HVEM ER VI? Buskerud musikkråd Buskerud musikkråd (BMR) er paraplyorganisasjon og fellesorgan for all organisert og uorganisert musikkvirksomhet i Buskerud.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Barnas Stasjon – et nettverkstiltak
Advertisements

Støtteordninger. Frivillighetsmidler Nordre Aker •Hovedsakelig støtte til gjennomføring av enkelttiltak og arrangementer •Organsiasjoner, lag og foreninger.
Støtteordninger Medlemsmøte i NAMK •Hovedsakelig støtte til gjennomføring av enkelttiltak og arrangementer •Organsiasjoner, lag og foreninger.
”Laget med størst aktivitet på Nordmøre”. Strategi Styrker (Strength)Svakheter (Weakness) Muligheter (Opportunities)Trusler (Threats) 1.Engasjement.
Gode lokaler for musikk. DISPOSISJON •Innledning – 2 minutter 1. Demo av etterklangsmåling ca 5 minutter 2. Veiledninga 5 minutter – Fylkeskommunen.
Fylkesårsmøter 2013 Mental Helse. Vår visjon ”Alle mennesker skal ha en mulighet til å leve et liv basert på uavhengighet, selvstendighet og mestring”
 Samarbeidsavtalen med Moss kommune  Arbeidet med Scene 2 (Parkteateret)  Tilsetting av administrativ/daglig leder  Hjemmeside for MOM.
• Arbeider for å styrke norskfaget i skolen • Er en organisasjon for norsklærere på alle nivå og for andre som er interesserte i norskfaget • Gir etterutdanningstilbud.
Oppdraget • I juli 2011 fikk Senter for omsorgsforskning Sør i oppdrag fra Helsedirektoratet å foreta kartlegging av hva som finnes av tiltak, fagutvikling.
Presentasjon av Studieforbundet Funkis. Studieforbund Studieforbundene i Norge bygger på en 150 år gammel tradisjon for opplysningsarbeid gjennom frivillige.
Matendo Kreativ Ungdom (MKU)
Samspill og samarbeid med Oslo Kommune Perspektiver fra barne- og ungdomssektoren v/ Martin E. Andresen Barne- og Ungdomsrådet i Oslo.
Senter for omsorgsforskning ved Høgskolen på Gjøvik Prosjektbasert fra 2005 Offisielt åpnet høsten 2006 Viktigste oppgaver –Et større forskningsprosjekt.
Studentliv - Regnskapskurs for små foreninger - Modul 10
Markedsføring av diabeteslinjen på urdu /punjabi Shaista Ayub
FYSISK AKTIVITET FOR PERSONER MED DEMENS
>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Vestfold filmforum Ble stiftet i januar 2010.
Presentasjon av Nordisk Kulturfond. ”Det er vanskeligere å søke bidrag fra Nordisk Kulturfond enn å selge sin egen blodplasma.”
1 UNG i Europa EUs program for ikke-formell læring Hva kan Dere bruke UNG i Europa til?
FREDRIKSTAD MUSIKKRÅDS MÅL OG HANDLINGSPLAN
LokMR og musikklokaler – registrering og utbedring av romakustikk.
HORDALAND MUSIKKRÅD Konferanse for lokale musikkråd Bergen, 12. – 13. mars 2010.
Presentasjon av Studieforbundet Funkis. Hva er et studieforbund? Studieforbundene i Norge bygger på en 150 år gammel tradisjon for opplysningsarbeid gjennom.
MSFs opplæringsplattform Ledermøte MSFs opplæringsplattform Sentralt lovverket MSFs rammeverk Vedtekter Handlingsprogram Planstruktur (under.
Handlingsplan for Oslostudentenes idrettsklubb 2013.
LOKALT KULTURLIV Offentlig, frivillig og privat Hånd i hånd OG hver for seg?
Hvor kan vi søke midler? Hvordan sette opp en søknad?
Hedmark og Oppland musikkråd
CAKE session no. 3 Læring og erfaring.
Norsk sangerforum. En presentasjon av NSF, litt om hvem vi er, hva vi står for og våre viktigste arbeidsområder Redigert april 2012.
Hvordan få flere med i organiserte fritidsaktiviteter Innlegg på konferanse Ulikhet gir mulighet – sammen for beste praksis, 2.desember Gunn Strand.
En vital arena for 60+ møteplass | aktiviteter | informasjon | helse
Arbeids- og strategiprogrammet
Verdensdagen for psykisk helse
Støttekontakttjenesten Støtte til en meningsfull fritid
FRILUFTSLIV FRA Naturopplevelser for livet.
Samarbeid fylkeskommune og kommune Kunst, kultur og helse – Bergen 16.juni 2005.
KULTUR2 RESSURSER HJEMLER 100% LEDER FRITIDSKONSULENTER 100% BOOKING, KOORDINATOR BYDELSHUSDRIFT 80% KOORDINATOR UNGDOM L54 100% KOORDINATOR UNGDOM LURA.
Stjørdal Næringsforum Finansiering av næringsforeninger Dina Elverum Aune.
Frisklivssentral – samling Molde Fjordstuer
Kursvirksomheten vår. Norges Husflidslag Noregs Ungdomslag Frilynt Norge Norsk Kulturarv Hologaland Amatørteaterselskap (HATS)
Handlingsplan Plogen Skiklubb GØY PÅ SKI FOR ALLE!
Bedre livskvalitet gjennom læring og mestring!. Hovedpunkter Hva er et Studieforbund? Hva er Funkis? Betydningen av samarbeid Felles kurs og kompetanse.
Bedre livskvalitet gjennom læring og mestring!. Hva er et studieforbund? Nesten alle organisasjoner og lag driver kurs og opplæring for sine medlemmer.
MODUM – SIGDAL - KRØDSHERAD Turistnæringen i Midt Buskerud Diskusjonsgrunnlag som innledning til en ny reiselivsatsing !
ALLEMED Drammen ALLEMED FILM - Utstyr.
1 To kulturhus i Drammen Scener AS To kulturhus i Drammen Scener AS DRAMMEN SCENER AS Presentasjon Ny Kulturplan 14. september 2016.
Individuell mestring og tilfriskning IMR Ole Petter Jupskås og Hilde Andreassen, Bergfløtt Behandlingssenter, Kirkens sosialtjeneste og Tone Winnem, tidligere.
Bedre livskvalitet gjennom læring og mestring!
Vi har trivelige lokaler i 4. etasje i Ankerskogen svømmehall
Hva trenger amatørfeltet OG hvordan organiserer vi oss?
Aktivitetskort- «Aktiv i Asker»
AMATØRKORPSENE I DRAMMEN
Brageteatret er Regionteater for Buskerud og en av fylkets viktigste profesjonelle kulturinstitusjoner.
LIONS OSLO VBU “VANSKELIGSTILT BARN OG UNGDOM” STATUS JUNI 2017
EU- kompetanseprogrammet Pulje 2
30.November – 24.desember
Østafjelske kompetansesenter for musikk
Bedre livskvalitet gjennom læring og mestring!
Hva er det beste med kulturlivet i drammen i dag?
Implementering av kompetanseplaner/strategier
Fylkesmannen i Vest-Agder, Internasjonalisering
Lokal samfunnsutvikling i kommunene (LUK)
Bedre livskvalitet gjennom læring og mestring!
20 år  Union Scene  100% frivillig drevet  20+ konserter i året 
Bedre livskvalitet gjennom læring og mestring!
Erfaringsutveksling og praktisk info
Bedre livskvalitet gjennom læring og mestring!
Bedre livskvalitet gjennom læring og mestring!
Nasjonalforeningen for folkehelsen Hedmark og Oppland
Utskrift av presentasjonen:

HVEM ER VI?

Buskerud musikkråd Buskerud musikkråd (BMR) er paraplyorganisasjon og fellesorgan for all organisert og uorganisert musikkvirksomhet i Buskerud. Vårt fokus er likevel mye på det frivillige musikklivet; fritidsmusikklivet

Buskerud musikkråd BMR er fylkesledd av Norsk musikkråd og Musikkens studieforbund Vi er et servicekontor for musikklivet, og gjennomfører en rekke prosjekter og aktiviteter.

HVA GJØR VI?

Buskerud musikkråd Styrker og utvikler musikklivet i fylket Bidrar til kompetanseheving av aktørene i musikklivet Bygger nettverk mellom aktørene i musikklivet Arbeider for å bedre musikklivets rammevilkår

Buskerud musikkråd Arbeider for å forbedre lokaler til musikkformål Arbeider for å sikre gode økonomiske rammevilkår Arbeider for å utvikle og støtte lokale musikk- og kulturråd Har diverse prosjekter/ arrangementer/ samarbeid

bla bla bla… men hva betyr det konkret i forbindelse med Drammen kommune?

Buskerud musikkråd Vi saksbehandler størsteparten av alle søknader om Voksenopplæringsmidler på musikkfeltet i fylket Vi informerer også om ordningen og hjelper søkere

Vi jobber med akustikkmålinger, veiledning, rapporter og interessepolitisk arbeid i forbindelse med musikklokaler i kommunen

Vi arrangerer Bandmønstring en gang i året på Union Scene der PU-band fra hele fylket er deltakere I 2015 var det 132 deltakere Støttes av Bfk

Vi driver Buskerud og Vestfold Ungdomsstorband i samarbeid med Østnorsk Jazzsenter.

Vi arrangerer work shops, blant annet en lengre kursserie med Låtskriving som tema i Drammen i vinter. Et samarbeid med ØKS.

Vi er samarbeidspartnere med Drammen kommune om Musikk i psykiatri

Vi er en del av prosjektet Musikk i Fengsel og Frihet, der vi har fire kurs med musikk- og studioopplæring samt andre tilbud og sommerkurs. I Drammen fengsel to kurs pluss sommerkurs.

UKM - Ung Kultur Møtes Lokalmønstringer Fylkesmønstring Landsfestivalen Helårlig arena – mange deltakermuligheter UKM UA og UKM Media

HVOR ER VI?

Grønland 60, 3. etg. Inngang Fabrikkgata Elisabeth Bjørke Knudsen Tlf