Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Sør-Odal Grenderåd «Vi er Odalen»

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Sør-Odal Grenderåd «Vi er Odalen»"— Utskrift av presentasjonen:

1 Sør-Odal Grenderåd «Vi er Odalen»

2 Sør-Odal Grenderåd Litt Historie:
Politisk oppnevnte Grendeutvalg! Ble avviklet i 2012 Oppstad omorganisert Grendeutvalget i 2009! 19. november 2012 inviterte Oppstad Grendeutvalg: Ordfører, rådmann, alle politiske partier til Grendemøte! Tema: Skal vi ha Grendeutvalg? Rådmann kom med forslag om GRENDERÅD Sør-Odal Grenderåd stiftet 24. juni 2013 Grenderådet har siden stiftelsen jobbet med: «Vi er Odalen» «Skoledebatten» «Frivilligråd» mm I hele perioden har vi tatt opp: «Mandat og Midler» Ordfører, rådmann og undertegnede til «Åsnes» Her er vi i dag!

3 Oppstad Grendeutvalg

4 Oppstad Grendeutvalg 3 Valgte fra Grenda Båtforeningen Menighetsrådet
Representerer: 3 Valgte fra Grenda Båtforeningen Menighetsrådet Kaffe/prate-treffen Saniteten Fritidsklubben/Idrettslaget Oppstad Gårdsbarnehage Oppstadbakken Info Oppstad Samfunnshuset AL

5 OPPSTAD GRENDEUTVALG Kirken vår: vei og parkering Barnehage
 FORMÅL   Grendeutvalget skal sammen med befolkningen medvirke til at bygda blir et bedre sted å bo, vokse opp og bli gammel i ved følgende: Vedtekter:__________________ Hva vi har jobbet med: Kirken vår: vei og parkering  Barnehage  Boligtomter på Oppstad  Veier / sikring langs 24`n  Friluftsliv Sosiale tiltak   

6 Oppstad Gårds- og naturbarnehage Åpning 4. feb. 2011

7 Samfunnshuset

8 Grendeutvalget

9 Sør-Odal Grenderåd Formål (fra vedtekter)
Representerer: Våre Grender Ullern-Disenå-Finnholt-Slåstad-Oppstad-Sander-Galterud-Skarnes Jobber med å få Skarnes på banen Formål (fra vedtekter) Sør-Odal grenderåd er en upolitisk paraplyorganisasjon for grendeutvalg, som representerer befolkningen og lokale lag/foreninger i den enkelte grend. En viktig oppgave for Sør-Odal grenderåd er å legge til rette for samhandling mellom grender og kommune, og medvirke til at Sør-Odal blir et bedre sted å bo, vokse opp og bli gammel i.

10 20. juni vedtak i Kommunestyret: Hva har skjedd etter 20. juni?
Sør-Odal Grenderåd 20. juni vedtak i Kommunestyret: Mandat og midler: 2017: ,- 2018: ,- 2019: ,- Hva har skjedd etter 20. juni? Årsmøte i Grenderådet Etablering av Grendeutvalg m/ organisasjonsnummer. Deltatt i Folkemøter i alle Grender m/barneskole. Etterbruk! Delt ut «såpenger» (25.000,-) til alle Grender. Delt ut tiltaksmidler etter søknader i alle Grender. Besøkt Nes sammen med ordfører og John Kr. Strand for å se på hvordan de har løst nedlagte barneskoler. Delta i planprogram kommuneplanens samfunnsdel Sitter i kommunens Frivilligråd.


Laste ned ppt "Sør-Odal Grenderåd «Vi er Odalen»"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google