Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Trafikk-lys HVORFOR? En god hjelp i hverdagen for å fokusere på de riktige pasientene. De som ER røde, ER de vi skal snakke mest om!

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Trafikk-lys HVORFOR? En god hjelp i hverdagen for å fokusere på de riktige pasientene. De som ER røde, ER de vi skal snakke mest om!"— Utskrift av presentasjonen:

1 Trafikk-lys HVORFOR? En god hjelp i hverdagen for å fokusere på de riktige pasientene. De som ER røde, ER de vi skal snakke mest om!

2 RØD Pasienter som er i krise og/eller i fare for å: -Skade seg selv eller andre. -Risiko for å bli utnyttet av andre. -Ustabil bopel. -Ukritisk bruk av rusmidler/endret rus-adferd. -På randen av tilbakefall. -Er i en krise. -Nekter å ta medisiner. -Ikke mottar noen form for helsetjenester. -Pasienten har omfattende behov som ikke er tatt hånd om.

3 GUL -Samarbeider for tiden med helsevesenet, men er fortsatt psykisk ustabil -Ingen stor risiko/fallhøyde -Er fortsatt i behov for en omfattende behandlingsplan -Ustabil bopel og/eller sosiale omstendigheter

4 GRØNN -Pasienten er stabil og mottar tilbudte tjenester. -Pasienten kan være klar for å overføres til andre helsetjenester.

5 SORT - Pasienter som befinner seg i avdeling.

6 -De som er i den røde sonen, vil ha behov for en kriseplan og tverrfaglige besøk. -De ”oransje”? -Skal alle de grønne utskrives?


Laste ned ppt "Trafikk-lys HVORFOR? En god hjelp i hverdagen for å fokusere på de riktige pasientene. De som ER røde, ER de vi skal snakke mest om!"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google