Narvik Velkommen til Foto: 68°nord ©.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
För demokrati i Norrköping
Advertisements

Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
WACS – 6. JULI Wacs 2014 i Norge og Stavanger •2 – 6 juli er det Wacs kongress i Stavanger •Vi ønsker alle hjertelig velkommen til spennende.
WADAHL Kurs og konferanse – 933 meter over havet 933 meter over havet På Gålå i Gudbrandsdalen, midtveis mellom Oslo, Trondheim og Mørebyene.
Bertetur august 2013 Selma Lagerløf Hotel Sunne i Sverige Arr. Marte Oftedal og Wenche Ekeli Bertetur 2013 W.Ekeli.
Title. Tall og fakta Barnefamilier fra Norge på cruise.
Tilbud seiling Mat og drikke om bord. Middag Restaurant Onda.
Fylker, Byer, Elver, Vidder
VELKOMMEN TIL RIMINI 27. JUNI – 2. JULI Hotell Cortina er der vi skal bo.
Velkommen til informasjonsmøte om treningsleir i Polen Gniewino, Polen (Ellen) Hotel Mistral (Ellen) Program (Ingunn/Tollis/Merethe) Reise/transport (Trond)
Befaring – Ytre Vikna Vindmøllepark 19. oktober
Hei og velkommen til innebandy-RM 2017 på norsk jord! Riksmesterskapet i innebandy for Tullverket blir i 2017 arrangert i nabolandet i vest, og den norske.
DAGBOK FOR VAULEN LEGO TEAM OG VAULEN TEKNO TEAM !!!
Plan for 2.klasse Uke – 26. august. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1Norsk Tegning 2Norsk MatteEngelsk Samfunnsfag 3 MatteMusikk Filmfestival.
Observasjonstema: Glede av hverandre. Denne gangen har vi valgt å lage en power point presentasjon, vi håper dette gir dere enda bedre mulighet til å se.
24 September …alle var enige om at det hadde vært en fin tur Hvordan United-Supporteren bruker reiser for å styrke lojaliteten hos kundene.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2015 Gruppe: 10 år Trenere: Elias, Pål Christian, Aslak, Lars-Henrik og Jostein Endelig på snø – fantastiske forhold.
DEN HAAG AV MUNA. DEN HAAG er den tredje største byen i Nederland, etter Amsterdam og Rotterdam. Befolkingen i Den Haag er ca innbyggere.
TRENINGSVENN FOR PERSONER MED DEMENS. Et pilotprosjektet i regi av Nasjonalforeningen for folkehelsen Møre og Romsdal og Møre og Romsdal idrettskrets.
Myke trafikanter Falkeid idrettslag ønsker å legge til rette for myke trafikanter og vil ha mest mulig av trafikken bort fra selve idrettsområdet.
Kurs i kart og kompass. Storgt. 3 (møterom 1 i 3
Invitasjon til Jentedykketreff på Gon i Larvik 9. – 11. juni 2017
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
3 STRESSMESTRINGSTIPS FOR LEDERE
Diabetes 2 - kurs Kursinformasjon Deltakelse på kurs krever henvisning fra lege. Henvisningen sendes til: Lovisenberg Diakonale Sykehus Medisinsk Poliklinikk.
Regionsamlinger november 2016
Møte for foresatte 10.trinn
Kafeteria og peisestue
Hvor vil du bo? a: i byen b: på landet c: på fjellet d: ved sjøen.
Meg.
TUR TIL BODØ GOLFPARK Tid: Onsdag 29. juni kl
Hva har vi gjort i September?
- sammen for en bedre skole!
Statsbudsjettet mangler klarspråk. Eksempler fra delen «Hovedtrekk».
Å leve med assistanse Denne bolken holdes av noen som selv lever med assistent i parforholdet. Ca 1time brukes på dette. Veldig fint med dialog mellom.
Invitasjon til frokostseminar, 8. desember kl
PRESENTASJONER Minutter Foiler Font 10 –
Tilvalgsaktiviteter i
Sørlandets Maritime Park & Akvarium
Margrethe Helgebostad
Velkommen til Osloskolen og Trosterud skole
Brønnbygging i Afrika.
Neptun Polar Amsterdam 05 – 07 Mai 26 – 28 mai 2017.
Hva er en konfirmant? Hvem er din konfirmant?
Skolens utviklingsplan B – Samarbeid
Sentrum for alle Å tilrettelegge sentrum for menneskene som bor der
Veileder – NAV Loppa Veileder 100% fast stilling
Velkommen til førskoledager HASLE SKOLE på Brynseng
Hva er Lillestrøm? Byen med den sterkeste veksten i landet
Skolens utviklingsplan B – Samarbeid
Tema: Norsk sjømatnæring er en av landets største eksportnæringer.
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils.
Origo - byutvikling i praksis
Barnehagenorsk Samling 14
Kapittel 23 Årstidene.
Livsstilsendring Uke 6.
EN KORT PRESENTASJON AV PROSJEKTET
Periodeplan for Januar 2019
Gjennomføring etter 5 år
Base 1 sine kurs på Aks Uke
Base 1 sine kurs på Aks Uke og 7.
Prosjekt ¨redde¨ Buskerud`s flaggskip
Utenlandsturnering LFH
Elev/foreldremøte 2. april 2019
Den andre verdenskrigen
Vi beklager, men opptaket mangler for første del av talen
Oslostandard for samarbeid hjem–skole
Livsstilsendring Uke 6.
Utskrift av presentasjonen:

Narvik Velkommen til Foto: 68°nord ©

NARVIK Narvik har i løpet av kort tid doblet hotellkapasiteten, og fremstår som en av Nord-Norges mest moderne kurs-, konferanse- og opplevelsesdestinasjoner. I tillegg finner du opplevelseskombina-sjoner her som ikke fins noe annet sted i Skandinavia. Byen byr på et vidt spekter av sterke opplevelser. Fra et avstressende bysamfunn, med mange muligheter for shopping, museumsbesøk eller å nyte en god cappuccino, er de unike opplevelsene kun minutter unna. Foto: Narvikfjellet ©

LOKALKUNNSKAP 68°nord har base i Narvik, og har derfor detaljkunnskap om byen som opplevelses-destinasjon. Hos oss er ditt Narvik-arrangement i trygge hender! Foto: Narvikfjellet ©

HVORDAN REISE TIL NARVIK? Å reise til Narvik tar gjerne kortere tid enn en busstur til Hafjell eller Trysil. Vi hjelper om ønskelig med skredder-søm av reisen. Med SAS flyr man direkte fra Gardermoen til Evenes (1 t. 40 min.) Transfer med buss videre til Narvik (ca. 1 time)

SCANDIC NARVIK Prisbelønte Scandic Narvik ligger midt i byen, med enkel tilgang til kjøpe-sentre, utesteder og andre sentrumsfasiliteter. Det spesielle elipseformede designet, med buede glassflater som heller utover, gjør at alle de 148 rommene kan skilte med flott utsikt.

SCANDIC NARVIK – RESTAURANT OG SKYBAR Restauranten i første etasje serverer frokost, lunsj og middag. Fra skybaren i 16. etasje kan man nyte en fantastisk utsikt over Narvik, Ofotfjorden og fjellene rundt.

INKLUDERT AKTIVITET 1 – NARVIK KRIGSMUSEUM Våren 1940 utkjempet tyske og allierte styrker slaget om Narvik gjennom to lange måneder. Slaget var det desidert største på norsk jord under 2. verdenskrig. Krigshandlingene i og rundt Narvik førte til tap av hele 8 500 menneskeliv. Narvik Krigsmuseum ligger i sentrum av byen, og er et moderne museum med arkitektoniske og interaktive opplevelser. Her kan deltakerne følge slaget fra begynnelse til slutt. I det 1 600 kvadratmeter store museet er det også funnet plass til en helhetlig fremstilling av den nordnorske krigshistorien.

INKLUDERT AKTIVITET 2 – NARVIKFJELLET I Narvik kan du i løpet av få minutter forflytte deg fra et urbant bysentrum ved sjøen, til Skandinavias mest spektakulære ski- og rekreasjonsområde i byens egen «bakgård». I et eldorado bestående av hele 900 høydemeter med heiser og preparerte løyper er det lett å finne et tilbud for alle. Blandingen med den fantastiske skikjøringen og den uslåelige utsikten gjør Narvikfjellet til noe helt unikt! Foto: Narvikfjellet ©

INKLUDERT AKTIVITET 2 - NARVIKFJELLET Gondolbanen tar deg på sju minutter opp til Øvre Fjellheisstasjon, som ligger 656 m.o.h. Her finner du en restaurant, samt en hyggelig og intim peisestue for after ski. Alt krydret med en fantastisk utsikt over byen, fjordene og det arktiske landskapet som omkranser den. For gjester som virkelig vil utnytte mulighetene i Narvikfjellet, anbefaler vi stolheisen opp til til Linken, 1 003 m.o.h. Foto: 68°nord ©

Velkommen til med oss i Narvik Foto: 68°nord ©