Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Fasilitetsundersøkelse Orientering til LMU Oslo 26. august.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Fasilitetsundersøkelse Orientering til LMU Oslo 26. august."— Utskrift av presentasjonen:

1 Fasilitetsundersøkelse Orientering til LMU Oslo 26. august.

2 Revidering av Fasilitetsundersøkelsen Undersøkelsen ble ikke gjennomført i år, fordi det var et behov for en total gjennomgang av spørsmål og rapporteringsmuligheter Satt ned en arbeidsgruppe fra marked, it, biblioteket, internservice, velferd, gruppen ledes av Laurie fra marked – analyseansvarlig. Gruppen går igjennom alle spørsmål, - vurderer hva som skal ut, hva som skal inn sett i forhold til BIs strategi. - Hvordan får vi tatt ut rapporter som svarer på det vi trenger å vite - Sentralt å kunne måle hvor viktig de ulike faktorene er for studenten samtidig som vi ser hva som er bra og ikke så bra - Gir oss et godt styringverkstøy i forhold til hvordan vi skal prioritere ressursene fremover - Undersøkelsen dekker i utgangspunktet alle student på BI på landsbasis, men det er noen grupper voksenstudenter som ikke får den.

3 Prosess fremover Fase 1: Arbeidsgruppen kommer med sine innspill til Laurie, der de samles og korrdineres. Marked går også igjennom rapporteringsmuligheter og strukturen bak. Fase 2: Undersøkelsen skal på høring hos alle interessenter, innspill og Fase 3: Undersøkelsen er revidert, rapporteringsmulighetene avsjekket, test? Fase 4: Ferdigstillelse og gjennomføring?

4 LMUs rolle Bør være engasjert i utforming og resultater Forespørsel om LMU bør være oppdragsgiver og avsender av undersøkelsen Inviterer Laurie til neste LMU-møte for å få en orientering om fremdrift, og gi innspill fra LMU


Laste ned ppt "Fasilitetsundersøkelse Orientering til LMU Oslo 26. august."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google