Rv. 23 Oslofjordforbindelsen – Byggetrinn 2 Tilbudskonferanse 25. september 2012.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Tilbyder konferanse Utvidelse av kjøleanlegg
Advertisements

VIANOVA NETWORKMEETING 2013, 25 YEARS WITH CIVIL&SYSTEM ENGINEERING Hvordan møter VIANOVA'ere kunden sin Hjelpe kunden til å lykkes, Skap fremtid og engasjement.
OPPFØLGING AV PROSJEKTERENDE Hoved – og totalentreprise
Optimaliseringsprosjektet Samhandlingsmøtet.
Fagforum for infrastruktur i Grenland
Minikonkurranse AV-samling 10. november 2009 Hege Vanebo
Prosess skolestruktur Handlingsprogrammet Vedtaket: For fortsatt å kunne ha skoler med høy kvalitet i en virkelighet med mindre økonomiske.
Prosjektavslutning og sluttrapport
Evaluering Læringseksempel 2: Kjøp av finansrådgivningstjenester, poengsetting av pris, relativ til laveste pris .
Dialogkonferanse om Ruters bussanbud i 2015 Et av Vestlandets største børsnoterte selskap.
Konkurransegrunnlag - utdrag Omfang og kontraktsverdi Hedmark fylkeskommune ønsker å invitere et eksternt fagmiljø til å foreta en gjennomgang av Hedmark.
Tilbyderkonferanse Anskaffelsesprosess – Dekk og tilhørende tjenester, DL nr
Tilbyderkonferanse EØS Web-basert brukerundersøkelse.
IT-utstyr 2015 Tilbudskonferanse Agenda for møte Presentasjon av prosjektgruppa Kort gjennomgang av de mest relevante punkter i konkurransegrunnlag.
Tilbyderkonferanse fredag 8. mai kl Åpen anbudskonkurranse EØS Rammeavtale matvarer produksjonskjøkken.
ForfatterProsjektittel FORSVARET Forsvarets logistikkorganisasjon FORSVARET Forsvarets logistikkorganisasjon Økt operativ evne.
Anbudskonferanse Rammeavtale for kjøp av Konsulenttjenester - IKT kl Fylkeshuset, Erling Skakkes gt 14 Møterom Kobberkis 5 etg.
Rv 509 Transportkorridor vest Olav Andreas Sagen Statens vegvesen Risavikadagen
Konsulent for utvikling av kriteriesett med veiledning for miljøtilpassede innkjøp til bygg og anlegg Tilbudskonferanse 12. oktober Viel Sørensen, Seniorrådgiver.
Tilbudskonferanse Rammeavtale for service og vedlikehold av ventilasjons- og komfortkjølanlegg
Anbudskonferanse Rammeavtale for kjøp av Rengjøringsmidler kl Fylkeshuset, Erling Skakkes gt. 14 Møterom Kleberstein 5 etg.
Åpen anbudskonkurranse NOR Rammeavtale for kjøp av Taktekker- og blikkenslagerarbeider Tilbudskonferanse 6. april 2016, kl
ForfatterProsjektittel FORSVARET Forsvarets logistikkorganisasjon FORSVARET Forsvarets logistikkorganisasjon Økt operativ evne.
ANSKAFFELSE AV ENTREPRENØR FOR UTBYGGING AV HOLMENKOLLEN TILBUDSKONFERANSE OG -BEFARING ​ 130-BYM-2013.
© Bergen kommune Tilbudskonferanse Mellomlederutdanning Program: Seniorrådgiver Ole Vorland : BHI – kompetansestrategi Rådgiver Harald Pedersen:
LEVERANDØRSEMINAR RfD Clarion Collection Hotell Tollboden, Drammen Agenda 9:30-9:35 Velkommen v/RfD 9:35-9:55 Overordnet presentasjon, visjon.
Informasjonsmøte vedr. konkurransen: Rammeavtale juridiske tjenester Oslo 5. november 2013 Kate-Mari Hagen og Monika Hagen Sykehuspartner.
Innkjøpsseksjonen 1 Tilbyderkonferanse IKT-utstyr EØS Rammeavtale (
TILBUDSKONFERANSE Fv. 205 Steinerud bru x Fv. 368 Bergerud.
Departementenes servicesenter Norsk mal: Startside Tilbyderkonferanse ”Kjøp av lisenser og tjenester knyttet til fagområdet lisenser” for DSS og Departementene.
Tilbyderkonferanse EØS Mobile C-buer til Bergen kommune.
Direktoratet for nødkommunikasjon. Om Direktoratet for nødkommunikasjon Direktoratet for nødkommunikasjon (DNK) er et statlig forvaltningsorgan med ansvar.
Rammeavtale for kjøp av planleggings- og prosjekteringstjenester i Oslo og Akershus Tilbudskonferanse
Tilbyderkonferanse EØS KONTORREKVISITA MM.
Anskaffelse av prosjektoppfølgingssystem Tilbudskonferanse
Tilbudskonferanse Anskaffelse av blodkoagulasjonsfaktorer Skype/Telefon kl –
Tilbyderkonferanse Rammeavtale for vaktmestertjenester Møterom Deichmann.
Tilbyderkonferanse Rammeavtale for kjøp av post- og kopitjenester kl Fylkeshuset, Erling Skakkes gt. 14 Møterom Skifer, 5. etg.
Tilbyderkonferanse Anskaffelsesprosess – 4x4 Pickup patruljebil, varebil og personbil DL nr:
Tilbyderkonferanse Anskaffelsesprosess – produksjon og levering av blanketter Ref
Velkommen til tilbudskonferanse Anbud 13/8787. NAV, Side 2 Agenda  Formålet med tilbudskonferansen  Planlagte milepæler  Diverse  Avslutning.
Fritt brukervalg av praktisk bistand i Bergen Tilbyderkonferanse
Departementenes servicesenter Norsk mal: Startside Tilbyderkonferanse ”Rammeavtaler teknisk rådgivningstjenester” for DSS og Departementene Seniorrådgiver.
EØS Inkontinensprodukter Innkjøpsseksjonen Tilbyderkonferanse.
Tilbyder konferanse/ befaring Rehabilitering av 3. etg ved Stord sjukehus §
Tilbudskonferanse Digitale trygghetsalarmer Kvalifikasjonskrav, tildelingskriterier og frister.
Tilbudskonferanse for kjøp av avlastningstjenester Konkurransegrunnlaget - Prosedyre for gjennomføring av anskaffelsen Byrådsavdeling for helse.
Åpen anbudskonkurranse EØS Rammeavtale Kjøkkeninnredning til Bergen kommune Tilbudskonferanse 13. mai 2015, kl
Offentlige anskaffelser 6 Avslutning av konkurranser Administrasjon og ledelse og organisasjon og forvaltning 2015 Dosent Ingun Sletnes.
Tilbudskonferanse Rv 23 Linnes - E18. Planområdet Rv. 23 binder sammen E6 i Akershus og E18 i Buskerud Hovedinnfartsåren mot Drammen fra Røyken og Hurum.
Åpen anbudskonkurranse EØS Rammeavtale blomster(2) Tilbyderkonferanse torsdag 15.januar kl
Felles anskaffelse trygghets- og varslingsteknologi
Bybanen Utbygging (BU)
Anskaffelse av uniformsprodukter
Orientering om Solli skianlegg
Private aktører - veilednings- og kompetansebehov
Nytt Intranett Trøndelag Fylkeskommune
Tilbyderkonferanse Rammeavtale for service og vedlikehold av heiser
Tilbudskonferanse Anbud 2014/1030 Diatermiapparater
Endringer i prosedyre og kontrakt - Tildelingskriterier
Arnhild Dordi Gjønnes, advokat, NHO
Arbeidsopplegg Reguleringsplan Skovveien
Offentlige anskaffelser
Utskrift av presentasjonen:

Rv. 23 Oslofjordforbindelsen – Byggetrinn 2 Tilbudskonferanse 25. september 2012

Tilbudskonferanse

Agenda Om oppdraget –Leveransen –Fremdrift Hva vil peke på spesielt i konkurransegrunnlaget –Tidsfrister –1.4 Grunnlag for arbeidet – e-room –G-kapitlet –tildelingskriterier Korrigeringer/endringer Spørsmål og svar Referat vil bli lagt på Doffin

\\Svv1p03afil01\prof\_5T\Rv023__Oslofjordt\00_ Prosjektdokumentasjon\04_Økonomi\Anslag\ Anslag\Grunnlag\Hurum-Måna C-tegn.pdf \\Svv1p03afil01\prof\_5T\Rv023__Oslofjordt\00_ Prosjektdokumentasjon\04_Økonomi\Anslag\ Anslag\Grunnlag\Måna-Vassum C-tegn.pdf

Fremdrift

Utdyping av hva som skal være levert innen fristene i A3 pkt. 2: Levering av reguleringsplan med bestemmelser og beskrivelse for siste gjennomgang og kontroll av oppdragsgiver 1. november 2013 Med dette menes i prinsippet en 100% ferdig plan, kvalitetssikret av leverandør, klar for en siste gjennomgang og kvalitetssikring av oppdragsgiver. Det forutsettes at det forut for denne fristene har vært flere felles gjennomganger av materialet, der både leverandør og oppdragsgiver har deltatt. Levering komplett reguleringsplan med bestemmelser og beskrivelse klar for utlegging på høring 15. januar 2014Med dette menes at planen er komplett ferdig, kvalitetssikret av både leverandør og oppdragsgiver, og klar til å legges ut på høring.

Utdyping av hva som skal være levert innen fristene i A3 pkt. 2: Levering av komplett byggeplan for siste gjennomgang og kontroll av oppdragsgiver 15. desember 2014Med dette menes i prinsippet en 100% ferdig plan, kvalitetssikret av leverandør, klar for en siste gjennomgang og kvalitetssikring av oppdragsgiver. Det forutsettes at det forut for denne fristene har vært flere felles gjennomganger av materialet, der både leverandør og oppdragsgiver har deltatt. Levering av komplett konkurransegrunnlag for entreprisene for siste gjennomgang og kontroll av oppdragsgiver 15. januar 2015Med dette menes i prinsippet ett 100% ferdig konkurransegrunnlag, kvalitetssikret av leverandør, klar for en siste gjennomgang og kvalitetssikring av oppdragsgiver. Det forutsettes at det forut for denne fristene har vært flere felles gjennomganger av materialet, der både leverandør og oppdragsgiver har deltatt. Levering av komplett, ferdig byggeplan 15. februar 2015Med dette menes at planen er komplett ferdig, kvalitetssikret av både leverandør og oppdragsgiver. Levering av komplett konkurransegrunnlag ferdig til utlysning 1. mars 2015Med dette menes at konkurransegrunnlaget er komplett ferdig, kvalitetssikret av både leverandør og oppdragsgiver og klart til kunngjøring. Levering av ferdigvegstegninger 2 mnd etter siste overtagelsesdato i den enkelte entreprise I h.h.t. D2 pkt. 11

1.4 Grunnlag for arbeidet Det er i forbindelse med oppstart av planleggingen av byggetrinn 2 samlet det som har vært mulig av rapporter og dokumenter fra byggetrinn 1, samt at det har vært utarbeidet et par nye i Disse er alle gjort tilgjengelig for tilbydere på room/1/eRoom/Rv23Oslofjordforbindelsen- byggetrinn2/Rv23Konkurransegrunnlag/0_205e room/1/eRoom/Rv23Oslofjordforbindelsen- byggetrinn2/Rv23Konkurransegrunnlag/0_205e Det kreves brukernavn og passord for å få tilgang til rapportene. Dette fås ved henvendelse til

G-kapitlet

Tildelingskriterier  I Pris for gjennomføring av oppdraget. A) Grunnlag for honorarbudsjett (50 %):  Hentes fra G3 Honorarbudsjett. SUM TOTAL legges til grunn. Poenggivning på underkriteriet ”Konkurransepris”. Tilbud med laveste konkurransepris får maksimal poengsum. De andre tilbudene får poengsum som er lineært fordelt med nullpunkt ved det doble av laveste konkurransepris. Høyere konkurransepris enn dette får poengsum 0. B) Gjennomsnittlig timepris (50 %):  Gjennomsnittlig timepris blir beregnet slik som vist i prisskjema G2 Poenggivning på underkriteriet ”timepris”. Tilbud med laveste gjennomsnittlige timepris får maksimal poengsum. De andre tilbudene får poengsum som er lineært fordelt med nullpunkt ved det doble av laveste gjennomsnittlige timepris. Høyere gjennomsnittlige timepris enn dette får poengsum 0. Samlet vekt kriterium I: 20 %

 II Beskrivelse av gjennomføring av oppdraget (A) Beskrivelsens oppbygning (30 %): Herunder vil oppdragsgiver vurdere: Innhold og struktur, forståelse av oppdraget, kreativitet i metodikk, løsningsvalg og angrepsmåter (B) Framdrift, ressurser og kapasitet (40 %): Herunder vil oppdragsgiver vurdere: Planlagt ressursbruk på viktige aktiviteter, nøkkelpersoner samt andre medarbeideres tidsbruk og kapasitet i oppdraget, framdriftsplan, realisme i aktiviteter og milepæler (C) Kvalitet i løsningsvalg (30 %): Herunder vil oppdragsgiver vurdere: Opplegg for å ivareta miljøvennlige og varige løsninger inklusive arbeidsmiljø, opplegg for å finne løsninger som er økonomiske og praktiske å gjennomføre i anleggs- og driftsfasen, konkret kvalitetssikringsopplegg i det aktuelle prosjektet Samlet vekt kriterium II: 30 %

 III Totalkompetanse (A) Kompetanse(50 %): Herunder vurderes nøkkelpersoners formelle kompetanse og erfaring fra tilsvarende oppdrag på tilbudt nøkkelpersonell. Tilbudt oppdragsleder, fagansvarlig geoteknikk og fagansvarlig geologi vil vektlegges dobbelt av andre medarbeidere. (B) Tidligere oppdragsgiveres, herunder Statens vegvesens, erfaringer med tilbudt nøkkelpersonell (50 %): Herunder vurderes hvilken kvalitet som kan forventes basert på evalueringer av de tilbudte personers tidligere utførte oppdrag. Vurdering av personellets nivå hva gjelder prosjektledelse (overfor oppdragsgivere, andre etater og underkonsulenter), samarbeidsevne, kreativitet, initiativ, engasjement, selvstendighet og beslutningsevne. Det vil også bli vurdert evnen til å holde avtalte økonomiske rammer, punktlighet samt evnen til å holde frister. Kommentar til pkt B Oppgitte referansepersoner i skjema G4 vil bli kontaktet. Samlet vekt kriterium III: 50 %

Rettelser Eksisterende Holtbråte bru er 10,6 m bred (ikke 1,6)

Spørsmål?