Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Flytte på hybel 1P-Y KKG Høsten 2011. Hei! Jeg heter Cecile og skal flytte på hybel. Hybelen ser trist ut, så jeg har bestemt meg for å pusse opp. Jeg.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Flytte på hybel 1P-Y KKG Høsten 2011. Hei! Jeg heter Cecile og skal flytte på hybel. Hybelen ser trist ut, så jeg har bestemt meg for å pusse opp. Jeg."— Utskrift av presentasjonen:

1 Flytte på hybel 1P-Y KKG Høsten 2011

2 Hei! Jeg heter Cecile og skal flytte på hybel. Hybelen ser trist ut, så jeg har bestemt meg for å pusse opp. Jeg har et budsjett på 3500 kr. Dere skal nå hjelpe meg med oppussingen, og passe på at jeg ikke bruker mer penger enn jeg har råd til.

3 Her ser dere hybelen min. Dere skjønner sikkert at den trenger en oppfriskning. Jeg har mange idéer. Her er noe av det jeg har lyst til å gjøre: Male vegger og tak Tapetsere veggen over senga Kjøpe nye gardiner

4 Hybelen min er ikke stor. Her ser dere en tegning som kan hjelpe dere i planleggingen. Høyden fra gulv til tak er 2,40 m Vinduet måler 1,30X1,20 Døra 2,10X80

5 I går tok min venninne Mathilde og jeg oss en tur i butikken og sjekket ut maling. Veggene skal ha to strøk maling, og vi har tenkt å bruke denne malingen:

6 På priz.no finner jeg følgende priser: Når deg gjelder takmalingen, fikk jeg anbefalt å bruke Easy Clean. De sa jeg kunne regne med at den hadde like god dekkevne, også her vil jeg bruke to strøk maling.

7 Jeg elsker retrostilen og har funnet en dyr tapet som jeg bare MÅ ha. Prisen per rull er kr. 700 og hver rull inneholder 10m. Jeg har aldri tapetsert før, men jeg vet at det er viktig å ta hensyn til mønsterbredden når en skal bestille.

8

9 Dere skal nå: Sette opp et budsjett for oppussingsprosjektet til Céline Pass på å ta med regnestykkene og eventuelle skisser/tegninger som ligger til grunn for hver beregning. Alle skal kladde alle oppgavene. I tillegg vil vi ha en felles innlevering. Det gis en felles karakter for caset. Tidsbruk: 3 uker Kryss av de læreplanmålene dere har jobbet med i denne oppgaven. Dere skal levere budsjett med beregningsgrunnlag og tabell med læreplanmål til oss i løpet av fredag 9. september.

10 I denne oppgaven har jeg jobbet med følgende læreplanmål (kryss av) HovedmålLæreplanmål Jobbet med? Tal og algebra gjere overslag over svar, rekne praktiske oppgåver, med og utan tekniske hjelpemiddel, og vurdere kor rimelege resultata er. tolke, tilarbeide, vurdere og diskutere det matematiske innhaldet i skriftlege, munnlege og grafiske framstillingar tolke og bruke formlar som gjeld daglegliv, yrkesliv og programområde rekne med forhold, prosent, prosentpoeng og vekstfaktor behandle proporsjonale og omvendt proporsjonale storleikar i praktiske samanhengar Geometri bruke formlikskap, målestokk og Pytagoras’ setning til berekningar og i praktisk arbeid løyse praktiske problem som gjeld lengd, vinkel, areal og volum rekne med ulike måleiningar, bruke ulike målereiskapar, og vurdere målenøyaktigheit tolke og framstille arbeidsteikningar, kart, skisser og perspektivteikningar knytte til yrkesliv, kunst og arkitektur Økonomi rekne med prisindeks, kroneverdi, reallønn og nominell lønn gjere lønnsberekningar, budsjettering og rekneskap ved hjelp av ulike verktøy berekne skatt og avgifter undersøkje og vurdere forbruk og ulike høve til lån og sparing ved hjelp av nettbaserte forbrukarkalkulatorar


Laste ned ppt "Flytte på hybel 1P-Y KKG Høsten 2011. Hei! Jeg heter Cecile og skal flytte på hybel. Hybelen ser trist ut, så jeg har bestemt meg for å pusse opp. Jeg."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google