Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Vurdering. Nemd Vurdering Det eleven skal lære, fastsettes som mål for kompetanse. Det er kompetansemålene som skal prøves til eksamen. Kompetanse er.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Vurdering. Nemd Vurdering Det eleven skal lære, fastsettes som mål for kompetanse. Det er kompetansemålene som skal prøves til eksamen. Kompetanse er."— Utskrift av presentasjonen:

1 Vurdering

2 Nemd

3 Vurdering Det eleven skal lære, fastsettes som mål for kompetanse. Det er kompetansemålene som skal prøves til eksamen. Kompetanse er evnen til å møte komplekse ufordringer! Kompetanse er det eleven gjør og får til i møte med utfordringen.

4 Eksamen skal gjenspeile kompetansemålene i læreplanen! Eksamen skal utformes slik at den i størst mulig grad prøver elevens kompetanse.

5 2 3 og 4 5 og 6

6 Karakteren 1 utrykker at elevene har svært lav kompetanse i faget. Karakteren 2 uttrykker at eleven har lav kompetanse i faget. Karakteren 3 uttrykker at eleven har nokså god kompetanse i faget. Karakteren 4 uttrykker at eleven har god kompetanse i faget. Karakteren 5 uttrykker at eleven har meget god kompetanse i faget. Karakteren 6 uttrykker at eleven har utmerket kompetanse i faget.

7 IT 2 har vi tre hovedområder: Planlegging og dokumentasjon, programmering og multimedieutvikling med 19 kompetansemål. Det vil være vanskelig å dekke alle 19 kompetansemålene i en oppgave – men målet har vært å ta med flest mulig. I eksempeloppgaven har vi.. kompetansemål.

8 Vurdering Planlegging og dokumentasjon Programmering Multimedieutvikling


Laste ned ppt "Vurdering. Nemd Vurdering Det eleven skal lære, fastsettes som mål for kompetanse. Det er kompetansemålene som skal prøves til eksamen. Kompetanse er."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google