Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

NASJONALT SENTER FOR MAT, HELSE OG FYSISK AKTIVITET.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "NASJONALT SENTER FOR MAT, HELSE OG FYSISK AKTIVITET."— Utskrift av presentasjonen:

1 NASJONALT SENTER FOR MAT, HELSE OG FYSISK AKTIVITET

2 Dette er bestillingen Det nasjonale senteret for mat, helse og fysisk aktivitet skal være tverrfaglig og skal bistå med utforming, implementering og realisering av nasjonal helse -og utdanningspolitikk i barnehager, skoler, skolehelsetjeneste og helsestasjoner. I tillegg ses en satsning på helsefremmende barnehager og skoler som et viktig ledd i å utjamne de forskjeller som har vokst frem i befolkningens helse.

3 En av fire kandidater ” Vi ser dette som en unik mulighet for hele miljøet i Trondheimsregionen til å formidle sin forskning, kunnskap og beste praksis når det gjelder kosthold, fysisk aktivitet og helsefremming blant barn og unge. ”

4 Samarbeidspartnere HIST – lærerskoleutdanningen, sykepleier/ helsesøsterutdanning, ergoterapi, fysioterapi HINT – avd for lærerutdanning og helsefag HUNT/NTNU (nevnes også under NTNU) St. Olavs hospital og Regionalt senter for sykelig overvekt/NTNU – Dronning Mauds Minne høgskole for barnehagelærerutdanningen Fylkeskommunene i Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag Trondheim kommune Trondheim helseklynge Program for lærerutdanningen/NTNU Regionalt kunnskapssenter for barn og unge/NTNU NTNU samfunnsforskning

5 Søknadsfrist 16. august Etablering oktober 2013


Laste ned ppt "NASJONALT SENTER FOR MAT, HELSE OG FYSISK AKTIVITET."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google