Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Tønsberg SK ønsker velkommen til konkurransesvømmere med foreldre

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Tønsberg SK ønsker velkommen til konkurransesvømmere med foreldre"— Utskrift av presentasjonen:

1 Tønsberg SK ønsker velkommen til konkurransesvømmere med foreldre

2 Tønsberg SK 24. November, Eikhallen
Status TSK aktiviteter Konkurransesvømming Bakgrunn, målsetninger, status, våre trenere og treningsopplegg... Hva vil jeg...? Målsetninger...hva kreves...? Trivselsregler & Personlig utstyr Kosthold for unge idrettsutøvere Konkurranser og terminliste Foreldre og Tønsberg SK

3 Trenere Konkurransetrenere Rekrutttrenere
Vira Mykhaylivna Maksymenko Hovedtrener for Konkurransesvømmere Kenneth Olsen Treningskoordinator Monica Hines Anthonsen Trener Jørgen Gallis Reserve trener Vidar Hanto Reserve trener Rekrutttrenere Helle Ragnes Hovedtrener for Rekruttsvømmere Sondre Berg Trener Sandra Markussen Trener

4 Vira Mykhaylivna Maksymenko Hovedtrener for Konkurransesvømmere
Gift med Kjetil En sønn på 22år. Bor i Hof. Har jobbet som lærer og nå i barnehage, Re Kommune. Har vært aktiv konkurransesvømmer på internasjonalt nivå - Landslagssvømmer for Sovjet(Ukraina). Utdannet som idrettslærer, svømmetrener og massør fra idrettsuniversitetet i Ukraina. Har vært svømmetrener for Ukraina Universitetslag

5 Kenneth Olsen Treningskoordinator
Gift med Karina. En datter på 2 år. Bor i Bærum. Jobber som lærer på videregående skole. Har jobbet som trener fra 1991 til 2008 i Norge, Sverige og Danmark. Har trent deltagere til EM, VM og OL. Landslagsoppgaver som trener. Asker SK : 59 norske rekorder, 115 NM medaljer fordelt på 11 utøvere.

6 Se mulighetene…… Ingvild Snildal (f.1988): September 2002:
Drømmemål: delta i OL 100 butterfly: 1:20,54 (25m) August 2008: OL deltaker for Norge i Beijing. 100 butterfly: 0:59,86 (50m) 26 norske rekorder individuelt (+ 25 norske junior rekorder)

7 Mine mål For de yngre: Treningen skal bygges opp slik at utøverne senere selv kan velge om de vil bli topputøvere eller ikke. For de eldre: Alle som vil, og som arbeider for det, skal få mulighet til å utvikle seg til sitt maksimale potensial som konkurransesvømmer.

8 Målsettingsprosessen Utøvere
Kortsiktige mål Langsiktig mål Drømmemål Konsekvens Prioritere Planlegge Sette av tid til trening Prosess Svømmetrening Basistrening Restitusjon, ernæring Resultat Konkurranser Tester Teknikkforbedring

9 Målsettingsprosessen
Informasjon om hvordan man setter seg mål. Målsettingsskjema til utøvere (kortsiktige, langsiktige og drømmemål). Kartlegging: hvor mye ønsker jeg å trene. Utøver - trener samtale om mål og trening. Treningsprosessen. Konkurranser. Evaluering. Justering av mål, eller nye mål.

10 Målsettingsprosessen

11 De daglige prioriteringer Uken har 168 timer!
Finn AV knappen! Dropp dårlige unnskyldninger! Ikke utsett. Samvittigheten plager deg! Prioriter! Gjør det viktigste først. En ting av gangen. Å bytte frem og tilbake stjeler tid! Planlegg, sett av tid og ligg foran! Å ligge etter gir ofte bekymringer, stress og dårlig nattesøvn. God trening og resultater krever overskudd.

12 Kriterier for gruppeinndeling (Tilfeldig rekkefølge)
Motivasjon og fremmøte. Innstilling og fokus på trening. Treningsvilje i hverdagen. Teknikk. Konkurranseresultater i forhold til alder og modenhet. Det er ikke absolutte og objektive kriterier fordi vi må ta hensyn til bassengkapasitet og antall utøvere i gruppene.

13 Trivselsregler i Tønsberg SK
Vi er høflige og viser vanlig folkeskikk. Vi aksepterer ikke mobbing. Vi er gode forbilder for yngre utøvere. Vi hjelper hverandre til å bli bedre. Vi trener fordi vi vil utvikle oss til å bli bedre svømmere. Vi er på trening for å trene, ikke for å bli trent. Vi er fokusert og konsentrert. Vi kommer tidsnok til trening og konkurranser. Vi er forberedt og har med nødvendig utstyr og næring. Vi retter oss etter det vår trener sier. Vi gir alltid 100 %.

14 Personlig utstyr Badedrakt/bukse. 2 badehetter.
Minst 2 par svømmebriller som fungerer. Paddles(padlere) for styrketrening i vannet. Zoomers(korte svømmeføtter) for flex. og styrke av ben Frontsnorkel for bedre teknikkfokus. Strikker for styrke på land. Utstyr tar vi med på trening, og legger klart på bassengkanten i god tid før treningen starter.


Laste ned ppt "Tønsberg SK ønsker velkommen til konkurransesvømmere med foreldre"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google