Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kafeteria og peisestue

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kafeteria og peisestue"— Utskrift av presentasjonen:

1 Kafeteria og peisestue
Kafeteria og peisestuen på Fjellheim er et lokale som egner seg godt til selskaper. Lokalet består av 2 rom, som er adskilt med en tofløyet dør. Dette gjør det mulig å dele lokalet ved behov. I kafeteriaen er det et enkelt kjøkken, med dekketøy til 70 personer. Peisestuen har 5 grupper med salongmøbler, men det er også plass til å sette inn ekstra bord og stoler ved behov. Det er montert teleslynge i begge rommene. Storsalen Storsalen er en flerbrukssal der det arrangeres konserter, teaterforestillinger, konferanser, bryllup og andre større begivenheter. Lokalet er på 265 m2 og kan møbleres etter eget ønske. Konferansebord og stoler er lett tilgjengelig. I storsalen er det opphøyd scene og sceneteppe, samt talerstol og taleanlegg. Flygelet er plassert på gulvet foran scenen. Projektor og lerret er også tilgjengelig. Bakerst i lokalet er det en fin mesanin med plass til bord og stoler, der man har en flott utsikt over lokalet og scenen. Direkte tilknytning til kjøkken gjør lokalet velegnet til arrangementer med servering.

2 Auditoriet I auditoriet er det 60 faste sitteplasser med smale bordrekker. Lokalet egner seg godt til kurs og informasjonsmøter. Det er projektor og lerret tilgjengelig, samt taleanlegg. Kulturoasen Kulturoasen er et romslig møterom på ca 50 m2. Rommet er utstyrt med projektor og lerret, samt flip-over og egner seg godt til mindre kurs. Siden lokalet befinner seg på samme plan som kjøkken, vrimlerom, tribune og teamrom, åpner det for mange bruksmuligheter.

3 Teamrom B Teamrommet er et møterom på 40 m2 som passer for personer. Det er flip-over og whiteboard-tavle i lokalet. Vrimlerommet Vrimlerommet er et lyst og åpent lokale på 90 m2 i tilknytning til tribune og storsalkjøkken. Det er vinduer fra rommet mot tribune og idrettshall. Lokalet er lett tilgjengelig fra hovedinngang B, og glassdører mot inngangspartiet gjør arrangementer lett synlige for besøkende. Lokalet er møblert med bord og stoler til ca 50 personer.


Laste ned ppt "Kafeteria og peisestue"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google