentasjon av deg selv
Bli samarbeidspartner med Charlottenlund sportsklubb Junior
Med fokus på barnas beste…
Velkommen til foreldremøte
Fair Play Hjemmekampen – Velkommen!
Autoritativ barnehage
Velkommen til foreldremøte
Velkommen til foreldremøte
R A U S H E T Gjennomføring av workshop (1)
Hospitering i Smørås IL.
GEILO IL - HVEM ER VI?.
Strategi Vedtatt av årsmøtet 2019.
Forventninger til foreldre og foresatte i Geilo IL Alpin
Høybråten og Stovner IL
Utskrift av presentasjonen:

Klubbutvikling Visjon Virksomhetsidé Verdier (3V) LIER IL Klubbutvikling Visjon Virksomhetsidé Verdier (3V)

3V Fair Play Lier IL Best på inkludering og trivsel Lier IL Flest mulig, lengst mulig Visjon:  Idrettslagets visjon er å være «Best på inkludering og trivsel» Virksomhetsidé: Lier IL skal være et sosialt samlingspunkt for idrettsglede i Lier. Vi er et breddeidrettslag som skal tilby sunn fysisk aktivitet, gjennom et godt trenings- og utviklingsmiljø for alle. Vi ønsker å inkludere flest mulig, lengst mulig Verdier: Idrettslagets grunnverdier er Omtanke, Entusiasme, Idrettsglede og Fair play 3V Lier IL sin 3V ble til på samme tidspunkt som våre vedtekter ble satt ut av kraft, og hvor ny Lovnorm, som et krav fra sentrale myndigheter og idrettsforbundet skulle etableres. Etter 5 møter i perioden fra juni 2015 til februar 2016, som en følge av en prosess med Buskerud idrettskrets (BIK), styret, og inviterte medlemmer som trådte sammen for å bidra til å drøfte det som var ansett som viktig for Lier idrettslag. Noen trenere, lagledere, oppmenn og representanter fra styret og BIK møtte i kantina på skolen. Det vi kom frem til og som ble besluttet på årsmøtet var, vår 3V som vi nå skal forsøke å belyse i det nærmeste. Det oppfordres til å spørre underveis, slik at vi får muligheter for litt refleksjoner.

3V Visjon Det vi ønsker å strekke oss etter og skape i fremtiden Virksomhetsidé Hva skal klubben være og drive med, og for hvem? Verdier Det som er viktigst for oss og beskriver hvordan vi skal være

Visjon LIER IL Best på inkludering og trivsel

Virksomhetsidé Lier IL skal være et sosialt samlingspunkt for idrettsglede i Lier. Vi er et breddeidrettslag som skal tilby sunn fysisk aktivitet, gjennom et godt trenings- og utviklingsmiljø for alle. Vi ønsker å inkludere flest mulig, lengst mulig.

Verdier Fair play - Omtanke - Entusiasme - Idrettsglede

Hva betyr verdiene i praksis? Fair play Vi viser respekt for egne lagkamerater, motspillere, dommere, lagledelse, støtteapparat og supportere Vi støtter klubbens verdier gjennom vår opptreden Vi tar avstand fra mobbing, rasisme og all annen dårlig oppførsel. Vi er gode tapere OG vinnere Vi bidrar til at alle har det gøy Vi gir oppmuntring i med‐ og motgang Vi heier positivt

Hva betyr verdiene i praksis? Idrettsglede Vi gir alle en følelse av mestring. Vi bygger opp under vennskap, fellesskap og gode sosiale relasjoner. Vi lar idretten forbli lek.

Hva betyr verdiene i praksis? Entusiasme Vi heier positivt på alle Lier ILs lag. Vi engasjerer oss og deltar aktivt i klubben. Vi bærer stolt klubbens logo.

Hva betyr verdiene i praksis? Omtanke Vi bryr oss om hverandre og de rundt oss. Vi tar vare på hverandre. Vi er oppmerksomme på andres behov. Vi tenker igjennom hvordan våre handlinger påvirker andre.

Heia Lier!