Brukerguide WebOrg Ny roail.no. Oppsummering For trenere/oppmenn – Alle grupper vil få en egen bruker som skal brukes 1.Publisering av nyheter på gruppene.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
Datakurs i heimesida Skei hotell 15.mai  Søk opp på internett  Last ned Google Chrome – gratis  Gå inn via Google Chrome når du skal inn på pensjonistforbundet.
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
Opprett avansert nyhetsbrev Oppgave: Opprette et nyhetsbrev med flere underliggende sider. Underliggende sider vil vises med tittel, ingress og ingressbilde.
Brukerveiledning for gruppeledere
Opprett enkelt nyhetsbrev Oppgave: Opprette et enkelt selvstendig nyhetsbrev uten link til undersider. All tekst som skal presenteres skal ligge på samme.
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
TIBE EDIT brukerveiledning Etter gjennomgang av denne presentasjonen skal du være i stand til å opprette nye sider, sette.
Halvdagskurs – Voss Energi •Argo Administrator •Enkel bildebehandling.
Brukerveiledning Basware
Lage e-post med bilde som vedlegg
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Norsk Bridgeforbund Nye hjemmesider for klubbene v/Petter Haram og Nils-Otto Eliassen.
Norsk Bridgeforbund Profil, turneringsoversikten og publisering av nyheter v/Petter Haram og Nils-Otto Eliassen.
Veiledning for firmakunder
Splashforside. Opprett ny kategori med slug: small_alternate.
Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere.
Legge beskjeder på nettsiden som trener eller tillitsvalgt En kort innføring Til nettsiden:
Begrenset redigering “Klubbjournalister” For web ansvarlig klubb.
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Idrett valg av programfag til Vg3. • • Du får tilsendt brukernavn og passord på epost • Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du.
1 E-Site 3.2 Webmaster introkurs. 2 Innhold •Generell informasjon om E-Site •Funksjoner •Adminsider.
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Idrett valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Musikk valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Musikk valg av programfag til Vg3. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Nyttig presentasjonsverktøy Basert på lysark / plansjer
Innføring i bruk av Dashboard
Oppdatering av hjemmesida ”Kom i gang” oOppbygning hovedside - gruppesider oLegge ut nyhet oMelding på oppslagstavle o2 kurs avholdt – nytt.
Byggesak Trinn for trinn.
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
Blogging med Google Blogger
1 WIKI Noen tanker rundt hva det er. 2 Vel Møtt til en spennende Dag! PROGRAM Hva er wiki - hvorfor? (intro – Roar) Utfasing av dagens vevtjener. Tilgang.
Lagre vedlegg Noen e-postmeldinger har et vedlegg. Vedlegget kan være et dokument eller et bilde. Det kan man lagre på PCen. Da kan man finne det igjen.
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Opprette håndballskole NB:I tillegg se komentarer fra “Billetter” ppt.
Hvordan lage seg en wikispaces Gå til bestem deg for hvilket wikispaces du vil ha (public, protected, private).
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
VegReg Kurs i Tromsø Registrering.
Bli kjent med IKT. © Eduke as Basisferdigheter 1. Lese 2. Skrive 3. Regne 4. Muntlig fremstilling 5. IKT.
EKSAMEN 2008 Beredskap Beredskap – sikkerhet – stabilitet Tilrettelegging sentralt – (BBS) Kontroll og kvalitetssikring av eksamensdata – (skolen) Sikkerhet.
 Kursholder: Lars Jøraas  3 timers basiskurs..  Hva er forskjellen mellom å skrive for web og skrive for papirutskrifter?  Det er slitsomt å lese.
Klasse: 2HKI Student: Bertil Gjerstad Oppgnr: 25E
23. Spillere For spillere i Postenligaen og 1.div.
Klubbjournalister Haslum IL, Håndball. Hva kan du gjøre? Artikkler Du kan lage og publisere artikler på de områder du har tilgang til. Artiklene vil komme.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Registrering av testresultater Trinnene i prosessen Logg deg inn på Admin-sidene Opprett en ny test Legg til testresultater Registrer.
DFØ-app Reiseregninger på mobilen. Hva er DFØ-app? DFØ har lansert en mobil-app som en tilleggstjeneste til selvbetjeningsportalen (der du fører reiseregninger).
Fossums nye web nå går vi online Opplæring 17 og 18.nov Tel Opplæringspresentasjon v/Carina nov10.
Enkel dokumentering i en wiki IKT for 4A på Sagdalen Strømmen, © 2007 Øystein Gran Larsen,
Å bruke VOFO Oslo-bloggen Ingvar B.. Hvorfor blogg? En blogg er først og fremst et sosialt medium. Innleggene er gjerne lengre og mer forseggjorte.
Hvordan skrive ut og hente utskrifter med kortløsning
Otra Web-Shop - Quick Guide
Medlemsregister mm - en liten innføring
Brukerveiledning for Agenter i Doffin
Lov, regelbrudd, lovbrudd?
Bildebiblioteket – legge til media
Kongsbergidrettsforening.no WordPress.
Logg på med mottatt brukernavn/ passord
Inspera Eksamenssystem
Brukerhåndbok versj. 1, 3. februar 2013
Kurs i EPiServer for webredaktører
Office 356 kurs For både nybegynnere og erfarne. Håper alle finner noe å lære/bli inspirert av. Er beregnet for PC, ikke Mac. Et innføringskurs, dere kan.
Brukermanual Min Idrett
Digital innsending av pass via nettbank
Utskrift av presentasjonen:

Brukerguide WebOrg Ny roail.no

Oppsummering For trenere/oppmenn – Alle grupper vil få en egen bruker som skal brukes 1.Publisering av nyheter på gruppene – Bilder og vedlegg – Tidsstyring 2.Vedlikehold av fast informasjon på «gruppesidene» 3.Utsendelse av e-post til gruppene

Gruppeinformasjon

Logg inn Bruk gruppebruker og passord Logg inn på: Brukernavn: «Langrenn 2005», «Langrenn 2004» osv. Passord: roa2005, roa2004 osv.

Velg Add news for å legge til en nyhet.

Velg din egen gruppe i listen Ingresstekst Utdypende tekst

Legg til bilde 1.Velg «Add Image» fra nyheten 2.Dobbeltklikk på Langrenn 3.Finn et bilde i Langrennsmappen eller Last opp et bilde fra PC 4.Legg til valgte filer i artikkel (NB! Vær alltid i Langrennsmappen når du laster opp fra PC – ellers er det vanskelig å finne igjen).

Gå alltid tilbake til hovedmeny vha Hm-menyvalget. Velg «List Content» for å endre det faste innholdet

Velg din egen gruppe «Informasjon om.....» ved å klikke på blyanten ved siden av. Da kan teksten redigeres på samme måte som en nyhet.

Resten av funksjonene er ikke klare enda, og vil bli dokumentert her og oppdatert etterhvert som de kommer og vi får testet ut.