Laste ned presentasjonen
Presentasjon lastes. Vennligst vent
PublisertIngunn Markussen Endret for 9 år siden
1
Høgskolen i Oslo Strukturering av studie- og vurderingsopplegget (SU) Samarbeid på nettet ved hjelp av programmet Task 2.0 En kort innføring laget av Sissel Eeg-Larsen Desember 2003
2
Logg deg på…
3
1) Klikk på aktivitetstypen Kommenter FØR du velger tema Kommentere avsnitt (alle gruppemedlemmene) 2) Klikk på temaet du vil arbeide med….
4
Kommentere avsnitt (alle gruppemedlemmene) 1) Les alle avsnittene i sammenheng 2) Klikk på avsnittet du vil kommentere
5
Kommentere avsnitt (alle gruppemedlemmene) 1) Les avsnittet 2) Les tidligere kommentarer 3) Skriv kommentartittel 4) Skriv kommentartekst 5) Lagre kommentaren
6
1) Klikk på pilen for å lese oppgaven 2) Klikk på aktivitetstypen Skriv eller rediger FØR du velger tema Hvis du IKKE velger aktivitetstype først, kommer denne påminningen… Skrive nytt avsnitt (redaktør) 3) Klikk på temaet du vil arbeide med….
7
1) Skriv sekvens nr i stigende rekkefølge 1, 2, osv Skrive nytt avsnitt (redaktør) 2) Skriv tittel (kort og beskrivende) 3) Skriv avsnittet her… 4) Lagre avsnittet ved å klikke her
8
1) Klikk på det avsnittet du vil redigere Sekvens nr, tittel og tekst fylles automatisk ut i feltene til høyre 3) Klikk på ENDRE når du vil lagre endringene Redigere avsnitt (redaktør) OBS OBS OBS SLETT-tasten fjerner hele avsnittet Hvis du skal slette en del av teksten, må du markere teksten i editoren og bruke DEL-tasten 2) Rediger teksten
9
Lese og skrive respons (gruppe til gruppe) 2) Klikk på temaet du vil arbeide med…. 1) Klikk på aktivitetstypen Gi respons før du velger tema
10
Lese og skrive respons (gruppe til gruppe) 1) Velg gruppen du vil gi respons 3) Les tidligere responser 4) Skriv responstittel 2) Les gruppens besvarelse 6) Lagre responsen 5) Skriv responsen
11
Skrive ut gruppens fellesdokument 1) Klikk Kommenter og velg studiekrav 2) Klikk skriver-symbolet i nettleseren
12
Logg deg av før du avslutter programmet…
Liknende presentasjoner
© 2024 SlidePlayer.no Inc.
All rights reserved.