Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

MÅL FOR UNDERVISNINGEN. Overordnet mål. Utdanne maskiningeniører med en bred teknologisk kompetanse med høy faglig kvalitet av internasjonal standard.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "MÅL FOR UNDERVISNINGEN. Overordnet mål. Utdanne maskiningeniører med en bred teknologisk kompetanse med høy faglig kvalitet av internasjonal standard."— Utskrift av presentasjonen:

1 MÅL FOR UNDERVISNINGEN. Overordnet mål. Utdanne maskiningeniører med en bred teknologisk kompetanse med høy faglig kvalitet av internasjonal standard. Maskiningeniøren skal utvikle evne til selvstendighet og kreativ tenkning og få et bevisst forhold til miljø og forbruk av ressurser.

2 MÅL FOR UNDERVISNINGEN. Undervisningsmål. Undervisningen skal legges til rette på en slik måte at studentene får mulighet til å utvikle seg faglig, intellektuelt, personlig og etisk i tråd med det overordnede mål. Studentene har selv ansvar for egen læring.

3 MÅL FOR UNDERVISNINGEN. Faglige mål. Studentene skal utvikle gode grunnkunnskaper i klassisk mekanikk. Klassisk mekanikk vil si statikk og fasthetslære. De skal få forståelse av begrepet god design i teknologisk sammenheng. Studentene skal kunne utføre analyser og dimensjonering av enkle konstruksjoner. De skal forstå sammenhengen mellom belastninger og styrkeegenskapene til en konstruksjon. Studentene skal kunne bruke enkle IT- beregningsverktøy i analysene. De skal kunne gjennomføre et prosjektarbeid og dokumentere arbeidet.


Laste ned ppt "MÅL FOR UNDERVISNINGEN. Overordnet mål. Utdanne maskiningeniører med en bred teknologisk kompetanse med høy faglig kvalitet av internasjonal standard."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google