Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Utrygt utstyr.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Utrygt utstyr."— Utskrift av presentasjonen:

1 Utrygt utstyr

2 Utrygt utstyr: Eksempel
Tyco jobber for fullt for å nå en leveransedeadline med deres største kunde, ABC Building Supplies. ABC har vurdert å fordele ordrene sine på flere produsenter, men ledelsen i Tyco har foreløpig klart å holde på dem som kunde. Jedda, en linjeleder i Tyco, har en venn i ledelsen til ABC Company som forteller at Tycos avtale med ABC er i fare. Denne morgenen oppdager han at en av maskinene ikke fungerer korrekt, og at den kan være utrygg. Han vet at maskinen må slås av for å bli reparert. Det kan ta uker å reparere maskinen, og det kan føre til at de ikke klarer å nå deadlinen. I stedet for å varsle lederen sin og slå av maskinen, bestemmer han seg for å lage en midlertidig løsning, slik at de kan nå ABCs deadline. Deretter bestiller han reparasjon til dagen etter at fristen er gått ut.

3 Utrygt utstyr: Diskusjon
Hva ville du gjort dersom du var Jedda? Er det Jedda gjør forsvarlig? Hvilke mulige problemstillinger og konsekvenser kan oppstå som resultat av det han gjør? Ville omstendighetene vært annerledes under følgende forhold? I så fall, hvordan da? Linjen har hatt eksemplarisk sikkerhetsstatistikk under Jeddas ledelse. Jedda kjente utstyret godt, og følte at den midlertidige løsningen var trygg. Jedda ikke visste at Tycos avtale sto i fare.

4 Utrygt utstyr: Retningslinjer
Vi har alle ansvar for å forebygge skader og sykdom på arbeidsplassen, ved å følge disse retningslinjene: Sikkerhet kommer alltid i første rekke. Dersom du ser en mulig farlig situasjon, Si Ifra umiddelbart til din overordnede. Følg alltid de sikkerhetsrutinene som gjelder for din enhet. Ta vare på kollegene dine – gi dem beskjed dersom de gjør noe som ikke er trygt. Sørg også for at arbeidsmiljøet er fritt for rusmidler og andre substanser som kan påvirke dømmekraften på jobb. Arbeidsmiljøet skal også være fritt for våpen eller andre potensielt farlige gjenstander. Alle ulykker, skader og nestenulykker vil bli grundig gransket av Tyco. Dersom en ulykke eller skade skjer vil nødvendige tiltak iverksettes, slik at det som forårsaket ulykken ikke vil skje igjen.

5 Utrygt utstyr: Oppsummering
Tyco setter de ansattes sikkerhet høyere enn noe annet – sikkerhet kommer alltid i første rekke. Brudd på sikkerhetsreglene kan føre til alvorlig skade på deg selv og andre. I tillegg kan det få negative følger for Tycos omdømme. Gi beskjed til din nærmeste overordnede staks du ser en situasjon som kan være utrygg.

6 Hvordan ta opp en sak Det er viktig å bidra til å bevare våre Vitale Verdier og vårt omdømme. Er du vitne til noe du synes er ubehagelig, eller som du føler er upassende, er det mange måter du kan varsle om det. Disse måtene er: Overordnede HR-representanter Juridisk avdeling Ombudsman-kontoret eller ConcernLINE Vital Tyco Concerns-nettsiden* ( *NB: Ansatte i Frankrike, Belgia, Tyskland og Spania bør kun innrapportere økonomi-relaterte bekymringer når de rapporterer saker via ConcernLINE eller Vital Tyco Concerns nettside.


Laste ned ppt "Utrygt utstyr."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google