Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Fallheia - Sandheia Forslag til vegtrasé for 8615 SKONSENG Hvis kommunen beslutter å plassere bomstasjoner nord for Mo i Rana ønsker vi den plassert slik.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Fallheia - Sandheia Forslag til vegtrasé for 8615 SKONSENG Hvis kommunen beslutter å plassere bomstasjoner nord for Mo i Rana ønsker vi den plassert slik."— Utskrift av presentasjonen:

1 Fallheia - Sandheia Forslag til vegtrasé for 8615 SKONSENG Hvis kommunen beslutter å plassere bomstasjoner nord for Mo i Rana ønsker vi den plassert slik at innbyggerne som tilhøre 8615 Skonseng skal kunne kjøre avgiftsfritt sørover til Mo i Rana. Bygdas befolkning utgjør en svært liten del av kommunens befolkning. Det er uakseptabelt at vi skal betale for dette. Kollektivtilbudet er også svært begrenset i bygda sammenlignet med de andre tettstedene i Rana, og det er de færreste som kan ta buss til jobb. Formålet med dette forslaget er at hele 8615 Skonseng kan kjøre sørover uten å passere bomstasjonen. Forslaget fanger opp nordgående trafikk til flyplassen. Ved å plasserer bomstasjonen SØR for 8615 medfører det at vi får: Stor trafikklekkasje over Granheia og Villen som vil føre til økende trafikk og støy på dårlige veier, stor fare for person og bilulykker, og økt trafikkstøy for beboerne langs veiaksene. Bygda blir lite attraktiv på boligmarkedet. Vi risikere fraflytting.

2 E12 Granheia Villen Dagens E6 Røssvoll Fallhei, Reinforshei Langvassgrenda, Rødvassdalen NY E6 trasé Hauan Avkjøring til Skonseng, Røssvoll og omkri attratktiv ngliggende daler. Bomstasjon Skonseng Undergang Stenges Forslag av John Olav Langfjell Mob: 997 42 931 Mo i Rana Hele 8615 Skonseng kan kjøre sørover uten å passere bomstasjon Tunnel Bru EVT. Vegtrasser Fallhei - Sandhei Røssvoll Lufthavn

3


Laste ned ppt "Fallheia - Sandheia Forslag til vegtrasé for 8615 SKONSENG Hvis kommunen beslutter å plassere bomstasjoner nord for Mo i Rana ønsker vi den plassert slik."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google