Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

04.04.2017 eSøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler. Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "04.04.2017 eSøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler. Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad."— Utskrift av presentasjonen:

1 eSøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler. Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad om videreføring av flerårige prosjekter

2 Videreføring av flerårige prosjekter
Følgende prosjekter kan benytte skjema for videreføring av flerårige prosjekter: Prosjektet må tidligere ha blitt tildelt forskingsmidler fra helseregionen Prosjektet må være registrert i eSøknad i kategorien for flerårig forskningsprosjekt Merk! Stipendsøknader kan ikke benytte skjema for videreføring.

3 Systemkrav Internett Du må være tilkoblet Internett for å benytte eSøknad. Nettleser eSøknad er utviklet for og kun testet sammen med Internet Explorer i versjon 6.0 eller nyere. Noen andre nettlesere vil likevel kunne benyttes, men det kan ikke garanteres at all funksjonalitet vil være tilgjengelig. PDF-dokumenter eSøknad aksepterer kun vedlegg i PDF-format. For å kunne laste opp vedlegg må disse konverteres til PDF-format før opplasting. Du trenger en skanner og/eller pdf-program som for eksempel Adobe Acrobat Standard eller lignende gratisprogram for PDF-dokumenter.

4 Sikkerhetsrutiner eSøknad er utviklet for åpen bruk på Internett, og systemet er tilgjengelig fra inn- og utland. Ved oppretting av søknadsskjema sender eSøknad ut en e-post som inneholder en lenke (nettadresse) som er unik for den enkelte søknad. Lenken inneholder brukernavn (ID-nummer) og passord (nøkkel). Ved å gjøre lenken til skjemaet kjent for andre, gir du dem full tilgang til å lese og oppdatere søknaden. Benytt denne muligheten (med forsiktighet) til å la samarbeidspartnere bidra til søknadsutformingen.

5 eSøknad Oversikt 1 2 3 Videreføre søknad
Forskningsmidler utlyses Tast inn prosjektnummer for å opprette skjema for videreføring tilknyttet opprinnelig søknad. Skjemaet sendes til den e-postadressen som er registrert i eSøknad. 2 Søknadsskjemaet Prosjektleder og medarbeidere fyller inn feltene i skjemaet. Flerårige prosjekter skal innlevere en fremdriftsrapport og eventuelt begrunnelse for økt/redusert tildeling. Beskriv avvik fra milepælsplanen i opprinnelig søknad. 3 Søknadsvisningen Når en søknad er innlevert, bytter eSøknad fra redigeringsmodus til visningsmodus. Søknad om videreføring vises da sammen med opprinnelig søknad.

6 Opprette skjema for videreføring
Gå inn på utlysningsteksten på helseregionens nettsider. Der vil du finne lenke videre til eSøknad. Du kan også gå direkte til eSøknad via følgende lenke: Velg ”videreføring av flerårig prosjekt”. Oppgi prosjektnummer for prosjektet som skal videreføres. Klikk deretter på knappen ”Skjema for videreføring”. Etter få minutter sender eSøknad en e-post til den e-postadressen som er registrert i eSøknad tilknyttet opprinnelig søknad. Ta godt vare på denne e-posten da lenken til skjema for videreføring må benyttes hver gang man skal inn i systemet.

7 Arbeide med søknaden Lagre opplysningene underveis i arbeidet med søknadsutformingen. Opplysningene lagres ved å klikke på knappen ”Lagre opplysningene” nederst i skjemaet. For å arbeide videre med en lagret søknad, benytt lenken tilsendt per e-post da skjemaet ble opprettet. Merk! Dersom du videresender e-posten til samarbeidspartnere, gir du dem full tilgang til å lese, endre, slette og innlevere søknaden.

8 Opprinnelig søknad Et skjema for videreføring er alltid tilknyttet en opprinnelig søknad. Det kan ikke gjøres noen endringer i den søknaden som videreføres (dvs. opprinnelig eSøknadsskjema innlevert tidligere). Beskriv eventuelle endringer eller avvik fra opprinnelig søknad i feltene for fremdriftsrapport og begrunnelse for endring i skjema for videreføring.

9 Innlevering Søknaden kan innleveres når obligatoriske spørsmål er besvart. Trykk på knappen ”Innlever søknad”. eSøknad sender kvittering på e-post. Merk! En innlevert søknad kan ikke endres.

10 Søknadsvisningen Ved å gå inn via den samme lenken som ble tilsendt via e-post da skjemaet ble opprettet, kan søker følge med på den videre prosessen etter innlevering. Lese opprinnelig søknad (samt eventuelle tidligere års fremdriftsrapporter samt alle innleverte faglige årsrapporter) Lese eventuelle kommentarer fra sekretariatet Lese vedtak, herunder tildelt beløp, prosjektnummer og eventuelle kommentarer tilknyttet vedtaket

11 Spørsmål De fleste spørsmål kan man finne svar på i veiledningen. Det er veiledning under hvert delpunkt i skjemaet. Andre spørsmål kan rettes: (Oppgi fortrinnsvis søknadID eller prosjektnummer ved henvendelser.)


Laste ned ppt "04.04.2017 eSøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler. Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google