Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Midtbygda skole på Dønna Midtbygda skole på Dønna Et samarbeidsprosjekt mellom Nordland Fylke og Nordnorsk Kunstnersenter Med Bjørg Langseth i den kulturelle.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Midtbygda skole på Dønna Midtbygda skole på Dønna Et samarbeidsprosjekt mellom Nordland Fylke og Nordnorsk Kunstnersenter Med Bjørg Langseth i den kulturelle."— Utskrift av presentasjonen:

1 Midtbygda skole på Dønna Midtbygda skole på Dønna Et samarbeidsprosjekt mellom Nordland Fylke og Nordnorsk Kunstnersenter Med Bjørg Langseth i den kulturelle skolesekken

2 Bjørg Langseth 8647 Bleikvasslia Kunstprosjekt ved Midtbygda skole,Dønna, 24. 25. og 26. april 2006 Ei gruppe på ca. 40 sjuende og åttende klassinger fra Stavseng og Midtbygda skoler var disse tre dagene samlet på Midtbygda skole til konsentrert kunstnerisk utfoldelse i regi av Den Kulturelle Skolesekken. Hovedvekten ble lagt på ulike uttrykksformer innen grafikk hvor man ikke er avhengig av grafikkpresse. Elevene laget trykkplater ved hjelp av papir, papp, tråd og aluminiumsfolie. Dessuten laget de tresnitt. Vi hadde også økter med kull- og blyanttegning. Elevene var svært positive og engasjerte, og det ble laget små og store verker av høg kvalitet. Lærerne som var knyttet til prosjektet var også engasjerte, og så muligheten til utvikling av egen kompetanse. Tilbakemeldingen ved oppsummering av prosjektet, var at det hadde vært tre hektiske, men morsomme dager. Personlig syns jeg at 40 elever i ei gruppe er i meste laget. Men fordi elever og lærere var positive og samarbeidsvillige, syns jeg prosjektet forløp veldig bra.

3 konsentrert kunstnerisk utfoldelse

4 Elevene laget trykkplater ved hjelp av papir, papp, tråd og aluminiumsfolie.

5 Vi hadde også økter med kull- og blyanttegning

6 Personlig syns jeg at 40 elever i ei gruppe er i meste laget. Men fordi elever og lærere var positive og samarbeidsvillige, syns jeg prosjektet forløp veldig bra.

7

8

9 Tresnitt

10

11


Laste ned ppt "Midtbygda skole på Dønna Midtbygda skole på Dønna Et samarbeidsprosjekt mellom Nordland Fylke og Nordnorsk Kunstnersenter Med Bjørg Langseth i den kulturelle."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google