Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

OVERdrive ™.  OVERdrive bidrar til å gi maksimal utholdenhet under kraftig fysisk aktivitet, øker energiproduksjonen og bedrer restitusjonstiden.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "OVERdrive ™.  OVERdrive bidrar til å gi maksimal utholdenhet under kraftig fysisk aktivitet, øker energiproduksjonen og bedrer restitusjonstiden."— Utskrift av presentasjonen:

1 OVERdrive ™

2

3  OVERdrive bidrar til å gi maksimal utholdenhet under kraftig fysisk aktivitet, øker energiproduksjonen og bedrer restitusjonstiden

4 Ernæring for kraftig fysisk aktivitet  Personer som i perioder er i kraftig fysisk aktivitet  har tilsvarende matinntak som den allmenne befolkningen  bør optimalisere ernæringen for å kunne yte maksimalt  unike næringsbehov som følge av innsatsen krevde  en periode med vekttap eller annen begrensning av kostholdet  styrking av immunforsvaret før hard trening  hjelp til restitusjon etter treningen

5 Mennesker som i perioder utøver kraftig fysisk aktivitet, har tilsvarende matinntak som den allmenne befolkningen  Utilstrekkelig inntak av viktige vitaminer og mineraler er vanlig i vestlige land  Det er vanskelig for folk flest å ha et kosthold med en tilstrekkelig mengde viktige vitaminer og mineraler i henhold til Recommended Dietary Allowances (RDA)

6 Idrettsutøvere har tilsvarende matinntak som den allmenne befolkningen  I 1995 ble andelen av voksne som spiste minst fem frukter og grønnsaker, estimert til å være 20 % i USA og 3 % i Skottland (Br J Nutr 1998;80:123- 131).

7  Studier har dokumentert at tilstrekkelig ernæring er viktig for fysiske prestasjoner.  Områder der ernæring kan gi størst innvirkning på fysiske prestasjoner:  Kroppsvekt og fysikk  Tilgjengelighet av energetiske substrater  Restitusjon etter trening  Immunforsvarets funksjon

8 Unike næringsbehov som følge av kraftig fysisk aktivitet  Vekttap  Enkelte kan ønske å bli kvitt noen kilo eller kroppsfett for å få mer muskler.  Fysiske prestasjoner og næringsinntaket kan forringes ved høy energiforbrenning. Ved for høy forbrenning er det i tillegg en risiko for at kroppen ikke bare bryter ned kroppsfettet, men også muskelmassen.

9 Unike næringsbehov som følge av kraftig fysisk aktivitet  Et press om å få en lav kroppsvekt eller oppnå en bestemt vekt kan føre til at noen setter strenge begrensninger på sitt eget matinntak.

10 Unike næringsbehov som følge av kraftig fysisk aktivitet  Reiser  Personlige erfaringer og reportasjer i media  Ernæring  Tilgjengelighet til mat  Matvaresikkerhet  Dehydrering  Endringer i kroppsmassen (tap av magert vev på lange reiser).

11 Unike næringsbehov som følge av kraftig fysisk aktivitet  Støtte til immunforsvaret trengs  Kraftig fysisk aktivitet kan ha negative virkninger på immunforsvaret og øke forekomsten av infeksjoner i de øvre luftveiene

12 Unike næringsbehov som følge av kraftig fysisk aktivitet  Restitusjon etter perioder med kraftig fysisk aktivitet  Et av de viktigste aspektene ved en persons evne til å yte maksimalt er evnen til å la de fysiske aktivitetene være så intense som mulig uten å strekke seg for lang og til slutt overanstrenge seg.

13 OVERdrive ™  OVERdrive inneholder:  Mineraler  B-kompleks-vitaminer  Antioksidanter  Proteolytiske enzymer  Erstatter mineraler og elektrolytter  Tilfører mineraler til musklene

14 OVERdrive ™  Hvem bør ta OVERdrive?  Alle som har perioder med kraftig fysisk aktivitet eller trening  Virker styrkende i løpet av og etter perioder med kraftig fysisk aktivitet  Doseringen beregnes på grunnlag av kroppsvekten og den fysiske aktivitetens varighet


Laste ned ppt "OVERdrive ™.  OVERdrive bidrar til å gi maksimal utholdenhet under kraftig fysisk aktivitet, øker energiproduksjonen og bedrer restitusjonstiden."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google