Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

rapportering og kvalitetssikring

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "rapportering og kvalitetssikring"— Utskrift av presentasjonen:

1 rapportering og kvalitetssikring
Fagskoledata rapportering og kvalitetssikring

2 Høsten 2017 fantes det totalt 80 fagskoler
33 offentlige 44 private 3 statlige Alle rapporterer til DBH-F

3 Frister for studentrapportering

4 Rapportering av studentenes resultater
15. august: studentenes resultater fra foregående vår 15.mars: studentenes resultater fra foregående høst I etterkant av rapporteringen med frist 15. mars oversendes datauttak for samlet produksjon fra hele foregående år til KD.

5 Dataleveringssystemet
Under rapporteringen gjennomfører skolen selv disse fire trinnene: Laste opp filer i DBH-Dimp Kvalitetssikre dataene Godkjenne dataene Dataene publiseres på nett

6 Kvalitetssikring

7 Datalevering Sørg for nøye kvalitetssikring av dataene før de leveres. Databasen fanger opp en del tekniske feil, men bare dere kan sjekke at resultater for alle studenter, klasser og studiesteder er med i rapporteringen. Lever til fristen. Vi har ikke myndighet til å gi noen form for utsettelse. Vær ute i god tid - da har vi større kapasitet til å hjelpe om det oppstår utfordringer underveis.

8 Ansvarlig for rapporteringen
Skoletilbyder er overordnet institusjon for en eller flere fagskoler, og ansvarlig for koordinering, kvalitetssikring, praktisk innrapportering og godkjenning av data til databaseleverandør på vegne av disse. Det er det ansvarlige styret som har det formelle ansvaret som tilbyder. Ansvaret for kvaliteten på rapporteringen ligger altså hos skoletilbyder.

9 Statistikk tilgjengelig på nett

10 Eksempel, aktive studenter:

11

12 Økonomirapportering Hvem: Hva og når: Format: Hva brukes dataene til:
Hittil 14 fagskoler med støtte over KDs budsjett Hva og når: Halvårsregnskap og ledelseskommentarer Foreløpig årsregnskap og ledelseskommentarer Årsrapport Revidert årsregnskap med styrets beretning Revisors beretning Format: Excel, fastlagt maloppsett (regnskap) + PDF-filer Hva brukes dataene til: Kontroll og styringsinformasjon i KD


Laste ned ppt "rapportering og kvalitetssikring"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google