Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Barnehageplass i barnehageenhet?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Barnehageplass i barnehageenhet?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Barnehageplass i barnehageenhet?
Har du fått tilbud om plass i Kværnerderdalen barnehageenhet og lurer på om du skal takke ja til plassen? Vi er klare til å ønske dere velkommen til en barnehage med vekt på trygghet og å skape små rom i det store. Barna får utfolde seg i moderne lokaler.

2 ”En organisk barnehage!”
Nystartet spesialdesignet barnehage -små rom i det store- Kværnerdalen barnehage er arkitekttegnet med det formål at det skal være på barnas og de ansattes premisser og en pedagogisk virksomhet. Dette betyr: barnehagen er oversiktlig barnehagen er utformet og tilrettelagt for god akustikk og har støydempende materiell runde rom som skal skape harmoni, fremme kreativitet, er estetisk og funksjonelt temarom mulighet for aktiviteter på tvers av avdelinger og i mindre grupper kjøkken tilrettelagt for pedagogisk aktivitet oversiktlige grov- og fingarderober gode stelle- og toalettfasiliteter som imøtekommer høye krav hygiene det er enkelt og komme seg inn til sin barnehage og avdeling de ansatte har kontorfasiliteter til planlegging Alle avdelingene har kjøkkenet og dets fellesarealer som et naturlig samlingssted og midtpunkt. Hver avdeling kan trekke seg inn i sin base og skjerme et nærliggende temarom ved behov. Den unike utformingen med runde rom gjør hele barnehagen mer harmonisk, gir gode lysforhold og fremmer kreativitet og glede. Det hele topper seg med spesiallaget møblement tilpasset barnehagens egenart. ”En organisk barnehage!” Arkitekten

3 Utforming og organisering
I alt er det 7 team/barnehager i enhet. Hvert team har 4 baser. Alle barna har egen kontaktperson og det er ikke lavere bemanning hos oss enn i mindre barnehager. Hos oss er det 5 pedagoger pr team og vi har 90% dekning av førskolelærere. 30% er menn. En barnehage for alle aldersgrupper. Barna over 3 år har rike aktivitetsmuligheter. Vår påstand er at 1- 2 åringer ikke trenger små rom og være i antall 9 barn og 3 personal for å føle seg trygge og ha en givende/utviklende dag. De søker seg ut, trenger rom å utforske og plass til å lære seg å gå, krype finne frem. Dette med utganspunkt i trygge baser og faste voksenpersoner å forholde seg til. Opplevelsen du får når du er i Kværnerdalen er at det er god lek og at det deles i mindre grupper gjennom hele dagen. Barnefasiliteter – fellesrom Team med baser: Gymsal Dramarom Vannrom Garderobe Stellerom Fellesområder Kokonger/samlingssted Vår store stolthet I tillegg har teamene tilgang til et sanserom, der musikk – bilder- lyseffekter i kombinasjon med vann skaper en undrende atmosfære og innbyr til sanseopplevelser i ro og fred. Vi har også eget bibliotek og mediatek med datamaskiner med læringsprogrammer for barn.

4 Synes dere at vi høres ut som en kald gigantbarnehage?
”STOR barnehage, SMÅ barn, STORE bygg, SMÅ baser: Barna i Kværnerdalen barnehage STORKOSER seg med eget vannrom og gymsal, mens foreldrene som leverer de små kan kjøre inn i en egen STOR garasje, gå tørrskodd inn i en liten heis og levere barna før de SMÅTT om senn vinker farvel.”

5 Fra en artikkel i Aften:
Kværnerdalen barnehage er et av Norges mest spennende barnehageprosjekter, med unik utforming og de mest moderne fasilitetene. Vi skal sette standarden for hva som skal kunne forventes av en moderne barnehage tilpasset et samfunn i endring. Det stilles høye krav til barnehagetilbudet disse viktige årene i barnas liv, og for å møte disse kravene må kvaliteten på tilbudet vårt være helhetlig. Dette skal komme tydelig til syne i alle ledd, alt fra det daglige arbeidet med barn og pedagogisk innhold til personalpolitikk, foreldresamarbeid og teknisk drift. Vi som er ansatte i Kværnerdalen skal stille høye krav til oss selv og hverandre og være trygge på å bruke den kompetansen vi innehar. Vi skal være tydelige på hvor vi vil og gjøre vårt ypperste for at dette skal komme til syne gjennom vårt arbeid med barna. Gjennom tydelighet og trygghet på egen kompetanse og hverandre skal vi skape et trygt og stabilt miljø for barna, foreldre og personalet. Bilde fra et av de umiddelbare nærområdene våre Fra en artikkel i Aften: ”Smårollingene i Kværnerdalen barnehage har et hav av plass å boltre seg på. Tross mange barn får man aldri følelsen av at det er så mange barn her. Hvor er de egentlig? Kan man spørre seg når man går rundt på området. Uansett hvor man titter er det bare små grupper å se. Ingen kø ved lekeaperatene, ikke noe stress for bleieskift. Harmonien råder i Kværnerdalen”..

6 Et lite vindu inn i barnehagen

7 Kværnerdalen barnehage
Vi er stolte av barnehagen vår, kom gjerne på omvisning! Her finner du oss Komme seg til Kværnerdalen barnehage Helsfyr: i underkant av 15 minutters, knutepunkt for busser og t-bane Etterstad Vest: 5 minutters gange fra buss nr 37 Galgeberg: 7 min gange fra Buss nr 20 Kværnerdalen: 3 min gange fra Buss nr 32 Kværner: 2 min gange fra Buss nr 34, 70 og 74 Buss 32 tar 5 minutter fra Oslo S til Kværnerbyen Kværnerdalen barnehage Helsfyr Buss 20 Buss 32 Buss 34, 70, 74 Buss 37 Kontaktinformasjon: Postadresse; Enebakkveien 71, 0196 Oslo Kontaktnummer: eventuelt Omvisning 8. juni klokken (Møt i personalinngang Bygg 1, se merking) Facebook: Søk etter ”Kværnerdalen barnehage” Twitter: https://twitter.com/kvaernerdalen_b Blogg:

8 Kontaktinfo Stein Are Sellevoll-Klubbenes Teamleder Generatoren Tlf  983 Espen Falkø Teamleder Turbinen Tlf  014 Hilde Mæland Teamleder Mølla Tlf Hilde Cecilie Konradsen Teamleder Støperiet Tlf Hilde Elvira Gulbrandsen Teamleder Dampen Tlf Bjørg Jordal Teamleder Smia Tlf Kathrine Hanssveen Teamleder Spiker’n Tlf Hege Therese Skarbø Berle Enhetsleder Tlf


Laste ned ppt "Barnehageplass i barnehageenhet?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google