Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Modum Rotaryklubb RUS-INFO

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Modum Rotaryklubb RUS-INFO"— Utskrift av presentasjonen:

1 Modum Rotaryklubb RUS-INFO

2 Modum Rotaryklubb RUS-INFO
RUS-INFO – Et prosjekt i Rotaryånden RUS-INFO – Informerer om viktige signaler, symptomer og riskoer ved rusmisbruk. RUS-INFO - Et verktøy for å ”veilede” foreldre, lærere, ungdomsledere, elever, sosialarbeidere og HMS arbeidet i bedrifter.

3 Modum Rotaryklubb RUS-INFO
RUS-INFO – Kan være med på å gi ROTARY et ansikt utad som en organisasjon med et aktivt samfunnsengasjement. RUS-INFO – Kan som et verktøy, være med på å skape kontakter for å utveksle et langvarig samarbeide mellom Rotaryklubben, skoler, sosiale virksomheter, interessegrupper i kommunen, politiet og MOT. RUS-INFO – Kan være med på å få medlemmene i klubben mer engasjerte. ”RUS” er et stort problem i alle samfunnslag !

4 Modum Rotaryklubb RUS-INFO
Hvordan komme i gang med et slikt prosjekt ? * Skaffe eventuelle samarbeidspartnere. * Invitere aktuelle grupperinger i klubbens område til orientering og diskusjon om et fremtidig samarbeide. * Dele ut RUS-INFO, og fortelle hvordan den kan benyttes. * Oppfølgingsmøter.

5 Modum Rotaryklubb RUS-INFO ( Her kan klubben`s egen logo påtrykkes )

6 Modum Rotaryklubb RUS-INFO (Her kan klubben`s sponsor/er påtrykkes)

7 Modum Rotaryklubb RUS-INFO
* Viktig at Rotaryklubben ikke forplikter seg til å stille med fagkunnskap. * Det er de enkelte foreninger som må stå for dette, men at vi i Rotary kan være det koordinerende leddet. * Møtene vil bestå av utveksling av erfaringer og planlegging av kampanjer, som kanskje kan være til nytte for andre foreninger.

8 Modum Rotaryklubb RUS-INFO
Modum Rotaryklubb kan være behjelpelig med å komme i gang med RUS-INFO`n. Den kan bestilles ved å kontakte : eller ( Trygve Dekko )


Laste ned ppt "Modum Rotaryklubb RUS-INFO"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google