Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kvalitetsråd Operasjonsavdelingen Kari Sletten Helgesen Avdelingssjef Operasjon.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kvalitetsråd Operasjonsavdelingen Kari Sletten Helgesen Avdelingssjef Operasjon."— Utskrift av presentasjonen:

1 Kvalitetsråd Operasjonsavdelingen Kari Sletten Helgesen Avdelingssjef Operasjon

2 Kvalitetsråd: Kvalitetsrådet oppnevnes av avdelingsjef. Mandat. ● Arbeide med kvalitetssikring som gjelder hele den administrative enheten, samt være rådgiver og koordinator for kvalitetssikrings arbeidet på post/seksjonsnivå (kvalitetssirkler). ● Arbeide aktivt med å sikre at nødvendig kvalitetsdokumentasjon i henholdt til lover og forskrifter er lagt inn i EQS. ● Behandle avviksmeldinger fremlagt av meldingsansvarlig og iverksette nødvendige tiltak. Vurdere behov for intern rapportering: Kv-utvalg, IT-sikkerhet, HMS osv. ● Delta i eller oppnevne medlemmer til prosjektgrupper som arbeider med kvalitetssikring som berører flere avdelinger. ● Kvalitetsrådet skal føre protokoll for sine møter. Kopi fra hvert møte sendes Kvalitetsutvalget.

3 Sammensetning: ● Avd.sjef må være representert, helst personlig eller gjennom person med delegert myndighet (eks. nestleder). ● Tverrfaglig. ● Avdelingens kompleksitet avgjør antall medlemmer, men en bør bestrebe seg på at den ikke blir for stor (3-5 personer). ● Verneombud

4 EQS-enhetsadministrator: oppnevnes av avdelingsjefen medlem i kvalitetsrådet Mandat: være avdelingsjefens rådgiver når det gjelder å bruke EQS aktivt i kvalitetsarbeidet på avdelingen være kontaktperson for sykehusledelsen v/kvalitetskoordinator når det gjelder EQS/kvalitetssystemet og arbeidet med dokumentasjon på avdelingsnivå. vedlikeholde system- og brukerinformasjon for egen enhet være rettleder og støtte for personalet i bruk av EQS rapporterer til Kvalitetsrådet.

5 Medlemmer Annbjørg Gunn Bente Eva Britt (HMS ansvarlig) Per, eller vara Tillitsvalgt for sykepleiere Kari


Laste ned ppt "Kvalitetsråd Operasjonsavdelingen Kari Sletten Helgesen Avdelingssjef Operasjon."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google