Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse."— Utskrift av presentasjonen:

1 Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter
For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse hos sekretariatet. Du må dernest logge deg inn med brukernavn og passord, slik at du kommer inn på ”Min side”. (Dette får du tilsendt første gang du forsøker å logge deg inn.) Avdelingen din må gi melding inn til sekretariatet om at du skal ha ledertilgang. Det hjelper ikke at du tar kontakt selv. For tidligere brukere som er vant til systemet er innlogging som før.

2 Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter.
For uttak av rapporter som kan være nyttige for avdelingene, se lysbilde: Ledere i avdeling som er gitt tilgang til systemet, vil ha en egen link med tilgang til ”medlemsadministrasjon”. For å finne rapporter om avdelingen og avdelingens medlemmer, velger man link: ”Rapporter for avdeling” (Ordlyden er selvbeskrivende.) Kort forklart hvordan du får frem rapportene. Først må du kontrollere at din avdeling står oppført og deretter klikke på rapporten du ønsker å ta ut. Dersom en dialogboks åpnes og du blir spurt om du vil åpne eller lagre dokumentet, trykker du åpne. For registrering og redigering av skyteaktiviteter i avdelingen, se lysbilde: 4. Registrere nye skyteaktiviteter i avdelingen 5. Denne siden viser all skyteaktivitet som er lagt inn i databasen 6. På denne siden legger du inn alle opplysninger om skyteaktiviteten 7. Etterregistrering av aktiviteter. (Legge inn aktiviteter som allerede er gjennomført.) 8. Godkjenning av skyteaktiviteter 9. Oversikt over aktiviteter som venter på godkjenning 10.Evaluering av skyting

3 For tilgang til rapporter om avdelingen og registrering av aktiviteter klikk på denne
Lysbilde 1 Ledere i avdeling som er gitt tilgang til systemet

4 For å finne rapporter om avdelingen og avdelingens medlemmer
Lysbilde 2 For å finne rapporter om avdelingen og avdelingens medlemmer Klikk her for å finne de rapportene DU har tilgang til!

5 Lysbilde 3 Først må du velge din avdeling og deretter hvilken rapport du ønsker å ta ut. 1. Kontroller at det er din avdeling som står oppført i denne ruta, hvis ikke forsøk å endre. 2. Til slutt klikker du en av disse rapportene, som sier noe om avdelingen din og medlemsmassen i avdelingen. PS! Du har ikke adgang til andre avdelinger og du må ha valgt din egen avdeling fra lista over først!!

6 Registrere nye skyteaktiviteter i avdelingen.
Lysbilde 4 Registrere nye skyteaktiviteter i avdelingen. Klikk her for å legge inn nye skyteaktiviteter, gjerne hele terminlista for 2009!

7 Denne siden viser all skyteaktivitet som er lagt inn i databasen.
Lysbilde 5 Denne siden viser all skyteaktivitet som er lagt inn i databasen. Du kan bla over flere sider for å se hva som ligger inne! Alle ledere som er gitt tilgang, kan legge inn skyteaktiviteter i egen avdeling. Det gjøres ved å klikke her Du kan velge å se alle avdelinger eller plukke ut en spesiell avdeling

8 Fyll ut disse rubrikkene!
Lysbilde 6 På denne siden legger du inn alle opplysninger om skyteaktiviteten. Fyll ut disse rubrikkene! Når du er ferdig med å legge inn opplysninger, klikker du bare på lagre. De resterende åpne rubrikkene, som ikke er markert med pil, kan fylles ut dersom man føler behov for å spesifisere aktiviteten. F.eks om man har begrenset med plasser i aktiviteten. Noen av rubrikkene her har låste verdier som man må velge fra en liste, mens i andre kan man legge inn egen tekst.

9 Etterregistrering av aktiviteter
Lysbilde 7 Etterregistrering av aktiviteter Det er ingen problemer å etterregistrere aktiviteter. Det er mulig å tilbakeføre datoen langt tilbake i tid, dersom man har glemt å legge inn aktiviteten før den er gjennomført. Et scenario er skyttere som har skutt et stevne i DFS eller lignende og som rapporterer inn dette. Da må avdelingen opprette et eget stevne for dette i ettertid.

10 Godkjenning av skyteaktiviteter
Lysbilde 8 Godkjenning av skyteaktiviteter For å godkjenne de skytterne som har meldt seg på skyteaktiviteter – klikk her.

11 Oversikt over aktiviteter som venter på godkjenning
Lysbilde 9 Oversikt over aktiviteter som venter på godkjenning 1.Velg den avdelingen du har tilgang til. (De andre får du uansett ikke tilgang til) 2.Velg periode 3.Klikk deg inn på den aktiviteten du vil godkjenne. Her ser du antallet personer som venter på å bli godkjent for den enkelte øvelse.

12 Lysbilde 10 Evaluering av skyting.
Per Jens Fridtjof Helge Syver Lysbilde 10 Evaluering av skyting. 1. Merk av for hver skytter om skytingen er gjennomført og godkjent, eller om det er grunnlag for å ikke godkjenne påmeldingen til aktiviteten. 2. Ved behov kan man skrive inn noe i merknadsfeltet. Dette er bare synlig for ledere og ikke skytteren. 3. Når alt dette er gjort trykker du ”Lagre”. Da evaluerer du samtlige samtidig. Disse oppdaterte opplysningen går nå til den enkelte skytters ”Mine skyteaktiviteter”. Første trening i avdeling Oslo PS! Du er nå ferdig. Du trenger ikke å gå inn på hver enkelt skytter for å godkjenne skytingene.

13 Lysbilde 11 (For viderekomne eller nysgjerrige)
Det finnes en ekstra vei for å godkjenne/evaluere skyteaktivitetene Når man har frem bildet over skyteaktiviteter, kan man gjøre 2 ting: Man kan gå inn og endre opplysninger om en aktivitet som ligger inne. Klikk på ”ENDRE”, og du kommer tilbake til lysbilde 7/8. 2. Man kan gå inn og se hvilke deltagere som har meldt seg på den enkelte aktivitet. Klikk på ”DELTAGERE”, og du får et nytt bilde opp.

14 Lysbilde 12 (For viderekomne eller nysgjerrige)
Deltagerliste for den enkelte aktivitet. Du får her en oversikt over alle skyttere som har meldt seg på aktiviteten. Sluttevalueringen av den enkelte vil kunne variere alt ut fra om man er godkjent eller ikke, og noen er kanskje ikke evaluert enda. Fra denne siden kan du gå inn og evaluere alle samtidig. Klikk på ”EVALUER ALLE” og du kommer tilbake til lysbilde 10.


Laste ned ppt "Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google