Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Viktige datoer i så henseende

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Viktige datoer i så henseende"— Utskrift av presentasjonen:

1 Viktige datoer i så henseende
Ferie 2017 Betalt ferie Ubetalt ferie Skjema for redusert ferie Viktige datoer i så henseende 18 april -epost til ansatt med ikke full opptjening 5 / 12 mai -frist innlevering av skjema 15 juni -utbetaling av lønn

2 E-post fra lønn som sendes 18 april
Du har opptjent feriepenger fra UiO (eller overført fra andre statsetater) i 2016 som dekker lønn for xx feriedager i 2017. Du kan ta 5 uker ferie (6 uker fra og med det året du fyller 60 år) og du har plikt til å avvikle minst det antall feriedager som feriepengene dekker. Plikten gjelder også for feriepenger opptjent hos annen arbeidsgiver. Dersom du ikke ønsker å avvikle full ferie på grunn av manglende opptjening, må skjemaet "Melding om redusert ferie" fylles ut og sendes lokal leder med personalansvar. Frist for innsending er 5. mai 2017. Skjema i ODT-format: Din leder sender straks skjemaet videre til personalkonsulent for videre behandling. Når skjemaet er levert en gang, kan dette ikke korrigeres i ettertid. Hvis du melder korrekt antall feriedager innen fristen så trekkes all ferie i juni. Uansett når du tar ferie så skal det registreres i HR-portalen som «ferie med lønn». For å lese mer om opptjening av feriepenger og antall feriedager se: Har du spørsmål ta kontakt med din personalkonsulent.

3 Hvem får epost Hvem får ikke epost?
De som har startet i 2016/2017 som ikke har full opptjening i staten. De som har hatt hel eller delvis permisjon uten lønn i 2016, og som nå er tilbake i sin ordinære stilling. Typisk eksempel foreldrepermisjon med 80% dekningsgrad De som har endret stillingsprosent oppover (eks 80% til 100%). De som har sluttet (fått sluttoppgjør), og startet igjen. Hvem får ikke epost? Alle som har full opptjening De som har startet i 2016/2017, men som har full opptjening De som har hel / delvis permisjon i juni. (egen epost til disse) De som har hatt en lavere stillingsprosent i opptjeningsåret (2016) en hva de har i ferieåret (2017)

4 Nye medarbeidere etter 1 april
Grunnlaget for uttrekket er registreringer i SAP innen 31 mars Dvs at kontrakter som er kommet til oss etter 1. april ikke er på disse listene. Disse får heller ikke epost. Derfor: Når dere sender kontrakter i ePhorte, så må dere også sende skjema for redusert ferie samtidig. Ellers trekkes det full ferie i juni.


Laste ned ppt "Viktige datoer i så henseende"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google