Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Brukerforum Vigdis Heimly, 18.10.04. SSP, Informasjonsarbeid og utadrettet virksomhet Av Vigdis Heimly.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Brukerforum Vigdis Heimly, 18.10.04. SSP, Informasjonsarbeid og utadrettet virksomhet Av Vigdis Heimly."— Utskrift av presentasjonen:

1 Brukerforum Vigdis Heimly, 18.10.04

2 SSP, Informasjonsarbeid og utadrettet virksomhet Av Vigdis Heimly

3 Brukerforum Vigdis Heimly, 18.10.04 Hvordan klarer vi best å nå de som har bruk for resultatene våre? Web Papirbasert dokumentasjon Besvare henvendelser på telefon og e-post Møter med brukermiljøene Innlegg på seminarer og konferanser Møteplasser og direkte samarbeid med andre prosjekter

4 Brukerforum Vigdis Heimly, 18.10.04 web Resultatene fra SSP skal være fritt tilgjengelig for alle interesserte Hva er bra og hva er dårlig? Hva savnes først og fremst i dag? Hvordan kan weben organiseres bedre? Inndeling tilpasset ulike brukergrupper som for journal? (sykehus, allmennleger, kommunehelsetjeneste)

5 Brukerforum Vigdis Heimly, 18.10.04 Papirbasert dokumentasjon Samme dokumentasjon skal også være tilgjengelig på web Benyttes for å nå målgrupper som vanligvis ikke bruker KITHs web for å søke dokumentasjon Eksempler: Informasjonsbrosjyre om standardiseringsarbeidet til kommunene, Risikofokus Burde det utarbeides mer dokumentasjon om SSP generelt: Årlig rapport om hva som er gjort? Introduksjonsbrosjyre for SSP?


Laste ned ppt "Brukerforum Vigdis Heimly, 18.10.04. SSP, Informasjonsarbeid og utadrettet virksomhet Av Vigdis Heimly."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google