Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Endringer Generelt for TQM Enterprise

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Endringer Generelt for TQM Enterprise"— Utskrift av presentasjonen:

1 Endringer Generelt for TQM Enterprise

2 Utvidelse av prosess-strukturen
Utvidelse av prosess-strukturen. Det er nå utviklet mulighet for å ta i bruk et tredje prosessnivå under delprosess. Dette prosessnivået har samme funksjonalitet som hovedprosess og delprosess.

3 Innstillingene settes i Administrasjonen

4 Nytt nivå mellom foretak og STED, kalt Org. nivå 2.
Innstillingen aktiveres i Administrasjonen

5

6 Kontroll av e-postadresser
Kontroll av e-postadresser. Ved registrering av e-postadresser utføres en enkel kontroll; må inneholde og minst ett punktum etter Denne kontrollen utføres også ved sending av e-post.

7 For Konsern-struktur brukere: Lagt til mulighet for søk på Foretaksmaster i SØK-feltet på brukere i admin på foretakene.

8 Kun for Konsernstruktur foretak: Utvidelse av funksjonalitet ved konsernstruktur. Melding av hendelser på tvers av foretak Det er i dag mulig å melde hendelser på et annet foretak.

9 Kun for Konsernstruktur foretak: Velge saksbehandler på tvers av foretak - Skal kunne velge saksbehandler fra et annet foretak - Saksbehandler skal få opp hendelsen i sin liste og kunne behandle denne hendelsen på lik linje med andre hendelser den er saksbehandler på. - Når en hendelse kommer fra et annet foretak, vil den kun være ‘synlig’ for saksbehandler i Min oversikt og ikke for resten av hans foretak. I foretaket hvor hendelsen tilhører vil den oppføre seg som normalt.

10 Kun for Konsernstruktur foretak: Publisere kopier og linke til dokumenter på tvers av foretak - Man skal kunne publisere en kopi av et dokument på et annet foretak - Man skal kunne linke til et dokument registrert på et annet foretak - Innstilling i administrasjonen skal kunne avgjøre om foretaket ønsker og tillate publisering og linking til andre foretak.

11 Mulig å ha ansvarsområde / hovedprosess som startbilde i publiseringen
Mulig å ha ansvarsområde / hovedprosess som startbilde i publiseringen. Innstillingene i brukerprofilen (Min profil) benyttes.

12 Endringer Dokumentstyringsmodulen

13 Nye ikoner for Word- og Excel-maler i publisering

14 Økt ingressfelt på dokumenter fra 1000 til 5000 karakter

15 Søk på "Dokumenter endret sist måned" er endret slik at det søket kun henter dokumenter innenfor det stedet man står i

16 Utskriftsversjon: Endring i Neste Revisjon
Utskriftsversjon: Endring i Neste Revisjon. Dersom det finnes en Neste Revisjonsdato direkte på dokumentet, så skal denne alltid overstyre overliggende revisjonsdatoer.

17 Statistikk i dokumentmodul Lagt til valg av sted som utplukk på oversiktene: - Ansvarsoversikt - Ansvarsoversikt med dokumenter

18 Automatisk publisering av dokumenter fra: - en delprosess til en annen - fra en dok.kategori til en annen - fra et prosessnivå 3 til et annet

19

20 Erstatt dokument-funksjon: Hvert foretak kan nå i Administrasjonen sette hva som skal være forhåndsvalgt innstilling ved Erstatt dokument: "Lag ny versjon" eller "Erstatt nåværende versjon"

21 Endringer Risikovurderingsmodulen

22 Alle brukere med ansvar på et prosessområde gis tilgang til Risikovurderingsmodulen

23 Ansvarlig og vurderer mottar e-postvarsel dersom et dokument som er lagt til som vedlegg på scenario eller risikovurdering blir endret, arkivert eller inaktivert. Ny vurdering av vedlegg til scenario/risikovurdering kan dermed foretas.

24 Saksgangslogg inneholder nå informasjon vedr opprettelse/sletting av tiltak i en risikovurdering

25 Endringer Hendelsesmodulen

26 Søk i hendelsesbehandling
Søk i hendelsesbehandling. Det er nå mulig å søke på hendelser registrert siste x-antall dager.

27 SMS/MMS tilrettelagt for bruk i utlandet
SMS/MMS tilrettelagt for bruk i utlandet. - Man kan legge til utenlandske telefonnummer i Min profil - SMS-kvitteringer blir språkstyrt (alle nummer med +47 = norsk, alle andre = engelsk ) Melde hendelse via SMS/MMS: Også assistent for et område mottar nå e-postvarsel ved sms/mms-registrering av hendelser

28 SMS/MMS tilrettelagt for bruk i utlandet
SMS/MMS tilrettelagt for bruk i utlandet. - Man kan legge til utenlandske telefonnummer i Min profil - SMS-kvitteringer blir språkstyrt (alle nummer med +47 = norsk, alle andre = engelsk )

29 Endringer Vedlikeholdsmodulen

30 Min oversikt over arbeidsordre viser nå utstyrs-id og beskrivelse

31 Varsling på alarmer på arbeidsordre er nå implementert
Arbeidsordre er stengt for editering når den er ferdig / lukket

32 Felt for utfyllende informasjon ( GPS koordinater mot Google Earth) på Lokasjon/Bygg og Utstyr.

33 Endringer REPONS

34 Annet-tekst kommer frem, når man klikker på ikonet

35 Kommentarer vises nå også ved matrisespørsmål (Totalvisning ).


Laste ned ppt "Endringer Generelt for TQM Enterprise"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google