Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

VELKOMMEN TIL NORDPOLEN SKOLE !

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "VELKOMMEN TIL NORDPOLEN SKOLE !"— Utskrift av presentasjonen:

1 VELKOMMEN TIL NORDPOLEN SKOLE !

2 NORDPOLEN SKOLE - ETABLERING
Ca. 200 elever fra skolestart 2012. trinn + mottaksklasse(r) og en spesialavdeling. Det etableres klasser av vanlig størrelse . Tett samarbeid med Bjølsen skole og de andre skolene om klassesammensetningene.

3 FØR SKOLESTART Hovedmål: Hele skolen skal være klar første skoledag!
Byggeprosessen er i rute. Alle byggene skal være ferdige 18. juni. Ansettelser er i gang – assisterende rektor er ansatt. Stor interesse for stillingene. Innkjøp av inventar og utstyr er i gang.

4 GODE, TRYGGE LÆRINGSMILJØER!
Forutsigbare, tydelige rammer for opplæringen. Felles standard for undervisning og regler. Rekruttere gode klasseledere. Tette team med fellesansvar for trinnene. Skape en felles kultur på skolen, aktiviteter på tvers, fellessamlinger. 200 elever ved oppstart- et godt utgangspunkt for å skape et oversiktlig og trygt miljø!

5 OPPLÆRING - SATSINGSOMRÅDER
Alle skal fullføre 13-års skolegang Lesing – grunnlaget for all læring! Grunnleggende ferdigheter : Lesing, skriving, kunne utrykke seg skriftlig og muntlig, bruk av IKT. Ansette lærere med sterk, faglig kompetanse på disse feltene. Tilpasset opplæring. Hjemmeområdene gir en god forutsetning for tilpasset opplæring, variasjon og fleksibilitet. Hjemmeområde

6 FORESATTE-SAMARBEID Informasjon til foresatte, aktiv bruk av skolens hjemmeside,skolebesøk før skolestart. Viktig å avklare skolens og foresattes forventninger til hverandre. Et aktivt FAU bidrar til en god oppstart. Støtt opp om skolens arbeid – delta i miljøtiltak,vennegrupper, årstidsgrupper.

7 AKTIVITETSSKOLEN AKS åpner 1. august.
AKS skal arbeide etter Oslo- standarden for AKS. Leder av AKS begynner i april/ mai. Plassen på AKS på nåværende skole må sies opp innen


Laste ned ppt "VELKOMMEN TIL NORDPOLEN SKOLE !"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google