Super-helt!.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Den kristne fasten Nei, dette er fasten jeg har valgt: å løse urettferdige lenker, sprenge båndene i åket, sette undertrykte fri og bryte hvert åk i.
Advertisements

Ny bane på Fart •Plassering •Type dekke •Kostnader •Finansiering Klikk når du vil gå videre!
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
Et bekymringsløst liv – er det mulig? Matteus 6,23-34
Kapittel 17 I grønnsaksbutikken Hva ser du på bildet? sjampinjong (m)
KIRKENS NØDHJELPS FASTEAKSJON 2010
Eksperter i Team – Landsby nr 50 HJEM I FARE! Hvordan takler vi naturfarer? Fasilitatorteam: Ivar Berthling, HjemmesideHjemmeside.
Dialogseminar Åre 15. og 16. februar GRUPPEOPPGAVER Drøft: Roller og kritiske suksessfaktorer for næringsutvikling med.
Dialogseminar Åre 15. og 16. februar GRUPPEOPPGAVER Drøft: Roller og kritiske suksessfaktorer for næringsutvikling med.
Fasteaksjonen Fra nord til sør kjemper mennesker mot tørke, flom og ekstreme værforhold. De som har minst rammes mest. Blir du med i kampen mot.
En ting er sikkert – vi kan tilby deg langt mer
Fra ord til liv Juli 2009.
Illustrasjoner: Ingrid Brennhagen
44 Hector om skikk og bruk I Norge
KIRKENS NØDHJELPS FASTEAKSJON 2010 Naturkatastrofer rammer alltid fattige hardest. Klimaendringene fører til mer flom, tørke og ekstremvær. Din innsats.
U - L A N D.
De viktige ting i livet Kilde: Ukjent.
Svein Ivar Hansen Halden Rotary Klubb
Thailand Flodbølgekatastrofen rammet Thailand
Østlandsforskning - eastern norway research institute - lillehammer - norway Fritidsboligenes betydning for lokaløkonomien Birgitta Ericsson Fylkesdelplan.
Priviligerte mennesker, lever livet uten grenser, graver og pumper opp
Strømmestiftelsen er utviklingsorganisasjonen som hjelper folk i gang. Som gir fattige mennesker starthjelp til å klare seg på.
Digitale valdkart Erfaring fra Kvinesdal. Hvordan? Viltnemnda Elg og hjort Konsulent Valdene leverte lister med gnr/bnr Valdkart produsert ut fra listene.
Oppgave 4, side 106 – 107 Ubestemt artikkel foran substantivet.
Norsk Vann – rent vann, vår fremtid Rent vann Gode rammevilkår Kompetanseutvikling/kunnskapsspredning Ikke-kommersiell - Troverdig - Handlekraftig - Samlende.
KIRKENS NØDHJELPS FASTEAKSJON Årlig aksjon i fastetiden Hele menighetens aksjon Samlet inn 28 millioner i bøssebærere i hele Norge, flertallet.
KIRKENS NØDHJELPS FASTEAKSJON 2010 FLASKEPOSTKAMPANJEN Hvert år under Kirkens Nødhjelps fasteaksjon oppfordrer vi og Changemaker folk i Norge til å gi.
Kim er en jente som er fem år gammel. Hun bor i et land som heter Vietnam sammen med familien sin. Kim har tre storesøstre og en lillebror. I huset til.
Slik jobber Kirkens Nødhjelp med klimaendringer
Fortellinger fra India. Mursan i Uttar Pradesh, Nord- India. Mursan i Uttar Pradesh, Nord- India.
Å komme til seg selv og til Gud. Den yngste sønnen solgte alt sitt og dro til et land langt bort. Der sløste han bort alle pengene i et vilt liv.
Resirkulering av flasker.
VANN FORANDRER ALT SLIDE 1: Introduser deg selv og avtal om du vil ha spørsmål underveis eller på slutten av presentasjonen. Med TV-aksjonen NRK 2014 skal.
Livet i havet – vårt felles ansvar Nasjonalparker med sjøareal – Hva ønsker vi for den marine delen? Regiondirektør Erik Ludvigsen Strand.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
God Jul ? Vent ikke på at det skal komme et gaveregn herfra…
Quiz om vann, klima og faste
Litt informasjon til deg som skal holde foredraget: Dette foredraget holdes beste gjennom også å vise fasteaksjonsfilmen som følger med. Filmen finnes.
Fasteaksjonen 2015 Årets tema: Klima og vann «I kriser er vann kritisk. Vi er der i katastrofer med rent vann. Nå trenger vi deg»
Litt informasjon til deg som skal holde foredraget: Dette foredraget holdes beste gjennom også å vise fasteaksjonsfilmen som følger med. Filmen finnes.
Bli møtt med verdighet og respekt Bli forstått og verdsatt som medmenneske Ikke bli møtt med fordommer og stigmatisering Bli sett på som medspiller og.
Veiviserne Sonja, Therese, Bernt, Ole-Fredrik og Sigurd.
Ble startet etter en inspirasjonsreise til Uganda i 2007 IRC i 104 C, Ole Romslo Traasdahl så hvilket enormt behov det var for rent drikkevann, og dro.
Viktige begreper i kapittel 3. Menneskesyn Hvilke tanker vi har om mennesket, og hvilken verdi vi setter på det.
Kapittel 1 – Hva er samfunnsøkonomi?. I kapittel 1 skal du blant annet lære: Hva samfunnsøkonomi er Om forskjellen mellom mikroøkonomi og makroøkonomi.
FN. FN er en forkortelse for De forente nasjoner. Navnet betyr at mange land står sammen. FN har 192 medlemsland. Det vil si at nesten alle verdens land.
3 situasjoner hvor du burde vurdere et billån – CompareKing.no.
. Første søndag i advent (27. november) Vi tenner det første lyset for retten til trygge fødsler. Takk for barna som verden får i gave! Vi ber om at alle.
Bosetting uten penger – Husbankens tilskuddspott må økes Runar Bålsrud, ordfører i Hurdal kommune.
Din innsats betyr en forskjell i manges liv! Hva går pengene til?
Sprøyterommets muligheter
Sommerly barnehage Plan fadder
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
Søndagsskolen i Bergen Centrals Misjonsprosjekt
Et vitenskapelig forsøk
Til deg som skal holde denne presentasjonen:
Celler er grunnlaget for alt liv
Hverdag blant Santalene
Gang.
Kapittel 5 oppgave a Sett inn ubestemt artikkel der det er nødvendig.
1. søndag i advent Vi tenner det første lyset for
Billån Uten Sikkerhet
Superhelt!.
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
Brønnbygging i Afrika.
GOD SKOLE FOR BARN I KAMBODSJA
HVA GJØR KIRKENS NØDHJELP?
Kapittel 26 Å søke lån i banken
Begge deler eller begge to?
Kirkens Nødhjelp og Fasteaksjonen
Utskrift av presentasjonen:

Super-helt!

Super-helter samle flasker.

Panter i automaten!

Nå skal det bli penger! 

Super-helter skaffer penger

Penger på fastebøssa

Super-helter kan og vil! Du kan være en Super-helt å pante flasker slik at flere barn i verden får rent vann!

Hvor mye klarer du å pante for? Pengene rekker langt…. 200,- er nok til rent vann for en person resten av livet. 400,- er nok til å sikre et hus mot flom. 1550,- er nok til en latrine/do til bruk i katastrofer Hvor mye klarer du å pante for? Du, en Super-helt!