i Word 5 nye måter å jobbe på

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
HVORDAN LAGE GODE WORD-DOKUMENTER
22 tips for den faglitterære forfatteren
Hva sier den nye læreplanen i norsk (K06) om skriveopplæring?
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
Intranett: Hvordan komme i gang
IT For medisinsk sekretær Fredrikstad Kai Hagali
Skriveprosessen Fra tanke til tekst.
To kjerneferdigheter Lytte Stille spørsmål
En måte å lese Bibelen på
Gruppearbeid, Leseopplæring 25. og 26. oktober 5. – 10
 Pålogging  Hva må du kunne (IKT)  Brukergrensesnitt og vindushåndtering  Min datamaskin  Filbehandling – bruk av utforsker  Nettsøk.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Delegate-opplæring. Mål I denne opplæringen lærer du hvordan du kan: •Konfigurere representanttilgang med Outlook •Konfigurere.
Smart bruk av Vortex til møter, samhandling/samarbeid mm
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet.
Roman- og novelleanalyse
Om å skrive om litterære tekster
Hva er Fronter.
+ Wiki i klassen Tonje Hilde Giæver og Louise Mifsud TOS IKT1.
En beskrivelse av IKT i skolen Sett fra en lærers ståsted
Forside/oversikt Fag / tema Sosial kompetanse, Norsk og KRL Trinn
PÅ SAMME LAG for å bedre læringsutbytte for alle
3 Les bedre.
Skriveprosessen – …fra tanke i hodet til tekst i skriveboka…
Responsskriving (Samskriving – Prosessorientert skriving)
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Grunnleggende tekstbehandling
Bli kjent med IKT. © Eduke as Basisferdigheter 1. Lese 2. Skrive 3. Regne 4. Muntlig fremstilling 5. IKT.
KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012.
KVALITET I LÆRING MED DIGITALE MEDIER I TILPASSET OPPLÆRING Obligatorisk fremlegg IKT 2 4 mai 2011 Lise Meier 1.
Vågen IKT Skolen har 2 teknikere på dataavdelingen. Kjartan Andreas
Termbaser Lars Nygaard. Termbaser Database over begreper Innhold –Definisjoner –Oversettelser –Leksikalske relasjoner –Eksempler.
Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du.
123 Data - Førstehjelp Krokelvdalen Skole. Hva skal vi lære Slå på/av datamaskinen Hva som må til for å komme på internett Hvilke typer kommunikasjonsformer.
FORELDREMØTE 1. KLASSE 11. MARS 2015.
© 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Legge til en kontakt Din kontaktliste forenkler kommunikasjonen, og du ser tilstedeværelses- og kontaktinformasjon.
Hurtigreferanse for Lync 2013 for Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Med Lync kan du begynne å samarbeide uten å måtte planlegge et.
Prosessorientert skrivepedagogikk Astrid Granly
Flipped Classroom – Omvendt klasserom 2013 Seksjon for digital kompetanse.
Godt språk gjør lesing lettere. Bli kjent med bokstavene. Å lese og forstå det vi leser. Å skrive seg til lesing. Leksearbeid.
Språk «Å lære språk er noe av det viktigste som skjer i et barns liv. Gjennom språket lærer vi å forstå verden. Gjennom språket får vi innsikt i oss sjøl.
Foreldremøte for foreldre som har 5-åringer i barnehagen
1 2 3 Microsoft Office finnes til PC, Mac, iPhone, iPad og Android. Les og rediger dokumenter med den ekte Office-opplevelsen Spar tid ved å dele.
Ettspråklige og tospråklige ordbøker Hva er forskjellen? (et sammendrag av artikkelen ”Ettspråklige og tospråklige ordbøker i engelskundervisningen”)
LÆR LETTARE Studieteknikk for meir effektiv læring.
Lær lettere Studieteknikk for meir effektiv læring.
Velkommen til PowerPoint Utforme og gi vakre presentasjoner enkelt og trygt.
Datakortet – Modul 3 Word 2003, Kap Modul 3.
For å støtte barnet sitt i leseutviklingen
FRiidrett 01/ Tamil sangam i Norge.
Hvordan skrive egne dilemma
Inviterer til foreldrekurs i CD-ORD
LES SMARTERE Oversikt Lesemål Les aktivt Oppsummer Repeter
LES SMARTERE Oversikt Lesemål Les aktivt Oppsummer Repeter
Velkommen til PowerPoint
1 Kommunikasjon.
Plan for bruk av skoleplattformen
Sosial kompetanse og psykisk helse.
Abildsø skole Abildsø skoles plan for bruk av Skoleplattform Oslo og krav til minimumskompetanse.
Velkommen til nye PowerPoint
Velkommen til nye PowerPoint
Office 356 kurs For både nybegynnere og erfarne. Håper alle finner noe å lære/bli inspirert av. Er beregnet for PC, ikke Mac. Et innføringskurs, dere kan.
Velkommen til nye PowerPoint
i PowerPoint 7 måter å arbeide sammen på Rediger med andre personer
Brukstips! Tekstfeltene i denne filen er tabeller. Du kan endre skrifttype og størrelse etter ønske. Jeg syns det er greit å lagre filen med et annet navn.
Del 3 Lek og samarbeid mot mobbing
Forside/oversikt Fag / tema Naturfag Trinn 4.trinn
Utskrift av presentasjonen:

i Word 5 nye måter å jobbe på Samarbeid med hvem som helst, hvor som helst Unngå trengsel rundt samme datamaskin eller filer som sendes frem og tilbake. Alle kan redigere samme eksemplar av et dokument, til og med i sanntid. Lagre i skyen Når du lagrer filer i skyen, får du tilgang til dem uansett hvor du er, og det er enkelt å dele med gruppen. Del Med bare et tasteklikk kan du invitere andre raskt til å redigere eller vise et dokument. Samarbeid i sanntid Rediger dokumenter samtidig i sanntid, og se andres endringer mens de skjer Gi eller motta idéer Spor endringer, og del tanker i kommentarer. Alle kan legge til noe i samtalen og ha oversikt over endringene. aka.ms/samtidigredigeringiword

60 språk. Lytt til innholdet Oversett For opptatt til å sitte og lese? Lytt i stedet. Les høyt i Word lar deg lytte til dokumentet etterhvert som ord utheves. Endre lesehastigheten og stemmen til fortelleren. Les høyt er et av Words læringsverktøy, utformet for å hjelpe personer med dysleksi og dysgrafi. Det kan også hjelpe alle som ønsker å forbedre lesekunnskapene sine. aka.ms/wordlæreverktøy Oversett Bryt språk-barrieren. Les et dokument på ditt eget språk, eller oversett det til leserens språk, uten å forlate Word. Bruk Oversetter til å slå opp og lære hva ord og uttrykk heter på andre språk. Oversett utvalgt tekst eller hele dokumenter på 60 språk. aka.ms/oversettiword

Korrekturles mens du skriver Dikter Det kan ta lang tid å skrive inn tekst, som e-postmeldinger og dokumentutkast. Hvorfor ikke bruke stemmen til å skrive, uten å måtte bruke hendene? Skriv inn, rediger og formater dokumenter ved å bruke stemmen i Word. Alt du sier blir til tekst. Jeg kan skrive inn stemmen min Dikter er et tillegg i Word, Outlook og PowerPoint. Den legger til en dikteringsfane på båndet. aka.ms/dikter Korrekturles mens du skriver Føl deg tryggere på å skrive i Word – Redigeringsprogrammet hjelper deg. Redigeringsprogrammet kontrollerer stavemåten og grammatikken og tilbyr også stilforslag for å hjelpe deg med å forbedre skriveferdighetene dine. aka.ms/redigeriword

Gå til aka.ms/WordHjelp Se flere tips, videoer, hjelp og opplæring Gå til aka.ms/WordHjelp Disse opplevelsene er tilgjengelige i skrivebordsversjonen av Word 2016 og Word i Office 365.