”Lions er gode venner som

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
DET ER BEDRE Å BYGGE BARN ENN Å REPARERE VOKSNE
Advertisements

Lions Distrikt 104C.
Gode venner som hjelper andre
Kjenn Lions Basisinfo om Lions til alle medlemmer Begynnelsen 1.Internasjonalt ståsted og utbredelse. 2.Internasjonale aktiviteter; LCIF og CSF I og II.
”Verden trenger mer medfølelse og mindre selvopptatthet”
Tranøy kai Foto: Bjørn-Are Melvik Else Marie Ness 27.Januar 2016.
Kvinner i Lions Engasjement og handlekraft Styrke for lokalsamfunnet Dynamikk i godt arbeidsfellesskap Meningsfull fritid Glede og humør!
SKOLEKONKURRANSER SOM METODE i videregående skole Velkommen til informasjonsmøte om Hovedprosjektet
Meldal kommune - attraktivitetsundersøkelse 2010.
- på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k k e n «Ka no?» Mestring av hverdagen etter utskriving.
100-års jubileum 2017 v/100-års koordinator Tove Annexdal, LC Asker/Røyrin 0.
LC Sotra desember 2012 Innlegg til debatt: Hvordan nå Lions mål, gjennom våre handlinger bygget på Lions etiske norm? Målsetningen med å legge opp til.
1 Kaffekurs om politiske veivalg VALGKAMP FAGFORBUNDETS KAFFEKURS Valgkamp Tema: Hva handler valget om? En kort introduksjon til de viktigste sakene for.
Er du klar for nye utfordringer? Du får verdifull erfaring, kunnskap og kompetanse! Bli frivillig i Kirkens SOS krisetelefon eller SOS-chat!
Årsresultat for L/C Ålesund/ Vegsund 2014 / 2015.
Youth in a changing society AER Summer School Almere, Flevoland, Nederland 22th – 27st August 2011 Reiserapport til Internasjonalt forum
Rådsmøte PRC Jostein. Tulipanaksjonen 2014 Felles løft mot nye høyder Skal bli et fyrverkeri av en aksjon – I din bydel – I sentrum – På lokale.
Water Survival Box Distriktskonferansen 2015 PDG Carl Lewin Kopervik Rotaryklubb.
Orkla Matbarometer - en nordisk kostholdsundersøkelse
Gode venner som hjelper andre
komitearbeidet i Bergenhus Rotary Klubb
Der det er behov er det Lions
Handlingsplan 2017/2018 LC Notodden.
Velkommen til BRV årsmøtet 2017.
Status Brønnprosjektet
Kvinner i Lions Engasjement og handlekraft Styrke for lokalsamfunnet
Velkommen til foreldremøte!
Rapport: Å ville utvikle skolen
Årsberetning 2016 Sak: 02/16 Årsberetning 2016
Møteplass for mestring
4/12/2018 Bjørn Songe-Møller Grants Subcommitee Chair Hei! Jeg er…
End Polio Now: Countdown to History Campaign
Gode venner som hjelper andre
Strategi og handlingsplan for Egersund og Omegn Zontaklubb
Der det er behov er det Lions
Presidentens oppgaver til 30. juni
Bedre livskvalitet gjennom læring og mestring!
BAKGRUNN STORTINGSMELDING 18 (2015–2016)OM FRILUFTSLIV:
Sør-Odal Grenderåd «Vi er Odalen»
Presentasjon av status for Haugalandet vannområde i VRU
Norsk frivillighet og organisasjonsliv: hvor, hva, hvem, hvorfor, hvordan… Hvorfor er utviklingstrekkene i norsk frivillighet og organisasjonsliv tema.
komitearbeidet i ………Rotary Klubb
Gode venner som hjelper andre
Gode venner som hjelper andre
Gode venner som hjelper andre
HVA GJØR KIRKENS NØDHJELP?
LMK - den rene motorhistoriske kulturorganisasjon!
LIONS CLUB KOLSÅS - RYKKINN
Bli samarbeidspartner med Charlottenlund sportsklubb Junior
12/29/2018 Bjørn Songe-Møller Grants Subcommitee Chair Hei! Jeg er…
Forebyggende ungdomsarbeid
Gode venner som hjelper andre
«Yrkesnettverk» Et rekrutteringsprosjekt i regi av Oslo Vest Rotaryklubb Prosjektgruppe: Agnes Beathe, Cecilie, Per Gustav, Håkon og Nils.
1. Hva er ditt syn på forslaget til Negotia Ung?
Deltakeravgift på distriktsarrangementer
Nå er vi spente!.
Årsberetning 2017 Hemsedal Skiforening
We serve.
Engasjement og frivillig arbeid
TRF – The Rotary Foundation
We serve.
Lions Clubs Oslo og Bærum GMT Ketil Stuan
Lions Club Bærum/Verdande v/Inger Bernhoft Dårflot
Vår felles oppgave: Å skape større forståelse hos alle mennesker for verdens behov for humanitær hjelp og yte frivillig innsats med lokalt engasjement.
Furutangen Hyttevelforening Sted: Mattisstua Dato: kl. 1900
Presidentens time Godt nyttår!!!.
KILDER TIL LIVSKVALITET, Regional folkehelseplan Nordland
ØKT BOSETTING I HERØY Tilflyttingskonferansen 17. september
Klubbene prioriterer humanitære aktiviteter i sitt nærmiljø
Nasjonalforeningen for folkehelsen Hedmark og Oppland
Utskrift av presentasjonen:

”Lions er gode venner som HVEM ER LIONS? ”Lions er gode venner som hjelper andre” PROSJEKTER LC Trondheim Lokalt: LC Trondheim bidro sammen med de øvrige lionsklubbene i Trondheim til etablering av rullestolløypa rundt Haukvatnet, en av de første asfalterte rullestolløyper i landet som ble bygd i perioden 1984-87. Løypa er på 2,2 km og kostet den gang ca 2 mill. kr . Prosjekt Sri Lanka: Foto fra åpningen av boliger bygget sør på Sri Lanka i regi av LC Trondheim Lions er en frivillig organisasjon med ca 470 klubber og 11.500 medlemmer i Norge — menn og kvinner som ønsker å bruke noe av sin fritid til å hjelpe andre.  Vi er politisk og religiøst nøytrale, og har et felles verdigrunnlag i Lions mål og etiske norm. Som medlem i en Lionsklubb blir du medlem i et verdensomspennende nettverk av lionsklubber. I Lionsklubben planlegger vi aktiviteter og tiltak til beste for lokalmiljøet. Vi støtter også nasjonale og internasjonale tiltak. Det gis mulighet til personlig utvikling og inspirasjon i et miljø preget av vennskap og entusiasme. Det er normalt månedlige møter fra september til juni. Penger som samles inn av lionsklubbene går 100 % til hjelpetiltak. Utgifter til drift av klubbene dekkes av medlemskontingenten. Vi ønsker flere medlemmer til Lions Club Trondheim. Er du interessert? TA KONTAKT MED OSS! Internasjonalt: LC Trondheim har bidratt med støtte til: - Lions internasjonale hjelpefond- LCIF Lions norske øyehelseprosjekt i Uganda og Malawi, ”Campaign Sight First 1 og 2 1980-tallet: Bygging og drift av barnehjem i Vaddukodai nord på Sri Lanka Etter år 2000: Støttet etablering og drift av barnehjem i Estland- «Maria Children Home» Finansiert bygging av 8 nye boliger syd på Sri Lanka etter tsunamien i 2004 Bygging av skolebygg, «Queen of Peace» Primary School i Butaleja, Uganda Brønnboring i Zambia 2014 Prosjekt Uganda: FOTO «Queen of Peace» gammel og ny skole. LC Trondheim finansierte 1. etappe av prosjektet, mens Lionsdistriktet har overtatt ansvaret for videre utbygging. Det gjelder utbygging av skolekjøkken og lærerboliger.

LCT- HUMANITÆRE AKTIVITETER Lions Club Trondheim til tjeneste Lions Club Trondheim ble stiftet 25.10.1955 som den første Lionsklubb i Trondheim. Klubben avholder medlemsmøter første mandag i hver måned på Strinda videregående skole.. LIONS CLUB TRONDHEIM satser på sosialt samvær mellom medlemmene ved klubbmøter, bedriftsbesøk, dugnader med mer. Inntektsbringende aktiviteter som skaffer penger til våre aktiviteter; lokalt, nasjonalt og internasjonalt: Årlige nekaksjoner Lions Club Trondheim har i mange år hatt pakking og salg av julenek som et sosialt og inntektsbringende arrangement. Salg egenproduserte fuglekasser med fargekamera Klubben har i flere år produsert egne fuglekasser med fargekamera. De fleste har vært solgt til barnehager, men vi har også solgt mange kasser til barne- familier og besteforeldre, i alt ca 100 kasser. Vi har gjennom årene også hatt inntekter ved ulike dugnadsaktiviteter og diverse egne arrangementer. Vi har også som humanitær organisasjon mottatt konsesjonsbetinget støtte fra bingovirksomhet. Lions Røde fjær Vi har deltatt i nasjonale Lions Røde Fjær-aksjoner fra 1966 der inntektene blant annet har gått til bygging av Beitostølen helsesportsenter (1966-8,6 mill kr), Montebellosenteret for kreftpasienter på Lillehammer (2004- 46 mill kr) , Hurdal syns- og mestringssenter (2009- 19 mill kr) LCT- HUMANITÆRE AKTIVITETER Lokalt satses på: arbeid for funksjonshemmede, forebyggende ungdomsarbeid og rusomsorg ungdomsutveksling og ungdomsleire hjelpetrengende i lokalmiljøet. Noen lokale aktiviteter Rusken Munkholmen – en årlig ryddeaksjon på Munkholmen Rusforebyggende arbeid: Lions årlige tulipanaksjoner finansierer kursene ”Det er mitt valg”, et undervisningsopplegg for grunnskolen og videregående skoler. Vi støtter lokale ungdommer som deltar i Lions ungdomsutveksling, nasjonalt og internasjonalt. Tidligere støtte og tiltak; kjøring av kreftpasienter og pårørende ved Miljøhuset, beboere ved Munkvoll sykehjem, Trondsletten Cerebral Paresehjem, Bakklandet Aldershjem arrangement for funksjonshemmede ved Haukvatnet helsesportsanlegg, hundekjøring for funksjonshemmede mm.. Prosjekter de siste årene:  Fra 2014 har LC Trondheim støttet Kirkens Bymisjon sitt arbeid i Vår Frue kirke, og har bidratt med kr 80.000 til innkjøp av bil til Bymisjonens prosjekt «Mot og mestring». Kontaktpersoner Lions Club Trondheim lionsåret 2016/17: President: Marit Klokkerhaug, tel. 952 87 850 Sekretær: John Ivar Mogseth, tel. 916 72 625 www.lions.no/club/show/Trondheim/627 ,