Velkommen til nye PowerPoint

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
vi presenterer SLIDEPLAYER.NO
Advertisements

Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
Brukerveiledning for gruppeledere
Tilpasset fremvisning i PowerPoint
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
Microsoft® Lync™ 2010 Web App-opplæring
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks:
Dokumenter og arkivering
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Lage e-post med bilde som vedlegg
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet •Epost •PPS •Studentweb •Its learning.
Informasjonssystemer ved Diakonhjemmets Sykehus
Dokument med bilde, formatere i Word
Microsoft ® Lync ™ 2010 Delegate-opplæring. Mål I denne opplæringen lærer du hvordan du kan: •Konfigurere representanttilgang med Outlook •Konfigurere.
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Smart bruk av Vortex til møter, samhandling/samarbeid mm
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet.
Surfing sosiale medier - kjendiser Om du lurer på om sosiale medier er noe for deg kan du titte på en del av inneholdet før du bestemmer deg. Vi skal se.
Gerica på ny plattform Oppdatert
Nyttig presentasjonsverktøy Basert på lysark / plansjer
Høgskolen i Oslo Strukturering av studie- og vurderingsopplegget (SU) Samarbeid på nettet ved hjelp av programmet Task 2.0 En kort innføring laget av Sissel.
Høgskolen i Oslo Nettbasert samarbeidslæring i 2.studieår Felles forfatterskap på nettet ved hjelp av Task 2.0 En kort innføring laget av Sissel Eeg-Larsen.
Hva er Fronter.
Gå inn på denne internettadressen:
+ Wiki i klassen Tonje Hilde Giæver og Louise Mifsud TOS IKT1.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet august Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på ditt studium Epost Studentweb Its learning.
Lagre vedlegg Noen e-postmeldinger har et vedlegg. Vedlegget kan være et dokument eller et bilde. Det kan man lagre på PCen. Da kan man finne det igjen.
Sikker oktober UiOs sikkerhet – vårt felles ansvar Espen Grøndahl
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Bli kjent med IKT. © Eduke as Basisferdigheter 1. Lese 2. Skrive 3. Regne 4. Muntlig fremstilling 5. IKT.
Hurtigreferanse for Lync 2013 KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller.
Powerpoint v/ Terje Høiland
Vågen IKT Skolen har 2 teknikere på dataavdelingen. Kjartan Andreas
Høgskolen i Oslo Nettbasert samarbeidslæring Deltid studieår Felles forfatterskap på nettet ved hjelp av Task 2.0 En kort innføring laget av Sissel.
Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Lync-møter Bli med i Lync-møte Planlegge et Lync-møte
© 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Legge til en kontakt Din kontaktliste forenkler kommunikasjonen, og du ser tilstedeværelses- og kontaktinformasjon.
Hurtigreferanse for Lync 2013 for Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Med Lync kan du begynne å samarbeide uten å måtte planlegge et.
Hurtigreferanse for © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Lync Web App Bli med i et Lync-møte med PC-lyd Hvis du ikke har Lync 2013, kan du bli med.
KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012.
Bachelorprosjekt - Våren 2008 Office SharePoint Server 2007 Gruppe 36 Vegard Ofstad Ernestina Osei-Assibey.
Windows 7 - Oppgraderingskurs
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Nytt arkiv for laug, komiteer, representantskapet og styret Felles plass for referater og bilder.
Komme i gang med OneDrive - skolevfk OneDrivePro/OneDrive for Business/OneDrive – skolevfk.
Lenken til Fronter finnes nederst på mf.no. Logg inn med din MF-brukerkonto. Brukernavn og passord genereres etter første gangs semesterregistrering og.
Hvordan skrive ut og hente utskrifter med kortløsning
Velkommen til PowerPoint Utforme og gi vakre presentasjoner enkelt og trygt.
Gjør møter relevante. God kommunikasjon er kjernen i gode grupper. Kjerne.
Opplæring for Microsoft® Office Excel® 2007
Opplæring for Microsoft® Office SharePoint® 2007
Opplæring for Microsoft® Office Project 2007
Opplæring i «Nye DDV» Windows 10 OneDrive login.ddv.no
Velkommen til PowerPoint
Opplæring i «Nye DDV» Windows 10 OneDrive login.ddv.no
Rotarys digitale tjenester
Slik setter du inn lysbildet i presentasjonen
Velkommen til nye PowerPoint
Velkommen til nye PowerPoint
Office 356 kurs For både nybegynnere og erfarne. Håper alle finner noe å lære/bli inspirert av. Er beregnet for PC, ikke Mac. Et innføringskurs, dere kan.
Slik setter du inn lysbildet i presentasjonen
i PowerPoint 7 måter å arbeide sammen på Rediger med andre personer
Slik setter du inn lysbildet i presentasjonen
i Word 5 nye måter å jobbe på
Utskrift av presentasjonen:

Velkommen til nye PowerPoint

Hei Innledende lysbilde Logg på Lagre. Del. Office handler om å arbeide uten grenser – at arbeidet ditt følger med deg og er automatisk på dine favorittenheter. Klar til å se hvordan? Klikk pilen for å komme i gang.

Logg på Logg på-inndeling Pålogging gir deg alle fordelene med Office, som å lagre i skyen og få tilgang til dokumentene der du trenger dem – hjemme, på arbeid, på kaféen eller til og med på bussen. Tilbake

Forklaring for Microsoft-konto Logg på Greg Akselrod En konto på skole eller arbeid er alt du trenger for å logge på. Dette er kontoen organisasjonen ga deg for å logge på Office. Logg på Bruker-ID: Passord: GregAkselrod@Contoso.com ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● Logg på Tilbake Neste

Slik husker Office deg Logg på Åpne Steder Nylige presentasjoner Datamaskin Legg til et sted Greg Akselrod Logg på én gang, og Office-programmene vil huske deg og det du arbeidet med sist. OneDrive for Greg @ Contoso Tilbake Neste

Pålogging åpner skyen Logg på Greg Akselrod Allerede logget på? Perfekt! Nå er du klar til å lagre i skyen. Klikk Neste for å se hvordan. Tilbake Neste

Lagre Lagre-inndelingen Tidligere lagret du dokumentene på ett sted, og stort sett så ble de der. Tilbake

Arbeidet ditt blir med deg Lagre Med lagring i skyen på OneDrive for Business blir arbeidet med deg nesten hvor som helst. Tilbake Neste

Lagre til skyen fra Office Lagre som Steder OneDrive for Business Datamaskin Legg til et sted Greg Akselrod Du kan lagre og åpne OneDrive for Business-filene direkte fra Office. OneDrive for Greg @ Contoso Lagre i OneDrive for Business Tilbake Neste

Nylig brukte dokumenter på flere enheter Lagre Åpne Steder Nylige presentasjoner Datamaskin Legg til et sted Greg Akselrod Når du gjør dette, blir dokumentene med deg i stedet for at de bare finnes på én datamaskin. OneDrive for Greg @ Contoso Tilbake Neste

OneDrive-mappe og frakoblet synkronisering Lagre Du kan hente filene i OneDrive for Business-mappen på PCen, selv om du er frakoblet. Hvis du gjør endringer, synkroniseres de automatisk når du kobler til igjen. Klikk Neste for å se hvordan lagring i skyen gjør det enklere å dele. Tilbake Neste

Del-inndeling Del Dokumenter du deler i skyen, kan deles direkte fra Office, noe som gjør det enkelt å arbeide med andre. Tilbake

Dele dokumenter med andre Deling Inviter personer E-post Presenter på nettet Publiser lysbilder Greg Akselrod Du kan invitere andre til å lese eller redigere dokumenter direkte fra Office. Jason Allie Robin Tilbake Neste

Kommentar til et delt dokument Greg Akselrod Robin Da kan alle se gjennom, kommentere og arbeide på den samme filen. Min presentasjon GREG AKSELROD Allie Jason Tilbake Neste

Office Online Del Min presentasjon Contoso.com Microsoft PowerPoint Online De trenger ikke engang ha Office installert. De kan arbeide i nettleseren med Office Online. Min presentasjon GREG AKSELROD Tilbake Neste

Lysbilde med konklusjon Det var alt Takk for at du leste! Du er klar til ?f?mest mulig ut av ditt nye Office. Logg bare på for å få alle fordelene med lagring og deling når du vil, og hvor du vil. Kos deg! Tilbake