Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Resultatene av Spørreundersøkelsen i Langesund Rotaryklubb.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Resultatene av Spørreundersøkelsen i Langesund Rotaryklubb."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Resultatene av Spørreundersøkelsen i Langesund Rotaryklubb

3 Bakgrunn Stagnasjon i medlemsutviklingen Økende gjennomsnittsalder Dette er også et problem for andre klubber

4 Mål Avdekke årsaker som gjør at medlemmer slutter. Finne argumenter som kan brukes ved ”verving” av nye medlemmer. Se hva vi bør gjøre mer av/mindre av for at medlemmene skal trives i klubben.

5 Om undersøkelsen Medlemmene tok stilling til ulike påstander/utsagn ved å markere på en skala fra ”Helt enig” til ”Helt uenig” Det var plass for egne kommentarer. Resultatene er basert på 28 av 34 utsendte skjemaer. I konklusjonene er Helt enig + Delvis enig = Enig.

6 Kommentarer som ble gitt. Muligheter for egne næringsdrivende til å diskutere felles problemstillinger og å utveksle erfaringer. Mer involvering av medlemmene i debatt om utvikling av klubben. Mer oppmerksomhet rundt det å skape et godt klubbmiljø. Det er ikke nødvendigvis ”redsel” som gjør at noen ikke ønsker å bli president.

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25 Hovedkonklusjoner Den generelle holdningen til det å være med i Rotary er positiv, fordi; 86% mener at det å være med i Rotary har mer enn svart til forventningene 89% føler de bidrar til noe positivt ved å være med i Rotary Men, det er kanskje et visst forbedringspotensial da 43% sier de savner mer sosialt samvær utenom møtene, og 39% er helt eller delvis enig at det med fordel kunne vært litt mer fest og morro.

26 Det ser ut som om det er et engasjement blant medlemmene som kunne vært utnyttet mer. 82% sier de mener Rotary burde vært mer synlig i nærmiljøet, og 85% sier de kunne tenke seg å delta i slike aktiviteter. 57% sier de savner mer aktivitet i kommiteene. 90% mener det er positivt med prosjekter som f.eks. Litauen, og 85% sier de kunne tenke seg å delta i slike prosjekter. 50% sier de gjerne skulle visst mer om Rotarys internasjonale aktiviteter

27 Det er en viss skepsis mot det å være noe mer enn vanlig medlem 29% er ”skremt” av muligheten for å måtte bli president 39% er gjerne med i Rotary bare de slipper å bruke helgene 36% sier de ikke har tid til å være mer enn vanlig medlem

28 Men, det er også 53% som ikke skremmes av tanken på å kunne bli president, det er 39% som er villig til å bruke helgene, og det er 53% som har tid til å være noe mer enn vanlig medlem

29 Det er et visst forbedringspotensial når det gjelder å gjøre møter uten eksterne foredragsholdere mer spennende 82% mener møter med eksterne foredragsholdere alltid er interessante 47% mener slike møter er mest interessante. Mao., nesten halvparten mener klubbmøter o.l. er mindre interessante Denne konklusjonen styrkes av en del kommentarer som går på mer aktiv bruk av klubbmøter.


Laste ned ppt "Resultatene av Spørreundersøkelsen i Langesund Rotaryklubb."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google