Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

VELKOMMEN TIL STØVER SKOLE

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "VELKOMMEN TIL STØVER SKOLE"— Utskrift av presentasjonen:

1 VELKOMMEN TIL STØVER SKOLE 28.05.2014

2 165 elever fordelt på 7 trinn.
1.Klasse: 33 elever 19 gutter og 14 jenter. Fordeles på klasser med 16 og 17 elever.

3 Personalet på 1.trinn Charlotte Pedersen kontaktlærer
Sigrid Carlsen kontaktlærer Lena Aas medlærer Karina Andreassen fagarbeider/assistent.

4 Organisering av skoledagen
Alle dager starter Elevene blir møtt av lærer i klasserommet. Mandag, tirsdag og torsdag er skolen ferdig kl inklusiv leksehjelp. Onsdag er skolen ferdig inklusiv leksehjelp. Fredag er skolen ferdig (ingen leksehjelp på fredag)

5 Leksehjelp på 1.trinn Leksehjelp på 1. trinn er læringsstøttene aktiviteter. Sangleker Formingsaktiviteter Regnespill, bokstavspill, osv. Ut og lete etter lyder. Ut å telle. Sosialisering gjennom lek og annen aktivitet. Den «ordinære leksen» gjøres hjemme i lag med dere.

6 Felles regler for hele skolen
Vi voksne bruker mye tid sammen, og øver på det vi gjør sammen med barna Elevene øver for å bli trygg Vet vi reglene, vet vi hvordan vi skal forholde oss Konsekvenser

7 I KLASSEROMMET VISER JEG….
respekt når jeg… ansvar når jeg… omsorg når jeg… …følger beskjeder ….rekker opp hånda når jeg vil si noe …lytter til andre ….lar andres skuffer, hyller og ting være i fred …viser bordskikk …møter presis ….møter forberedt …arbeider uten å forstyrre andre …holder orden i klasserommet …hjelper andre …sier hyggelige ting til hverandre …inkluderer hverandre …hilser på hverandre

8 Hva forventer skolen av dere som foreldre
Snakk pent om skolen - hva snakker dere med ungene om Ta kontakt så snart dere lurer på noe Følg opp skolens arbeid Praktiske ting: Kler på seg selv både klær og sko Klarer seg selv på toalettet Har med seg det de skal Mat og søvn? Fravær. (Høyt fravær defineres som over 15% pr mnd.) Permisjoner Skolevegring

9 Klassekontakt og vara velges.
Vennegrupper. Barneidretten. Vi trenger min 2 foresatte som trenere. Skoleskyss. Grense 2 km / 4 km. 2 km i 1.klasse. Meld fra til skolen ved behov. Skolemelk (skolemelk.no) Skolefrukt (skolefrukt.no)

10 Vennegrupper Formålet med gruppene er at elevene skal bli tryggere på hverandre, og å hjelpe de barna som faller litt utenfor inn i barnegruppa. Meningen med vennegruppen er at den skal komme hjem til hver enkelt og være sammen og leke, se en film eller gjøre noe annet sammen. Det er ikke meningen at foreldrene skal lage et opplegg på forhånd, men foreldrene kan være med og sette ungene i gang dersom de har problemer med å finne noe felles å gjøre. Det er imidlertid viktig at vennegruppen er under voksentilsyn slik at elever som er utrygge på hverandre kan bli tryggere.  

11 SFO 07.15-08.20 og 13.30-16.30 Skolefri- SFO tilbud. (Sommer-SFO)
Ulike aktiviteter og daglige aktivitetsgrupper. Mat/måltider Henting – vi ønsker at dere fysisk henter barna Innmelding gjelder 4 år.

12 Velkommen til Støver skole 18/8-14. kl.0900


Laste ned ppt "VELKOMMEN TIL STØVER SKOLE"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google