Velkommen til Lokalt fagnettverk om psykiske lidelser og utfordrende atferd hos personer med utviklingshemning v Kjersti Eide, Rådgiver med koordinerende.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Hva skal jeg snakke om •Bakgrunn NAKU •Hovedoppgaver •Prosjekter •Kommende prosjekter •NAKU trenger referansegruppe.
Advertisements

Velkommen til TQM Partners vinterseminar tirsdag 23. mars 2009
Utprøving av kursopplegg Bergen, 28. og 29. januar 2013
Habiliteringsteamet for barn og voksne
HVA MED MEG? Dato: Sted: Filadelfia,Arendal Kl:
SIO- Folkehelse.
Velkommen til Ungdomstinget i Oslo Bispedømme
Habilitering og rehabilitering – til alle som treng det
KOORDINATORFORUM FOR HABILITERING OG REHABILITERING
Implementering av et evidensbasert familietilbud
Foreldresamarbeid Kan vi gjøre det enda bedre ?
Læring av uønskede hendelser – for bedre pasientsikkerhet
Arbeidet med rusmestringsenhetene: - status pr. januar 2013
13. januar 2010 Krisestøtteverktøy et prosjekt i regi av Det Digitale Trøndelag Pilot i implementeringen av DSB’s anskaffelse av krisestøtteverktøy.
Fagnettverk Suksesskriterier - presentasjon av resultater fra spørreundersøkelse.
Høgskolen i Sør-Trøndelag i samarbeid med Ressurssenter om vold, traumatisk stress og selvmordsforebygging, Region Midt - Norge / St. Olavs Hospital og.
Erfaringer med og nytte av tilsyn « Sjølmeldingstilsyn» – Stavanger kommune Helsesøsterkongressen – balansekunst i hverdagen Torsdag 24. april 2014 Torunn.
Utviklingshemmede menneskers levekår - og rettsikkerhet Bodø 28. – 29. okt
Invitasjon til Samhandlingsseminar
Fagnettverksmøte 17. september 2009
- på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k k e n - på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k.
Familien i rehabiliteringsfeltet. Konferanse 22. – 23. mai 2008 Auditoriet, Sunnaas Sykehus HF Familien i Rehabiliteringsfeltet. Hovedmålgruppe for konferansen.
Velkommen til ”VRIMLEDAG ” 24. April 2012 Haugalandsløftet.
Velkommen til helgesamling På Thon Hotel Kristiansund mai 2011.
Samhandlingskonferanse Program 21. november 2011 kl
Oslo Universitetssykehus HF Nærmere barn og unge i Norge har foreldre som sliter med psykisk sykdom eller rusproblemer. Mange av disse barna får.
Norsk helsearkiv - et evig liv for pasientjournalene
Nordlandssykehuset, Bodø, Rønvik, Festsalen og via telestudio
Velg sjøveien Erfaringer så langt – veien videre.
Økonomi- og innkjøpsforum
Fagdag psykisk helsetjeneste, 12.mai 2009 Tina Skarheim, Velkommen Bakgrunn Litt om KS Dagen i dag.
Barne- og familiesamtaler i psykisk helsevern for voksne Erfaringer fra Tiller DPS Intro Barne- og familiesamtaler i psykisk helsevern. Erfaringer fra.
Fjell kommune Helse Bergen Oktoberseminar 27. – psykisk helse for barn og unge.
| Behov for ny statistikk i KOSTRA ved oppbygging av lokalmedisinske sentre Michael Kaurin Helsedirektoratet.
Psykologer i kommunene Regional nettverkssamling Vår 2015.
Program årsmøte FSTL, juni 2010, Helse Nord-Trøndelag Stiklestad Dag juniMøteleder: Tore Westerheim Tema dag 1, helsereformen, sikkerhet i.
| Tema for presentasjonen | 1 Arbeid med statistikk i forhold til psykisk helse- og rusarbeid ved Helsedirektoratet.
Posterpris og veien videre. Helseforetak / sykehus som er med! Helgelandssykehuset HF, Mosjøen Helgelandssykehuset HF, Sandnessjøen Nordlandssykehuset.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
SPESIELLE GRUPPER METODE 08:30-09:00 Morgenkaffe/registrering 09:00-09:05 Velkommen! 09:05-09: :35-10:05 10:05-10:35 10:35-11:00 Livskvalitet; er.
Program for interkommunalt nettverksmøte for innovasjon og velferdsteknologi Rogaland den 3.september 2015 på rådhuset i Eigersund Vi serverer enkel.
Velkommen til Lokalt fagnettverk om psykiske lidelser og utfordrende atferd hos personer med utviklingshemning v Kjersti Eide, Rådgiver med koordinerende.
Nettverk Hvorfor nettverk? Nettverksarbeid i høst Anne Gunn Svorkmo, Svein H. Torkildsen.
Nasjonale lederkrav Ansvarlig og helhetstenkende
Fylkesmannen i Oslo og Akershus Nytt fra barnehageområdet Barnehageforum Ny St. melding våren 2016 Ny Rammeplan fra 2017 UDIRs støtteressurser:
Utviklingsnettverk for pleie- og omsorgstjenester for eldre 2016 Oppstartsamling i Tromsø, 31. oktober og 1. november Nettverk: Scandic-Easy «CLICK TO.
Forberedende samtaler
Internett: Telenor Passord: 9zednk Velkommen!
CoP (Sett inn navn på fagnettverket)
FYLKESMANNEN I HEDMARK
Nettverk: Scandic-Easy
Presentasjon av prosjektet ”Mestring på tvers” høst 2008
Brukerrådet Akuttpsykiatrisk seksjon – Oslo Universitetssykehus
Velkommen til møteplassen 27. oktober 2016
Program Kl – 9.30: Velkommen og praktisk informasjon ved Lisa Hagen Oppsummering fra 6. september 2017 (Lovverk og etikk) Kl – Introduksjon.
Velkommen til Lokalt fagnettverk om psykiske lidelser og utfordrende atferd hos personer med utviklingshemning v Kjersti Eide, Rådgiver med koordinerende.
Arbeidsgruppemøte 1. april 2009
GSI-samling 22. september 2015
Samling folkehelsekoordinatorar
Opprykksprosjektet Oppstartsmøte 28. okt 2016
Samling folkehelsekoordinatorar
Velkommen til møteplassen 27. oktober 2016
Fagnettverk NMT Kl. 12:30 Arbeid i fagnettverk for fagnettverksgruppene (på Trudvang) Presentasjon av arbeidsgruppa for fagnettverket, ny nettside 10 min.
Hva skal du gjøre? Du skal velge mellom 3 fordypninger i bachelorprogrammet Fordypningene er en del av bachelorprogrammet.
Pakkeforløp Psykisk helse og rus Vegen vidare
Pasientsikkerhet – Regionalt brukerutvalg
Velkommen til referansegruppemøte
Tid Hva Ansvarlig FM Registrering Liv-Inger- FmFi Velkommen
Koordinerende enhet (KE) i UNN
Utskrift av presentasjonen:

Velkommen til Lokalt fagnettverk om psykiske lidelser og utfordrende atferd hos personer med utviklingshemning v Kjersti Eide, Rådgiver med koordinerende enhetsfunksjon i HST og bindeleddstilling til Regionalt kompetansesenter for habilitering og rehabilitering i HV Vil ønske dere alle sammen velkommen til : …. Ca 160 påmeldte, fra 14 av kommunene og ulike seler av Spesialisthelsetjeneste. Dersom det er noen av dere som ikke har registrert dere så gjør det i 1.pause hos Anne. Praktisk info om rømningsvei, toalett mm

Samarbeid mellom Helse Stavanger HF , kommunene, FM i Rogaland og Regionalt kompetansesenter I dag første nettverkssamlinger i 2016. -Fredag 5.februar Nettverksgruppen har også planlagt to samlinger høsten 2016 med tema metodisk miljøarbeid. -Fredag 9. september -Fredag 2. desember Mer informasjon om nettverkssamlingene finner dere på www.sus.no/rehabilitering / www.helse-bergen.no/kompetansesenter-habrehab - Etablert nettverksarbeidsgruppe i 2012 Tema 2015: «Psykiske lidelser og utfordrende atferd hos personer med utviklingshemning Hvordan sikre gode livsoverganger » - 2015 midler fra Helsedirektoratet, som vi har søkt overført til i år. Siden vi hadde siste samling som re4gional konferanse sammen med NAKU har vi flyttet siste samlingen til i dag Tre samlinger/år, (med oppslutning på mellom 80- nærmere 200 deltakere) Vise nettadressem. Vil legge ut presentasjoner, ut fra svar fra foreleserne .

Arbeidsgruppen for fagnettverket Helseforetaket: Asle Hjelmen, Autismeteamet, BUPA Ivar Rettedal, Barne- og ungdomshabilitering, HABU Arne Leif Pedersen, MIT. Bjørn Roar Vagle, HAVO Lassa og Kjersti Eide, koordinerende enhet/RKHR. Kommunene: Mette Gilja, Forsand kommune. Gjertrud Espeland, Klepp kommune. Ann Elin Tingvik og Omar Saleem, Stavanger kommune Fylkesmannen i Rogaland: Tor Selmer Olsen, Seniorrådgiver.

Program 2. februar 2016 Positiv tilbakemelding på ofte pauser, men forutsetter at dere holder tiden, Vi har korte ned lunsj TIL 30 MIN, i dag. Kaffe utenfor i gangen + enkel lunsj, men fordi vi er mange, viktig å forsyne seg og slippe til/gi rom til de som kommer bak. Men Avslutter senest kl 14.00 Då e me så heldig å få Kristin Molvik Botnmark til å starte dagen for oss med å snakke om Raushetens kompetanse Våre nettverkssamlinger handler om pasient og brukere som i liten grad målbærer egne interesser, derfor har vi hatt fokus på å få fram pårørende stemmen. Du Kristin er både mor, har skrevet bok og jobber med formidling . Me gleder oss til å hørra på deg, versegod ..

Avslutning Evalueringsskjema Høstens nettverkssamlinger ann-elin.tingvik@stavanger.kommune.no Høstens nettverkssamlinger 9. september og 2. desember Se også www.sus.no/rehabilitering Fint om dere kan bruke noen minutter på evalueringsskjema , event sende innspill til arbeidsgruppen ved Ann Elin. Så vil vi ta dette med oss i videre planlegging Neste samling 9. september. Når programmet er klart vil det komme på nettsiden. Og sendt ut til dere som har skrevet dere på epostliste. Dersom dere ikke allerede får informasjon om nettverket direkte på epost og ønsker dette, så send en epost med navn, kommune og epostadresse med ønske om å komme på epostliste til nettverket. Presentasjoner fra tidligere samlinger legges på nettsiden Takk for i dag og vel hjem