Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Nedlasting av apper på Apple

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Nedlasting av apper på Apple"— Utskrift av presentasjonen:

1 Nedlasting av apper på Apple
App er kortversjonen av det engelske uttrykket application, det vil si programvare på norsk. Disse programvarene brukes til mobile enheter, slik som smarttelefoner og iPad, Galaxy osv. apper lages for mange typer enheter. De vanligste enhetene er; Symbian som brukes i de fleste nyere Nokia telefoner. Android som brukes av bl.a. HTC-, Samsung-, Sony Ericsson-mobiler og nettbrett. Windows Phone 7 blir brukt i bl.a. HTC-, LG- og Nokia-telefoner. Black Berry OS som brukes i Black Berry-telefoner og nettbrett. iOS som brukes av Apple i iPad, iPod og iPhone. For å kunne bruke iPad trenger du følgende: En Mac eller en PC med en USB 2.0-port og ett av følgende operativsystemer: Mac OS X versjon eller nyere. Windows 7, Windows Vista eller Windows XP Home eller Professional med Service Pack 3 eller nyere. iTunes 10.2 eller nyere, tilgjengelig fra no/ En Apple-ID Bredbåndstilgang til Internett

2 Nedlasting av iTunes på PC
åpne Internett på din PC. skriv inn i din nettleser. klikk på Last ned iTunes, som du finner oppe til venstre på din skjerm. her kan du motta nyheter og reklame for iPad. Om du ikke ønsker dette, tar du bort hakene i boksene. Klikk Last ned nå (se bildet under). klikk på Lagre som – finn din nedlastingsmappe i vinduet som kom frem, klikk Lagre. klikk Kjør - Kjør. Klikk Ja eller Fortsett når Brukerkontokontroll kommer frem.

3 Klikk på Neste.

4 Når bildet under kommer frem lar du det stå en hake ut for det du ønsker å ha med. Her har jeg tatt bort haken for Legg til en snarvei på skrivebordet. Klikk på Installer.

5 Klikk på Fullfør.

6 Klikk på Enig.

7 Klikk du på Butikk og Opprett konto.
Når neste bilde kommer frem, klikker du på Fortsett.

8 Klikk på Enig.

9 E-post; her skriver du inn din e-postadresse.
Passord; her skriver du inn ønsket passord. Noter passordet, dette trenger du for å logge deg inn senere. Bekreft passord; skriv inn ditt passord på nytt. Skriv inn et spørsmål og et svar for å bekrefte identiteten din hvis du glemmer passordet; her skriver du inn et spørsmål og hva som er ditt hemmelige svar i feltet under. Du vil da få sendt ditt passord på din e-post hvis du har glemt det. Skriv inn fødselsdatoen din; her velger du dag og måned ved å klikke på disse ikonene og skriver inn årstallet. Klikk på Fortsett. Vil du motta følgende via e-post? Her huker du av om du ønsker tilbudene.

10 Klikk på ditt bankkort her.
Her skriver du inn ditt kortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode. Skriv koden/nummeret Fyll ut din personalia her. Til slutt, klikk på Opprett Apple-ID.

11 Åpne din iPad og trykk på App Store.
Laste ned en app Åpne din iPad og trykk på App Store. Her ser du siden Topplister, og kan bla deg nedover i siden for å titte på de forskjellige appene de har å tilby. Du kan trykke på Kategorier som du ser nederst på din skjerm. Ved å trykke på for eksempel Mat og drikke, vil du kunne velge forskjellige apper som har med dette emnet å gjøre. Om du ikke ser den appen du leter etter, kan du skrive inn ditt søk i søkefeltet. I dette eksemplet har jeg skrevet Slektsforskning (se rød ramme i bildet til venstre) og trykket på Søk, som du finner på tastaturet.

12 Etter å ha trykket deg inn på slektsforskning, kommer appen til Digitalarkivet frem, trykk der det står Gratis Trykk på Installer app eller Kjøp app, om appen koster penger. Nå vil de ha ditt passord, skriv inn dette og trykk OK. Når nedlastningen er ferdig, vil du finne ikonet til Digitalarkivet på din skjerm.


Laste ned ppt "Nedlasting av apper på Apple"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google