Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra august til desember.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
Advertisements

Månedsevaluering november 2011
Evaluering av september på blå
Språk, Tekst og Kommunikasjon
Turene i November har gått til:
M ÅNEDSEVALUERING MAI Sommeren er kommet! Håper den varer lenge! Vi nyter dagene ute med vannlek, leting etter insekter og lek og moro. I mai har vi vært.
Månedsbrev fra Blåklokka
MÅNEDSEVALUERING NOVEMBER Vi har hatt fokus på helse og prata om at det er viktig med god håndhygiene. Vi vil ikke bli syke! Barna vasker hendene før måltid.
KARIUS OG BAKTUS PÅ PIRATEN
EN DAG I UKA GÅR VI PÅ PIRATEN PÅ TUR. VI ER SÅ HELDIGE SOM HAR EN EN LITEN SKOGHOLT RETT VEDSIDEN AV BARNEHAGEN, OG DER HAR VI OGSÅ EN KJEMPE FIN BÅLPLASS.
UkeSatsningsområdeArenaAktivitetMål 31Trivsel og tradisjonerFast oppstartsdag 1.august. - Bli kjent med Aktivitetsskolens område og regler. - Elevene får.
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Månedsbrev fra Blåklokka
Månedsbrev fra Blåklokka
Evaluering av november på Blå avdeling:
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Oktober på Rumpetrollet. Huska på Geitekillingen er et perfekt sted å slappe av for både voksne og barn.
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Avdeling: Gul Tema: Luft og påske.
Månedsplan for Froskene – Februar 2015
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Særlig fokus på vår avdeling Tilvenning og tilknytning – Trygghet, omsorg og nærhet Relasjoner – Mellom barn-voksne og barn-barn Lek, begynnende samspill/rollelek.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Enkel versjon av juleevangeliet til adventsamlingene Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride.
Her kommer litt om det vi har gjort på i juni og juli, og hva vi skal gjøre i august.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i mars og hva vi skal gjøre i april.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i februar og skal gjøre i mars.
FORELDREMØTE Fugleredet Sept. ‘13 i. Fugleprosjekt vår/sommer.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Månedsbrev Småtroll. Tilbake til Oktober.. Stor koss med Eventyr Rødhette og Ulven, turer, FN dag og mye mer Forming aktivitet Vennerskap Hver onsdag.
Her kommer litt om det vi har gjort på i august, og hva vi skal gjøre i september.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra januar til juni.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i november og skal gjøre i desember.
Månedsplan for september Temaet for denne måneden: Meg selv Målet for denne perioden er å gi barna kjennskap kroppen 1 Gruppe 1: tema inne Gruppe 2 og.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride ranke Bjørnen sover Små rumpetroll Med krøllet hale.
Fjellheim barnehage Førskolegruppen. FØRSKOLEGRUPPEN Siste år før skolestart setter vi av tre formiddager i uken til førskolebarna, der de jobber med.
Oktobernytt Da har vi lagt bak oss nok en måned, og nå er virkelig høsten her med allslags vær- som hører høsten til! Barna får mange ulike erfaringer.
Oktober måned med hovedfokus på høsten og barn i andre land har vi nå lagt bak oss. Vi har studert hva som skjer i naturen om høsten- vinden som har tatt.
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Mars på Dinglebein Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Februarnytt for Titt i hålå 2017
NYHETSBREV fra «Blåbærtua» Januar 2017
Aprilnytt! Hva gjorde vi i Mars: Månedens Jubilanter:
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR APRIL Hva har vi gjort i mai?
Månedsbrev Småtroll Desember.
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Oktober Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
Oppsummering av januar Spesielt denne måneden
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Hva har vi gjort i oktober?
Vi sorterer etter farger
Årshjul rødbasen
DESEMBER November Desember
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Juni Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uke/ frukt 4.
Periodeplan for desember 2018
Periodeplan for Januar 2019
Månedsbrev Småtroll November.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS mai 2019
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS november 2018
HVA HAR VI GJORT I DESEMBER?
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
Månedsbrev Oktober Småtroll Husk Månedens mål Isak 26. Oktober
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV
Utskrift av presentasjonen:

Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra august til desember

Temaer I august fikk vi møte Kadidia, Frida, Wilmer, Jon, Birk og Erik. Vi brukte denne måneden til å la de bli trygge på oss og resten av barnehagen September og oktober: Temaet vi hadde om var kroppen. Vi leste boken som heter Lars er Lars og øvde oss på hva de ulike delene av kroppen het November og desember: Vi startet med Skinnvotten som tema og lærte om dyrene i eventyret

Litteratur I august leste vi enkle bøker som vi hadde på avdelingen. Barna fikk veldge hvilke bøker de ville høre September og oktober:Vi har lest om Lars er Lars. Lars gjemmer seg under et teppe og kommer gradvis ut. Først ser vi føttene hans, så beina, hendene, armene osv. November og desember: Vi startet med eventyret om Skinnvotten. Dette er et ukrainsk folkeeventyr om en mann som mister votten sin ute i skogen. Etter hvert flytter det inn mange dyr i votten som barna lærer navene på.

Musikk I august har vi sunget kjente og kjære barnesanger ved hjelp av sangkort September og oktober: Vi har sunget sanger, rim og regler om kroppen og lekt «Hokkus og pokkus» med teppe. Barna syntes det var kjempegøy med teppet, og fikk aldri nok av dette November og desember: Jeg laget en samlingskommode som vi har med på samlingene. Oppi skuffene med farger på ligger de ulike dyrene. I den svarte skuffen ligger sangkortene, og vi har sanger til hvert av dyrene i fortellingen om skinnvotten. Barna åpner skuffene selv, tar ut dyrene og etterpå synger vi og øver på hvilen lyd dyret lager. Vi har også en skinnvott som vi putter alle dyrene inni når vi forteller eventyret.

Forming August var en tid for å bli kjent, vi brukte en del tid på å la barna bli kjent med maling. Både med og uten pensel September: I forbindelse med temaet vi har jobbet med, har både barn og voksne laget håndavtrykk. Det er en rar sanseopplevelse å kjenne den kalde malingen bli penslet på håndflaten! Noen ganger kiler det og barna klarer ikke la være å le. Andre ganger er det bare veldig ekkelt og ikke noe gøy i hele tatt. Det var en ny opplevelse for mange og trenger av og til litt tilvenning, men det gikk heldigvis fint for alle sammen til slutt Oktober: Fram mot FN-dagen laget barna kunst til dere foreldre som vi skulle selge til inntekt for «Dråpen i havet» Barna dyppet små og store klinkekuler i maling av ulik farge og trillet klinkekulene på et ark etterpå. Det ble jammen mange flotte kunstverk! Ekstra gøy når barna kan gjøre alt selv. Og vi fikk samlet inn masse penger til et godt formål! November: Pepperkakekalender hører til tradisjonens tro her hos oss. Alle barna har vært med på å lage hjerter som vi har hengt opp i vinduet. Kan tro det var vanskelig å pynte hjertene uten å spise opp alle de gode sjokoladene! Men noen smaksprøver under veis ble det selvfølgelig. Desember: I desember laget barna hemmelige julegaver til dere, hva de har laget kan dere finne utav på julaften! Barna gjorde alt selv og var med på å pakke inn julegavene

Turer I august gikk vi ikke på så mange turer i nærområdet, men brukte tiden til å bli kjent med uteområdet vårt først September: I september begynte vi å bevege oss mer utenfor barnehageområdet Barna på avdelingen vår er veldig flinke til å gå, men vi tok som oftest med oss vogner slik at de minste barna kunne få sitte i vognen den ene veien om de blei slitne. Oktober: På en av de kjekkeste turene denne måneden dro vi til «Stjernelekeplassen» som er oppe ved Nylund skole. Barn og voksne koste seg ute i deilig sol og med herlig lek selv om det var litt kaldt denne dagen. Etter vi hadde utforsket lekeplassen lenge spiste vi lunsj ute før vi dro tilbake til barnehagen. November: Vi går på turer til både fjernt og nært. Vi brukte både uteområdet til Hovedhuset og den flotte byen vår med Geoparken. Desember: I desember dro vi til byen for å se på de flotte pepperkakehusene og all de fine lysene og julepynten som er rundt om kring

Miljøfredag Hver fredag er det miljødag her hos oss i Emmaus barnehage og avdelingene gjør ulike ting i forhold til modningsnivået og hva barna mestrer. Her på Kløverhumlene er barna med på å sortere og kaste boss, sortere leker og lage god og næringsrik mat. Annen hver fredag lager vi et enkelt varmtmåltid eller baker. Noe av det vi har bakt/laget er rundstykker, foccattia, scones, eplemos, suppe og julebakst Hver fredag blir barna med for å kaste boss ute i bosskuret. Det er overraskende hvor spennedne en slik aktivitet er for de små hehe Vi tar også godt vare på miljøet rundt oss. En dag ble de største barna ble med Anine og Vilde ut for å koste blader fra veien ned til barnehagen. Og det var jammen mange lass! 6 lass med vått løv og barn oppi trillebåren ble reine treningsøkten for de voksne, men gøy var det også! Barna var superflinke og jobbet lenge med å rydde veien.