Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Whopp WHOPP er en aktivitetskonkurranse mellom videregående skoler og ungdomsskoler i Oppland. Den gjennomføres i koblingen til de olympiske grunnverdiene.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Whopp WHOPP er en aktivitetskonkurranse mellom videregående skoler og ungdomsskoler i Oppland. Den gjennomføres i koblingen til de olympiske grunnverdiene."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Whopp WHOPP er en aktivitetskonkurranse mellom videregående skoler og ungdomsskoler i Oppland. Den gjennomføres i koblingen til de olympiske grunnverdiene og satsingen på helsefremmende skoler i Oppland. Konkurransen starter uke 42 i 2016 og varer fram til uke 9 i WHOPP er et samarbeid mellom Oppland fylkeskommune og Fylkesmannen i Oppland.

3 Viktige stikkord er: FAIR PLAY – det viktigste er ikke å vinne, men å delta  • Øke systematisk aktivitet hos elevene • Øke trivsel og mestringsfølelse hos elevene • Øke engasjementet for inkludering og frivillig arbeid • Bedre det psykososiale skolemiljøet • Øke forståelsen for bevegelse- og livsglede • Øke forståelsen for kulturell og sosial aktivitet som helsefremmende aktivitet • Se skolen og samfunnet i en mer helhetlig kontekst • Øke elevenes engasjement og bevisstgjøring om dette engasjementet Med WHOPP ønsker vi å øke engasjementet hos ungdommen. I tillegg til å stimulere til mer fysisk, kultur­ell, sosial og inkluderende aktivitet vil vi også utvikle verdier og holdninger hos ungdommen for å bidra til livslang bevegelsesglede på deres egne premisser og med utgangspunkt i de aktivitetene de allerede er engasjert i.

4 Registrering på nett Registrer laget på whopp.no i løpet av uke 41
Alle lag ser hvilke lag som deltar og deres gjennomsnittspoeng Den enkelte elev kan skjerme seg mot innsyn i sine registreringer (men det blir likevel registrert på klassen)

5 Registrering Lars Inge er superbruker på skolen vår
Hver klasse utnevner en lagleder, helst en elev, og sender navnet til Lars Inge, som oppretter en bruker til lagleder. Lagleder legger deretter inn klassen i whopp.no og registrerer alle elever med navn og e-postadresse

6 Premiering Det blir spennende premier til de tre beste skolene og klassene, og det blir uttrekkspremier underveis gjennom hele konkurranseperioden For at skolen til eleven skal vinne den gjeve Pierre de Coubertin skoleprisen er det avgjørende at alle elevene sikrer skolen sin flest mulige poeng i løpet av konkurranseperioden. Valdres vgs. premierer også den beste klassen ved vår skole!

7 Du kan registrere Én aktivitet pr dag:
fysiske aktiviteter – alle typer kulturelle aktiviteter amatørteater, brettsport, dans, kor øving/konsert, kulturskole, malerkurs, skultur, tegning, annen visuell kunst, musikkband/DJ, musikkorps øving/konsert, organisert dans, speidern, spille et instrument, spille i band øving/konsert, teater øving/forestilling m.fl. aktiviteter som frivillig A4 kurs, bygdeungdomslag, deltakelse i foreninger, hjelpe noen, inkluderende aktiviteter med en tilflytter, innvandrer etc., menighetsarbeids, miljøaktivitet/-arbeid, politisk arbeid, trener for barn, eldre, mennesker med funksjonsnedsettelse, trener/lagleder m.fl.

8 Poengberegning Når en aktivitet registreres oppnår eleven som har registrert den automatisk 1 poeng. Alle registrerte aktiviteter kan oppnå maksimalt 3 poeng gjennom at en eller flere i samme lag kan gi poeng til en lagkamerat. Poengene ses av den som gir og den som får. Bonsusaktiviteter gir automatisk 5 poeng ved gjennomførelse. En bonusaktivitet kan enten være ukentlig, for en avgrenset periode eller inntreffe en gang.

9 I klassen Kontaktlærer og tillitsvalgte har ansvar for
å gå gjennom reglementet registrere laget følge opp aktiviteten i klassen

10 MÅTTE DEN BESTE VINNE 


Laste ned ppt "Whopp WHOPP er en aktivitetskonkurranse mellom videregående skoler og ungdomsskoler i Oppland. Den gjennomføres i koblingen til de olympiske grunnverdiene."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google