Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

”Et prosjekt som skal gjøre hverdagen din enklere”

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "”Et prosjekt som skal gjøre hverdagen din enklere”"— Utskrift av presentasjonen:

1 ”Et prosjekt som skal gjøre hverdagen din enklere”
Regelverk i praksis ”Et prosjekt som skal gjøre hverdagen din enklere”

2 Regelverk i praksis Nettverk og dialog
Bruke dialog og lokale nettverk som utviklingsverktøy. Aktørene skal forstå og praktisere regelverk likeverdig på tvers av kommunegrensene. Gjøre hverdagen enklere for oss. Hjelpe oss som skoleeiere, skoleledere og lærere å forstå og handle i tråd med regelverket.

3 Regelverk i praksis Nettverk og dialog
Eksempel: Vurderingsforskriften kom i 2006. Ville kommunene i Vesterålen ha tjent på et samarbeid om vurderingspraksis? Opplæringsloven § 9a-3, siste endring 2003. Kan vi med fordel kunne dra veksler på et samarbeid om tolkning og utøvelse?

4 Regelverk i praksis Nettverk og dialog
Skoleledere og skoleeiere skal få enda bedre veiledning fra FM i juridiske spørsmål. Etablere gode nettverk der det er behov, mellom skoleeiere og mellom skoleledere i Vesterålen. Vi skal utvikle praksis i lag. Skape godt samarbeid i Vesterålen.

5 Regelverk i praksis Nettverk og dialog
To tema som start: Tilpasset opplæring og tidlig innsats Vurdering og lokalt arbeid med læreplaner Med to gjennomgående emner: Elevmedvirkning Skolebasert vurdering

6 Hva ønsker vi å oppnå? Bedre kvalitet i tolkningsarbeidet.
Bedre implementeringspraksis. Gjøre oss alle tryggere i utøvelse og anvendelse. Gi oss erfaring med nettverk og dialog mellom skoler og kommuner. Felles oppfølging på skole og kommunenivå. Gjøre erfaringer på vegne av landet for øvrig.

7 Nettverk og dialog Mål for arbeidet: ”Elever og foreldre kan erfare at regelverket blir praktisert mer likeverdig innad og på tvers av kommunene”.


Laste ned ppt "”Et prosjekt som skal gjøre hverdagen din enklere”"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google