FRiidrett 01/02.07.2017 Tamil sangam i Norge.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Reisefot På Gir oversikt og sikrer deres rutiner.
Advertisements

Kjøpte produkter - Rabatter - Budsjett 3 moduler som er integrert i SuperOffice Påfølgende bilder vil vise en enkel forklaring og noen skjermdumper om.
System i sysakene Få skoesken inn i datamaskinen.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
“UNDER THE KNIFE” Et planleggingssystem for operasjonsavdelingen Fylkessykehuset i Molde Prototype for planlegging, logistikk, og kostnads estimering.
Cristin-rapportering 2011
Brukerveiledning i FS ved UiN
Arrangørseminar 26. August 2012 ResultatService ved Roar Smidt
Utlandsprosessen Studiestøtteonferansen i Stockholm 1. – 3. juni 2014.
10. Presenting Page Elements Presentere sideinformasjon.
Operasjonsavdelingene og T-DOC Trondheim, 22. september 2009
Slik kan WinKbo brukes:
eFakturaportal Brukerveiledning Logg på eFaktura B2B Tilgang til eFaktura-løsningen finner du på
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
eFakturaportal Brukerveiledning Logg på eFaktura B2B Tilgang til eFaktura-løsningen finner du på
Tidplusstid OPPLÆRING
Smart bruk av Vortex til møter, samhandling/samarbeid mm
Oppfølging av studenter: Kontroll av registrering og betaling Det er nødvendig å føre kontroll med registrering av studenter hvert semester. Vi har rapportering.
Regneark II IN 102 Forelesning 4.
Sekretærens oppgaver i Rotary Distriktssamling Arendal 8. mars Langesund 29. mars.
Sekretærens oppgaver i Rotary Distriktssamling 2009 Arendal 7. mars Langesund 21. mars.
Elektronisk kamprapport
Presentasjon av ROS PP Trykk pil for neste bilde.
ByggSøk i Skedsmo BEdagene, 31. mars 2005 Hans Petter Grønås
System for administrasjon av aktivitet og kompetanse.
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Vi skal registrere slekta vår
RService 7.50 Registrering av dommere i RService Innføring av dommerrapportering i RService Noen forbedringer.. Sletting av alle resultater i en pulje.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Sekretærens oppgaver i Rotary Distriktssamling 2013 Fevik 16. mars.
Konfigurasjonsstyring Configuration Management
Elektroniske kamprapporter
Orientering for Innkommende klubbpresidenter. Orientering for Innkommende klubbpresidenter Frister for innbetalinger og innmeldinger etc. Rotaryåret 2014.
Hurtigreferanse for Lync 2013 for Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Med Lync kan du begynne å samarbeide uten å måtte planlegge et.
ArrangeIT Webbasert system for å håndtere påmelding og fakturering ved ulike typer arrangementer.
Lisa Utnem, Lektorprogrammets administrasjon Praktisk informasjon om uken.
Forprosjekt – nytt skoleadministrativt system Vedlegg 5 - Prosessbeskrivelse Privatistopplæring.
November 2015 AF/SSD FS og studentbetaling ved UiO Rutinen for semesteravgift og privatistgebyr Avdeling for fagstøtte / Seksjon for studieadministrative.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Registrering av testresultater Trinnene i prosessen Logg deg inn på Admin-sidene Opprett en ny test Legg til testresultater Registrer.
Lisens ! Framgangsmåte for oppdatering og kontroll av lisensierte spelarar 22/
FIKS-kurs, Ålesund 9. april 2014 Hva? Hvorfor? For hvem? Hvordan? Sigrid Sundquist Torp, SFK 2014.
Forprosjekt – nytt skoleadministrativt system Vedlegg 6 – Prosessbeskrivelse Aktivitetsskolen.
2.6 FIKS Ansvarlig: Steve og Ingunn FIKS står for Fotballens Informasjon og Kommunikasjons System og eies av Norges Fotballforbund  For at våre klubber.
Elektronisk kubekort Enkel registrering og full oversikt på mobil, nettbrett og PC.
Rutine: Godkjenning av dokumenter i ephorte To metoder for godkjenning: 1.Send til godkjenning til 1 person – enkel godkjenning 2. Send til godkjenning.
Vg privatskoleinnsamlinger Erfaringer, utfordringer og forbedringspunkter – Ove Halseth, WIS AS.
Viktige tidsfrister og programmet for gjennomføring våren 2017
Registrere tropp før kamp i fiks.fotball.no
Pilotering av tilsyn Introduksjonsprogrammet Gro Sevheim, rådgiver
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
FAGDAG LØNN 2016.
2016 VISMA Arbeidsfordeling i praksis
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
KOSTRA arbeidsgruppe IPLOS
«Fallgruver» registrert i «vareopptellinga» NVI-registrering i Cristin
HØSTMØTE - GARDERMOEN 2017 «Påmelding og resultatservice»
rapportering og kvalitetssikring
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
PC-ordningen og Skolestart.mrfylke.no
Klubbutvikling oppfølging
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Brukerveiledning for timeregistrering med Betalmeg
Brukerveiledning for timeregistrering med DFØ-appen
i Word 5 nye måter å jobbe på
EpN – pilot på MN Marte Øvstetun Seksjon for digitale tjenester
Sesonginformasjon til alle lagledere og trenere – aldersbestemt fotball
Utskrift av presentasjonen:

FRiidrett 01/02.07.2017 Tamil sangam i Norge

Formål med data program Registrering av deltakere på websiden når som helst og fra hvor som helst Få oversikt på forskjellig format og grupperinger Lett å få oversikt over konkurranser som mangler deltakere og tillater endring kun for de deltakerne det gjelder. Klubbene får oppdatert informasjon hele veien Vi kan enkelt styre informasjon til utvalgte grupper og flere kan jobbe sammen på et sentralisert system. Alle ser samme informasjon. Excel rapport som alle kan laste ned og bearbeide til ønsket format og statistikk Under konkurransen får publikum oppdatert informasjon etterhvert som konkurransen er ferdig. Alt som foregår er transparent og åpent Vi registrerer så lite som informasjon mulig. Resten ble gjort av datamaskinen

Tidligere erfaringer og Forbedringer Registrerings utfordringer *Brukerveiledning og færre skjermbilder *Begynne med registrering tidlig så som mulig og holde tidsfrister *Registrering skal testes av klubber på testfasen Rapporter og deltaker oversikt leveres som avtalt * Vi skal holde tidsfrist og etter fristen er over skal klubbene kunne laste ned oversikt på excel, men ingen endring tillates * Klubbene skal kontrollere informasjon på rapporter før fristen og dette er tilgjengelig etter hvert som konkurransene registreres. * Vi kan ikke gjøre endring under konkurranser Feil med stafettgrupper i fjor *Det har vært forskjellige registrering, manglende informasjon om hva man skriver på fornavn og etternavn *Stafett aldersgruppen var ikke bestemt og det ble gjort en del endringer på aldersgruppen på konkurransedagen * Forbedringer er som følgende *Staffet registrering blir gjort av systemet. Klubber registrerer kun antall grupper som deltar *Denne gangen er aldersgruppene besluttet ved klubbmøte den 18.02.2017 og blir ingen endring Testprosessen er startet; vinner registrering og resultat skal være testet ferdig før virkelige registrering starter

Test grupper og arbeidsfordeling Deltaker og konkurranse Vinner og resultater Gjøres av klubber Kan muligens tillate enkelte deltaker Vanlig registrering er ferdig 28.02 Mindre enn 3 deltakere 02.03 Test gruppen Testen første fase skal være ferdig 12.03.2017

Registrering frister og konkurranser TS-klage håndtering Klubb TS-registrering Om mottatt liste er feil/noe mangler, må den stemme med vår kopi som sendt 28.06 Feil registrering av vinner kontrolleres med mottatt vinneroversikt fra dommer Andre klager skriftlig og med betalt klagegebyr Deltaker og konkurranse Kan muligens tillate enkelt deltakere Vanlig registrering/kontroll skal være ferdig 19.06 Mindre enn 3 deltakere 22.06 Endelig liste leveres 24.06 Mottar vinner oversikt fra dommere Registrerer vinnere Godkjenner registrering Publisering på nett Alle klager går til TS- klage håndtering

Idrettsstevne 2017 Registrering klubber Legge til nye deltaker eller rediger deltaker info Registrer konkurranser Sjekk registrering i rapporten og sum som skal betales

Idrettsstevne 2017 Registrering Etter første fristen Etter første fristen kan klubbene se alle deltakere og konkurranser til alle klubber, men kan ikke endre Se konkurranser som utgår, og kan flytte deltakerne til noen andre konkurranser

Idrettsstevne 2017 Registrering av vinnere Her registrerer vi vinnere og all informasjon blir automatisk oppdatert av datasystemet

Idrettsstevne 2017 Konkurranse dag til publikum Status om hvilke konkurranser som er ferdig Vinneroversikt med alders gruppe/konkurranser Klubber og poeng Mulig champion