Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kunst og håndverk 10. trinn

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kunst og håndverk 10. trinn"— Utskrift av presentasjonen:

1 Kunst og håndverk 10. trinn
Loggskriving

2 Hva er en logg? Logg er et verktøy for deg og læreren.
Du skriver ned dine tanker og ideer til hvordan du kan løse oppgaven. Som en slags disposisjon/ ideark til for eksempel en norsk stil…

3 Hvorfor skrive logg? Du dokumenter det du har gjort, erfart, lært eller kunne ha gjort annerledes. Loggen blir en slags dagbok på arbeidet ditt, kan være en huskeliste for hvor langt du er kommet i arbeidet ditt. Loggen er en del av vurderingsgrunnlaget.

4 Loggens form. Det som står i oppgaven
Forside: navn og klasse, tema og en illustrasjon. Skrift : overskrift 14, tekst 12 Innhold Logg fra gang til gang, med skisser, bilder o.a. Vurdering av egen innsats Vurdering av kvalitet på ferdig produkt ? Er du i tvil, sjekk oppgaveteksten nøye!

5 Høy måloppnåelse logg karakter 6 til 5
Loggen fremstår som meget oversiktlig. Med det mener vi: Ryddig layout, helhetlig inntrykk med skisser /bilder og tekst med høy kvalitet. Det er sammenheng mellom tekst og bilder. Annen relevant informasjon er tatt med i tilknytning til arbeidet. Antall sider er ikke det vesentlige, men at du har med dine tanker, ønsker, ideer, erfaringer og beskrivelse av arbeidet du har utført.

6 Middels måloppnåelse. Karakter 4-3
Loggen fremstår som oversiktlig og ryddig. Med det mener vi: Fin og ryddig layout, med færre skisser/bilder og tekst med god kvalitet. Det er sammenheng mellom tekst og bilder, Beskrivelsene av arbeidet ditt er gode, tanker ,ideer er beskrevet i noen grad.

7 Under middels måloppnåelse. Karakter 2-1
Logg er ikke levert, eller svært mangelfull. Beskrivelser av arbeidet er mangelfullt. DENNE KARAKTEREN ØNSKER DU VEL IKKE I FAGET MED TANKE PÅ POENGSUMMEN TIL OPPTAK TIL VIDEREGÅENDE SKOLE.

8 Vektlegging av logg/ferdig produkt
Hva vektlegger vi lærere? Innlevert ferdig produkt med logg til avtalt tid. Det praktiske arbeidet vi ser i timene ,sammen med innlevert ferdig produkt vektlegges mest i faget. Den skriftlige biten er et verktøy for oss lærere til å kunne vurdere din prosess og produkt. Lykke til 


Laste ned ppt "Kunst og håndverk 10. trinn"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google