LIONS-NYTT Medlemsblad for LC Ringebu – Fåvang oktober Lionsmøte på SWIX Lillehammer 18 okt kl 1900.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Lunner Skolefaglig rådgiver Velkommen til UNGDOMSRÅD!
Advertisements

Distrikt 2250.
Mestring og forebygging av depresjon
Det første i de neste hundre år Innkommende president Harald Pettersen
Hva skal et styre gjøre av arbeidsoppgaver?
Hvorfor FRIBU FRIBUs visjon: ”Vi bygger åpne fellesskap der barn og unge blir sett, møter Jesus og utrustes til å leve som hans etterfølgere” FRIBU = FRIkirkens.
Styringsdokument President ………………… ………… Rotaryklubb.
Guvernørens månedsbrev
 Ett klubb til klubb utvekslingsprogram  Distrikt/multidistrikt er sentrale støttespillere og koordinatorer  Se
NORFO – til tjeneste! D2290 PETS OG DISTRIKTSOPPLÆRING 7. sept
Skisamling i Hintertux Periode 25 september til 2. oktober 2009.
SEMINAR FOR KLUBBSEKRETÆRER LIONSÅRET VELKOMMEN TIL SEMINAR FOR SEKRETÆRER.
HVORFOR er jeg Rotarianer ? Distriktssamling 20. mars 2010
OMRÅDE ”E” Ved Arne Pedersen Avholdt 1 møte for planlegging av Intercitymøter. Avholdt 1 møte for gjennomgang av ”Trivselen i Rotary” og klubbutvikling.
Mål og prioriteringer for rekrutteringsarbeidet Svein-Erik Dippner Klubb- og medlemsutvikling, D2260.
DU ER VERDIFULL FOR GUD, var motto for denne barneleiren i Ungarn sommeren Det var ADRA – adventistenes hjelpeorganisasjon – som arrangerte leir.
Presidentens vin Et element av påskjønnelse for positive bidrag til klubbens virksomhet, indre miljø eller omdømme. Månedlig eller etter behov Tildeles.
PRESIDENTOPPLÆRING Nettside: GRATULERER med vervet som president Som klubbpresident står du direkte under Distriktsguvernøren og Verdenspresidenten.
 Lovpålagt organ  Godkjenne årsplan  Gjennomgang av brukerundersøkelse  Høringer fra kommunaldirektøren  Status økonomi  Saker fra foresatte 
Velkommen til innkommende president sin time.
QUIZ- (AS) BJØRNS KIWANISQUIZ Du treffer en person som ser du bærer Kiwanisnåla, og som spør hva det er. Du svarer: ”Jeg er medlem av Kiwanis! ” 1.Hva.
Vedtatt mai Arbeidsgiverpolitisk plattform - AGP.
INTERKOMMUNALT SAMARBEID I VOKSENOPPLÆRINGEN Follo Kvalifiseringssenter IKS (FK) Opprettet kommuner (Frogn, Ski og Vestby) Antall deltakere 250/565.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Lions Club Sandefjord/Sandar – en klubb for fremtiden? - Klubber mister medlemmer (artikkel i Aftenposten ) - ”Utfordring til endring” (oppfordring.
Kamp mot etnisk diskriminering Hvilken nytte kan sosialarbeidere ha av politiske virkemidler? Kjell Erik Øie Statssekretær Diakonhjemmet høgskole
ROTARY’s UNGDOMSPROGRAM
IMDi Integrerings- og mangfoldsdirektoratet, Gjøvik
BESTILLING AV LOSJI Kristiansand Feriesenter: Ta kontakt på telefon: (man-fre kl ), Kristiansand Feriesenter, Dvergsnesveien 571, 4639.
TILE Styringsdokument for Levanger Rotaryklubb 2015/16 1.Rotarys formål: Å gagne andre 2.RI-presidentens tema: ”Be a gift to the world” = Oppfordring.
Hønefoss Ringerike Rotary klubb President ROTARY SERVING HUMANITY.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
Rotary ungdomsutveksling Hva er det?. Nettverksbygging på tvers av land og kulturer En ungdom som reiser ut får et nettverk i landet hun/han reiser til.
Gode venner som hjelper andre. Til tjeneste Lions Norge Rolle, ansvar og oppgaver utarbeidet av MD GLT Klubbsekretær 2.
Til tjeneste Lions Norge Til tjeneste Lions Norge Til tjeneste NY GIV Lions Norge – D 104 H Synlighet, Samarbeid, Begeistring.
Stiftet 3. Mars 1920 En aktiv samfunnsdeltaker og samfunnsbygger i over 90 år Fana IL Fotball Holdnings kampanje 2013.
Utdanningsforbundet Nord-Trøndelag 1S PARTSSAMARBEIDET Kurs for styrere og tillitsvalgte i Steinkjer kommun April 2016.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Molde Rotaryklubb Distrikt 2305 Visjon, målsetting og handlingsplan for klubbaktivitetene Vedtatt Revidert
Ble startet etter en inspirasjonsreise til Uganda i 2007 IRC i 104 C, Ole Romslo Traasdahl så hvilket enormt behov det var for rent drikkevann, og dro.
UKE 3 PLAN FOR 1.KLASSE 18. – 22. januar. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1 Norsk Samling 2 Norsk Gym 3 Matte Engelsk Matte 4 K&H Musikk Samfunns fag.
Angelika Kruse-Jensen Past president, Akerborg RK.
Kapittel 35 Hans forteller om jobben som sosionom Hans ønsker å hjelpe andre mennesker.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
TIL TJENESTE—WE SERVE 24. September Medlemsblad for LC 104 C3 sone 8 – Nr 1 årgang C3 SONE 8 Kommunikasjon er et viktig punkt i DLs handlingsplan.
Livssynshumanismen.
Gode venner som hjelper andre
Velkommen til Sonemøte på Dale Gudbrands Gard 3. mai 2017
Handlingsplan 2017/2018 LC Notodden.
Annet du lurer på? Kontakt oss på
NYHETSBREV fra «Blåbærtua» Januar 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Novembernytt Denne måneden skal vi måle nedbør!
Månedsbrev Småtroll Desember.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Livssynshumanismen.
LIONS OSLO VBU “VANSKELIGSTILT BARN OG UNGDOM” STATUS JUNI 2017
Livssynshumanismen.
Gode venner som hjelper andre
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Verdier Ikke fem punkter på en lapp, men det som kjennetegner livet og hvordan det leves. Utfordres eller befestes av vår etikk. Ofte ser vi at gode verdier.
Velkommen til foreldremøte
Gode venner som hjelper andre
Klubbmiljøplakat og fadderoppgaver
Gode venner som hjelper andre
Gode venner som hjelper andre
Verdier og visjon i nye Stavanger
TITELI DISTRIKTSMØTET 2019.
Markedsdagene i Bogstadveien
Utskrift av presentasjonen:

LIONS-NYTT Medlemsblad for LC Ringebu – Fåvang oktober Lionsmøte på SWIX Lillehammer 18 okt kl 1900

Lionsmøte på SWIX Lillehammer Tirsdag 18 oktober kl Saksliste: 1.Opprop 2.Månedsbrev fra DL 3.Handlingsplan for Referat fra Presiden Øystein Tunli Kasser Iver Wålen Tlf Tlf Visepresiden jarle Lavik Klubbmester Per Bådshaug Tlf Tlf Sekretær Erik P. Borgen Past presiden Trond Dahle Tlf Tlf

Styret, Komiteer og kontakter

President Øystein Tunli

Månedsbrev GD Kjære alle lionsvenner! Høsten er over oss, og dagene blir kortere og kortere. Det har sin sjarm det også! Alle lionsklubbene er nå i gang med møter og aktiviteter til glede for mange. Fiskalårets første distriktrådsmøte er også gjennomført. Vi møttes til sosialt fellesskap, og gjennomførte et godt møte på Granavolden Gjæstgiveri. Granavollen er i seg selv en reise verdt. I dette flotte natur- og kulturelle landskapet har sentrale historiske og politiske begivenheter funnet sted gjennom de siste to tusen år. Jeg anmoder for øvrig om at dere leser referatet fra distriktets rådsmøter. Disse ligger på distriktets hjemmeside. Her kan dere lese om viktige vedtak og få god informasjon. Blant annet ville jeg minne om at på vårt Distriktsmøte i april 2016 ble det vedtatt at distriktets klubber skulle støtte vår årlige og viktige ungdomsleir på Strandenga økonomisk med 100 kr per medlem hvert år fram til Allikevel er det mulig å reservere seg hvis klubbens økonomi skulle tilsi at det ikke er mulig. I så fall må dette meldes til distriktets kasserer, Bengt Haugnæss, LC Årnes innen 1. november. Sommeren 2017 arrangerer distriktet vårt internasjonal ungdomsleir. «Lions Camp Exploriance» vil foregå på fire ulike destinasjoner, og fire av distriktets soner står for organiseringen. En del av oppholdet for ungdommene skal i tillegg foregå hos vertsfamilier, og jeg anmoder spesielt familier i sone 2, 3, 5 og 7 om å bidra. Vertsperioden foregår i tiden 15. juli til 22. juli. Ta kontakt med Harald Røtterud, LC Årnes eller Anne Kathrine Fossum, LC Nes på Hedmarken. Sonemøtene for høsten er i gang, og jeg gleder meg til å treffe dere alle som representerer deres klubber i vårt flotte distrikt. Dere er sentrale og umåtelig viktige personer for klubbene deres. Som klubbenes ledere har dere en rolle som er helt avgjørende for «det gode liv» i klubbene. DL Ole Bjørn Hasli Ledere med åpenhet, tydelighet, integritet og målrettethet evner som oftest å inspirere, motivere og vitalisere. Dette utløser trygghet, glede og harmoni, noe som må til for at menneskene rundt dere skal vokse og trives, og det er jo nettopp det vi trenger i våre lionsklubber: Godt lederskap. Det handler faktisk ikke om hvor mange vi er, men om hvordan vi har det sammen. Dette er i seg selv utløsende for kreativitet, aktivitet og problemløsning. Det er nettopp det vi vil ha: Levende og spennende lionsklubber der alle trives. Dette håper jeg alle klubbene har fokus på i dette fiskalåret og i årene framover. Da er vi utrustet til virkelig «å klatre ny fjell» sammen, som gir perspektiv til å se mulighetene, nyttigheten og fruktene av vårt lionsarbeid. Jeg ønsker dere alle lykke til med dette. Du trengs, vi trenger deg og vi trenger hverandre!! Lionshilsen fra Ole Bjørn Hasli, DL

Fagsjef Ungdomsutvekslig Harald Røtterud Ungdomsutveksling Hei alle sammen! Også denne sommeren ble det en vellykket ungdomsutveksling. Vi hadde som mål å sende ut 15 ungdommer i år. Dette klarte vi riktignok ikke, men vi var likevel det distriktet som hadde flest deltakere. 11 ungdommer reiste. Den 12, som skulle vært i Tyrkia, fikk beskjed dagen før avreise at leiren dessverre var avlyst p.g.a. kuppforsøket som var i landet to dager tidligere. I reisebrevene de har sendt meg forteller de om flotte opplevelser. De har lært mye om andre mennesker og kulturer fra store deler av verden, og de har fått minner for livet. Det har riktignok vært et par negative hendelser også, men ikke alvorligere enn at de raskt lot seg løse. Nå er tida kommet til å starte arbeidet med neste åres utveksling. Jeg håper at enda flere klubber vil delta. Distriktets mål er det samme som i år. Det er dere som avgjør om vi når målet, og jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal klare det. Til orientering hadde vi med 19 deltakere i For å finne egnede kandidater er det meget viktig at den ansvarlige og andre i klubben gjør en aktiv innsats med dette, og at de straks starter jobben. Dere sender meg navn og fødselsdato på ungdommen og hvilke land dere vil reservere. Skriv 3 land i prioritert rekkefølge. Norge har normalt 1-2 plasser i det enkelte land, og det er «førstemann til mølla» prinsippet som gjelder. Søknadspapirene haster det ikke så mye med. Ungdommene som reiser opplever andre kulturer, historie og tradisjoner. De er sammen med andre på tvers av språk, hudfarge, religion og politisk overbevisning. Dette gir dem en masse lærdom de kan ta med seg videre i livet. Dessverre er det fortsatt noen som mener at ungdomsutvekslinga er det samme som å sende de unge ut på en ekstra ferietur. Som dere skjønner er utvekslingsprogrammet noe langt annet enn det. Informasjon er sendt hver enkelt klubb. Om nødvendig kontakt meg for ytterligere info. Med hilsen Harald Røtterud Leder av ungdomsutvekslinga i C3