Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Oppgave: Nærmiljø og samfunn – kartlegging av mulige tema og aktiviteter Del I Gjennomfør en kartlegging av ulike temaer og aktiviteter som er aktuelle.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Oppgave: Nærmiljø og samfunn – kartlegging av mulige tema og aktiviteter Del I Gjennomfør en kartlegging av ulike temaer og aktiviteter som er aktuelle."— Utskrift av presentasjonen:

1 Oppgave: Nærmiljø og samfunn – kartlegging av mulige tema og aktiviteter
Del I Gjennomfør en kartlegging av ulike temaer og aktiviteter som er aktuelle / lærerike / morsomme for barn i ditt nærmiljø (helst gangavstand for barna). Lag en systematisk oversikt over disse mulige temaene og aktivitetene på plakat, nettside eller liknende. Inkluder faglig begrunnelse knyttet til fagområdet ”Nærmiljø og samfunn” i Rammeplanen Del II Gjør evt. deler av kartleggingen sammen med barna. Oppsummer barnas ”anmeldelse” av stedet / aktiviteten. Lag i tillegg en oversikt sammen med barna.

2 Tema Beliggenhet Hva finnes Aktivitet Mål Faglig begrunnelse

3 Punkter til hjelp - ulike sider ved nær- og lokalmiljøet
Hva er nærmiljøet vårt? Hvor stort er det? Hva finnes der? Hvilken tilknytning har barna og deres familier til nærmiljøet? Hvordan kan nærmiljøet koples mot fagområdene og utvikling av barnas kunnskap og kompetanse? Hvilke opplevelser og erfaringer kan barna få i nærmiljøet? Hva kan de lære? Hvordan kan vi bruke det? Hva kan vi delta på? Hvordan kan vi møte og omgås andre utenfor barnehagen? Hva kan barnehagen bidra med i nærmiljøet?


Laste ned ppt "Oppgave: Nærmiljø og samfunn – kartlegging av mulige tema og aktiviteter Del I Gjennomfør en kartlegging av ulike temaer og aktiviteter som er aktuelle."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google