Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Helseforum – 27. Januar 2004 Allan Andreassen Februar 2004.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Helseforum – 27. Januar 2004 Allan Andreassen Februar 2004."— Utskrift av presentasjonen:

1 Helseforum – 27. Januar 2004 Allan Andreassen Februar 2004

2 2 “Dialyse før og etter telemedisin” fikk høyest karakter Svært dårlig Svært bra

3 3 Hva savnet man på agendaen  Hva synes pasientene om VK  Tekniske løsninger  Nye løsninger og andre former for kommunikasjon  Mer praktisk omkring undervisning. Å tenke på for foreleser. I organiseringen av studiet osv.  VK og organisasjon – ledelsesforankring Veien fra glødende ildsjeler til stabil drift  Hva vil vi med brukerforum. Emner som fenger alle  Synes det hadde vært nyttig med mer utveksling av erfaringer ift fjernundervisning. Det er fjernundervisning jeg har erfaring med, og derfor er mest opptatt av.  Savnet overføring av operasjoner via VK - Dag Christensen Er satt til 5, men overføring av operasjon ble ikke noe av, men ellers var hans foredrag bra.  Jeg var jevnt over godt fornøyd med dagen! Var det noe du savnet på agendaen

4 4 Forslag til endringer  Tror denne måten og gjennomføre forumet på gir bedre og mer "dypere" informasjon for brukerne, som skal starte opp. Absolutt mer givende på sikt enn seminarer med korte foredrag i tusentall....  Tekniske løsninger  Selve konseptet og delingen av informasjon / forelesning var grei  Det virker som et godt konsept - kunne blitt litt tydeligere.  Første halvdel av dagen felles med ting som alle har nytte av, andre halvdel deles man i 2 hovedgrupper, brukerrelaterte spørsmål og tekniske rettede spørsmål.  Det kunne godt vært lagt opp til mer gruppearbeide/diskusjon, ikke bare presentasjon.  nei  Kanskje vi kunne fått noe mer teknisk bakgrunn fra Tandberg på det utstyret som benyttes? Har du kommentarer/forslag til endringer i forhold til ”konseptet”

5 5 2 av 3 sier de vil delta på neste brukerforum Kommer du til å delta på neste brukerforum?

6 6 Tema til neste brukerforum  DMS - løsninger mot primærhelsetjenesten  Øyenbunnsscreening  ØNH/Hudløsninger  Født på bredbånd  Ultralyd  Pasientløsninger  Innlegg om dimensjoneringsprosjekt ala Helgelandsprosjektet (Sammenslåingsprosjekter på foretak)  Nye løsninger for fremtiden - annen form for kommunikasjon  Kanskje lurt å dele fora eller ha parallelle forelesninger, siden det hørtes ut til at vi hadde noe ulike ønsker. Tror det er viktig at det ikke blir for "teknisk".  Synes man kan ta opp veiledning og undervisning. På grunn av at undervisning er det jeg holder på med skulle det være interessant å gå litt mer inn på dette i forhold til hvilke konsekvenser det medfører for læring.  Setter pris på kombinasjon av teknikk med for eksempel produktnyheter, bruksområder som telemedisin og evaluering av bruk med kost nytte vurderinger. Kanskje det hadde vært nyttig med innspill fra andre bransjer.  Vi er i starten med bruk av VK, og må prøve oss litt frem for å få noe erfaringer før vi kommer med forslag. Vet ikke helt hvordan vi kommer ut ennå.  Hvordan få legene til å bruke det mer?  Videokonferanse blir jo etter hvert et begrep som går mer over mot multimedia - hvordan utnytte det utstyret vi har stående bedre?  Nå benyttes stort sett bare lyd og bilde...... Har du noen forslag til tema til nye Brukerforum?

7 7 Ytterligere kommentarer og innspill  Brukerforumet bør i fremtiden være generelt ift telemedisinske løsninger, ikke bare VK-løsninger. Bør arrangeres på flere steder i Sør og Øst. (Otta har foreslått seg selv i 2005)  NST bør være pådriver, sammen med forskjellige leverandører av utstyr kanskje. Bør etableres i alle regioner i regi av NST.  Når UMTS kommer - hvordan kan dette brukes i VK sammenheng  Svært nyttig å treffe andre som driver med fjernundervisning/telemedisin. Kan lære mye av andres erfaringer og få nyttige tips.  Det var flott å treffe folk som holder på med det samme. Den uorganiserte tiden til å mingle er viktig. Trivelig med en god middag til kvelden.  Setter veldig pris på å treffe de personene man som regel kun ser på videokonferanse ellers. Synes også det er viktig at NST markedsfører seg på denne måten.  Ros til dere for en bra dag :-) Helt avslutningsvis, har du noen ytterligere kommentarer eller innspill?


Laste ned ppt "Helseforum – 27. Januar 2004 Allan Andreassen Februar 2004."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google