Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Buskerud Bildende Kunstnere. Buskerud Bildende Kunstnere (BBK), etablert 1976, er billedkunstnernes interesseorganisasjon i Buskerud. BBK arbeider for.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Buskerud Bildende Kunstnere. Buskerud Bildende Kunstnere (BBK), etablert 1976, er billedkunstnernes interesseorganisasjon i Buskerud. BBK arbeider for."— Utskrift av presentasjonen:

1 Buskerud Bildende Kunstnere

2 Buskerud Bildende Kunstnere (BBK), etablert 1976, er billedkunstnernes interesseorganisasjon i Buskerud. BBK arbeider for å ivareta billedkunstnernes faglige, ideelle, økonomiske og sosiale rettigheter og interesser. BBK er en av grunnorganisasjonene i Norske Billedkunstnere (NBK) og organiserer i overkant av 100 profesjonelle billedkunstnere i Buskerud.

3 Våre medlemmer er aktive profesjonelle billedkunstnere som stiller ut lokalt, nasjonalt og internasjonalt. De er aktive som undervisere i den kulturelle skolesekken, sitter i fagutvalg og juryer og er konsulenter og utøvere i offentlige kunstprosjekter.

4 Buskerud Kunstsenter er et selvstendig visningssted for visuell kunst og har hele Buskerud fylke som arbeidsområde. Det er en del av et landsomfattende nettverk av kunstnerstyrt formidling. BBK og Norske Kunsthåndtverkere – Sørøst Norge deler på styreledervervet i Kunstsenteret.

5 Vi arrangerer Novemberutstillingen på Lychepaviljongen ved Drammens Museum. Dette er en juryert utstilling med fri innsendelse etablert i 1977. Den Nasjonale Jury instiller hvert år to priser: Årets mest markante verk og Årets debutantpris.

6 Takk for oppmerksomheten!


Laste ned ppt "Buskerud Bildende Kunstnere. Buskerud Bildende Kunstnere (BBK), etablert 1976, er billedkunstnernes interesseorganisasjon i Buskerud. BBK arbeider for."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google