Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

13. – 15. oktober 2011. Hva er RYLA? RYLA (Rotary Youth Leadership Award) er et seminar om ledelse. RYLA arrangeres av Rotary og er et tilbud til unge.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "13. – 15. oktober 2011. Hva er RYLA? RYLA (Rotary Youth Leadership Award) er et seminar om ledelse. RYLA arrangeres av Rotary og er et tilbud til unge."— Utskrift av presentasjonen:

1 13. – 15. oktober 2011

2 Hva er RYLA? RYLA (Rotary Youth Leadership Award) er et seminar om ledelse. RYLA arrangeres av Rotary og er et tilbud til unge ledere og unge mennesker med lederambisjoner. Gjennom foredrag og gruppearbeid tar vi opp aktuelle og spennende problemstillinger som møter en leder. Seminaret vil ha en praktisk innfallsvinkel, hvor en også bruker erfaringer og eksempler som foredragsholderne har møtt i sitt eget arbeid.

3 For hvem? RYLA er et tilbud til unge mellom 20 -30 år og som har interesse for å lære mer om ledelse. De kan allerede være leder, ha ambisjoner om å bli leder, eller bare være nysgjerrig på temaet. De kan være i jobb, studere eller være engasjert på annen måte. Spredning i alder og bakgrunn skaper dynamikk og spennende diskusjoner, og gir større utbytte til alle som deltar. Deltakelse på RYLA er gratis for deltakerne, kostnadene dekkes av lokale Rotary klubber og sponsorer.

4 Hvor og når? RYLA gjennomføres som et 2-3 dagers seminar hvor deltakerne bor på hotell og bruker hotellet som hovedbase for de faglige foredragene og gruppearbeidet, men også har litt bedriftsbesøk og sosiale aktiviteter utenom hotellet. I tillegg til faglig utbytte gir dette også mulighet til å bli kjent med andre og bygge nettverk. Årets RYLA-seminar i Møre og Romsdal avholdes fra torsdag ettermiddag 13.10.2011 til lørdag ettermiddag 15.10.2011 på Quality Ulstein Hotel (som vanlig).

5 Klubbenes utfordring! RYLA er et flott tilbud, tilbakemeldingene fra de som har deltatt er meget gode. Alle klubber utfordres til å stille med minst en deltaker! Vi må markedsføre RYLA! Vi må få med oss ungdommen! Dette er fremtidens Rotarianere!


Laste ned ppt "13. – 15. oktober 2011. Hva er RYLA? RYLA (Rotary Youth Leadership Award) er et seminar om ledelse. RYLA arrangeres av Rotary og er et tilbud til unge."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google