Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Evaluering av Grunnlagsdokumentet

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Evaluering av Grunnlagsdokumentet"— Utskrift av presentasjonen:

1 Evaluering av Grunnlagsdokumentet
Målsettingen for møtet er at vi skal: Få en felles forståelse av arbeidet i Nordlandsløftet og de mål vi har i fellesskap Grunnlagsdokumentet skal revideres (Bli kjent med Salten som region)

2 Forberedelsesoppgave til møtet i NL:
Ha to fokus; et her-og-nå og et framtidsfokus. Ut fra disse fokusene skal du svare på følgende spørsmål: Nå-situasjonen Med utgangspunkt i Grunnlagsdokumentet slik det foreligger nå, hva mener du det er som beskriver arbeidet mellom aktørene godt og gir resultater Beskriver suksessfaktorer og kloke grep Ikke gir forventede resultater, beskriv mulige årsaker. Framtidsbilde På bakgrunn av det du ser i nå-situasjonen, hvilke målsetninger mener du vi skal ha for Nordlandsløftet framover, og hvordan bør dette komme fram i grunnlagsdokumentet? Hvilke tiltak ser du som nødvendig for å nå målet?

3 Metode: IGP 5 grupper. Arbeidsutvalget fordeler seg: Åshild, Morten, Isabell, Vegard, Siw. Velg gruppeleder - oppgaver: Passe på at metoden følges og ta tiden + legge frem i plenum. I = individuelt (dette er i hovedsak det dere forbereder dere på før møtet). En liten «påhekt»: 3 minutter individuelt. G = gruppe. Gruppemedlemmene presenterer sine refleksjoner for hverandre ved hjelp av rekkefremlegg: En og en legger frem – de andre lytter uten å avbryte. Oppklarende spørsmål kan stilles. 5 minutter til hver. Forberedelse til Plenum: gruppa blir enig om 3 refleksjoner som legges frem i plenum (5 minutter). P = plenum. Her deles de 3 refleksjonene gruppa er enige om i plenum. 5 minutter fra hver gruppe Drøfting i plenum om veien videre.


Laste ned ppt "Evaluering av Grunnlagsdokumentet"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google